sunnuntai 24. marraskuuta 2013

ViroiluaViime torstaina, heräsimme A:n kanssa umpiväsyneenä sadepäivään. Oli aika valmistautua Viroa varten ! A ei ole tunnettu kiirehtimisestä ja ajoissa olemisesta ja tuntuu, että tapa on hieman tarttunut myös muhun. Kauheessa kiireessä jouduimme loppujen lopuksi kiiruhtamaan laivaan, varsinkin Viron päässä, jossa viimeinen tunti olo aivan hetkinen ja ehdimme laivaan hiestä märkänä n. 5min ennnen porttien sulkemista. 

Laivalla nautimme jättimäisen aamubuffan ja aiheutimme tai siis minä hieman naurua kanssamatkustajien pöydässä, sillä onnistuin ihmettelemään A:lle ääneen oliko anjovis kala vai kasvis, kun sitä oli tarjolla, enkä ollut varma, mikä se tarjolla olevista ruuista oli. My bad lmao.

Saavuimme Viroon ja aikaa maissa oli vain 5 tuntia. Aluksi kierreskeltyämme Rootermannin alueella 5tuntia tuntia easy cakelta, mutta huh, mikä kiire loppujen lopuksi tuli. Eniten aikaa tuli vietettyä Bershkassa, jossa sovitettavia vaatteita tarttui mukaan niin iso kasa, etten meinannut niitä jaksaa kantaa. Olin juuri edellisenä iltana jutskannu kaverin kanssa, että apua jos en löydä mitään ja hän letkautti, että varmasti löydät ainakin Bershkasta ja sieltähän mulle lähtikin vähän enemmän tavaraa, haha. 

Vaatekauppojen jälkeen meillä oli ehkä reilusen tunti aikaa ehtiä satamaan ja mulla oli löytämättä vielä toi euron alusvaateliike. Jonkun aikaa pyörittyä se kuitenkin löytyi vähän vaikeasta paikasta ja liile oli kyllä melko täynnä kaikkea sälää, mutta löyty sieltä, mitä oli etsitty. Valitettavasti aikaa ei ollut tarpeeks, että olisin muualta sitten ehtinyt rimtsikoita löytämään, mut better luck next time !

Paikasta toiseen juoksemisen jälkeen alkoi jo nälkä painaa ja olimme aikasemmin suunnitelleet menevämme Vapianoon, jossa molemmat tilasimme lemppariannoksemme, minä Crema di Pollon ah nami ! Emme kuitenkaan ehtineet nauttia kunnolla ateriasta, vaan viivyimme ravintolassa naurettavat 10minuuttia, sillä oli ihan _pakko_ kiirehtiä laivaan (ensin alko-ostoksille tietty haha), sillä A:lle oli jo kerran aikasemmin käynyt laivasta myöhästyminen..

Päädyimme juoksemaan satama-alueelle ja vieläpä laivaan kaikkine laukkujemme kanssa ja lysähdimme bar Nosturin nojatuoleille ihan uupuneina päivästä ja seurasimme tunnin ikäihmisten tanssia tanssilattialla livemusan säestämänä. Huh. Kun sitten saimme lopuksi itsemme koottua kävimme myös pikasilla taxfree shoppingeilla, josta mukaan tarttui lempituoksut ja karsua mielinmäärin <3 oli aivan onnistunut päivä ! Yhteispv ei kuitenkaan loppunut siihen, että pääsimme maihin, vaan päädyimme vielä leffaanki, mitä sitten jälkeenpäin vähän kirottiin XD. Päädyimme katsomaan Diazin ja Cruzin tähdittämän elokuvan the Counselor, jota en kyllä suosittele, jos ei pidä leffoista, joissa ei ole mitään järkeä ja juonesta ei saa mitään kiinni.. xx C

perks
Mun ehdoton tuoksu numero 1 !

Paidat
Beesit, nahkaset and some animalprint with leather <3

Ja tässä kuvat euron alusvaateliikkeestä, edestä ja ovilta katsottuna ! Ihan siinä sataman läheisyydes, Coca Cola Plazan lähettyvillä ! 
Pikakäynti vapianossa ! Hintaa pastalle oli vain n.5e !
4 kommenttia :

 1. Oooooh my god! Noi kaikki vaatteet mitä oot ostanu! FABULOUS!! :)

  VastaaPoista
 2. Siis anteeks mikä euron alusvaateliike ? Kertoisitko lisää siitä ja missä se sijaitsee :) en ole kuullutkaan!

  VastaaPoista
 3. Se on sellanen, kun Rotermanni keskus, täyn kaikkee sälää, se on siinä niinkun Coca Cola Plaza takaovia vastapäätä ! Voin lisää tähän postaukseen, pari kuvaa sen sijainnista ! :) Mut tosiaa siel oli kaikki alaosat, ainakin mitä mä ostin, niin 1-2,5€ !

  VastaaPoista
 4. muakin alkoi kiinnostaa tää liike, oliko sillä mitää nimee? käyn usein viel tallinnas ku pari frendii asuu siellä, vois vaikka ens kerralla käydä :))

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*