lauantai 11. tammikuuta 2014

Day 11, Take me Back
Hiio hoi, takaisin Suomessa ! 

Mulla oli ihan uskomattomat pari päivää takanani ja matka kokonaisuudessaan oli aivan ihana ja avartava kokemus ! Paljon uusia kokemuksia takana ja oppituokioita niin elämästä kuin SoMestakin, haha. Matka oli erittäin rento ja tulin todella hyvin toimeen seuralaisteni kanssa ja aivan ihastuttava reissu kaiken kaikkiaan. Sain oikeasti todella hyviä elämänohjeita ja opin paljon myös itsestänikin ja siitä mistä pidän ja mitä elämässä haluan ja kuka olen. En tiedä kuulostaako hassulta, mutta jotenkin opettavainen reissu siltä kantilta, että odotin matkasta niin paljon muuta. This was much better.

Torstai päiväni alkoi siis erittäin aikaisella herätyksellä muutaman tunnin unien jälkeen. Kentälle, take off and there it was, London ! Lontoo on kyllä yksi lempikaupungeista ja tuli jälleen huomattua mikä tuppukylä Helsinki oikein on. 

Suuntasimme ensiksi hotellillemme viemään matkatavaramme sinne meitä odottelemaan. Hotla oli todella mukava ja siellä oli uskomattoman hyvä asiakaspalvelu. Huomasinkin matkan aikana, millaista asiakaspalvelun pitäisi olla ja miten me suomalaiset olemme vaan niin kankeita. Joka tapauksessa, matkan pääkohtana oli Lontoon venemessut ja I'm just saying, en oo ikinä elämässäni nähny mitään kauniimpaa kuin ne jahdit, joissa tepastelimme, kelpaisi mulle kyllä XD. Ne olivat sanoinkuvaamattomia, vau ! Huomaatte sen varmasti noista muutamista kuvista tuosta alta. Messut olivat Excelissä, Thames joen varrella..
Dining ja oleskelu. Eikä edes suurin sieltä...
Miten olisi Ralph Laurenin tyyliin sisustettu jahti, anybody ?
 Matkaan sisältyi sitten paljon muutakin kuin vain veneitä. Olihan se ihan mielenkiintoista kuulla veneistä, oikeasti, mutta mieleeni jäi pääosin se, aurinkokansi on minua varten ja jahdilla olisi erittäin mukava ottaa aurinkoa. No ei XD Jtn pikkujuttuja tietty jäi mieleen myös.. 

Veneiden lisäksi, muun muassa shoppailua ja hyvää ruokaa ! Kävimme myös hieman kattelemassa Bond Streetillä upeita liikkeitä ja tietty Oxford Streetillä pikakäynti.. Matka oli myös yhtä seurustelua ja rupattelua. Alla hieman fiilistelyä

Upeat näkymät, thames ja oikealla näkyy London Bridge
Näkymät salillta, jossa k'ävimme hieman liikkumassa, ennen aamupalaa, jotta olisi hieman parempi omatunto tulevasta aamupalasta
Breakfast part 1
Mä sitten jatkoin vielä tällä osuudella... SO GOOD !!!!! Meinasin heti ensiksi ottaa tän, mutta ajattelin, et okay I would be such a bad girl XD Mut what the heck, kerran kun ollaan Lontoossa niin I say, what happens in London stays in London..
Tältä annos näytti sit loppujen lopuks XD Kun kerran sorruttiin niin sorruttiin kunnolla, vohveleita, tomusokeria, freshejä mansikoita, kermavaahtoa ja vaahterasiirappia, OHMY mikä foodgasm !
Ruoka orgasmeista puhuttaessa, look at this baby ! Brownie paloja, vaniljajäätelöä, caramel kastiketta ja makeaksi tehtyjä  cashew pähkinöitä <3
Uusi upea mekkoni CelebBoutiquesta
Btw, miksi Posti ei ole auki lauantaisin, argh !! Sain ne saapumisilmoitukset kengistäni vihdoin toissapäivänä, mutta pääsen hakemaan ne vasta ylihuomenna eli maanantaina. Let's see if they're a keeper or a leaver...


C

2 kommenttia :

  1. Mitä sun työnkuvaan tuol kuulu? Kuulostaa ihan lomamatkalta :)

    VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*