torstai 2. tammikuuta 2014

Day 2, Asioiden hoitoa


Boss Ass Bitch


Tänään oli freshi aamu ja paluu arkeen. Okei, en mä varsinaisesti poikennut arjesta joulun ja uudenvuoden aikana, mut jotenki on vaan sellanen fresh olo ! Tää päivä alkoi hyvin ja toivotyavasti jatkuu hyvänä !

Heräsin tänää  jo kahdeksan jälkeen, koska mulla oli pari asiaa hoidettavana ja noh, nyt oli aika hoitaa ne vihdoin pois alta. Heti ysiltä olin postin ovella noutamassa yhtä pakettia, jonka saapumisilmoituksen sain jo tiistaina. Kyseinen paketti oli YesDelin sivuilta tilaamiani tuotteita, josta näkyykin tässä muutamia kuvia. Kauheessa kiireessä en ehtiny paremmin tutustua ainakaan noihin kirjoihin, mut tilaus oli tulosta mun hullaantumisesta vhh- eli vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Ja YesDelillä on siihen ruokavalioon soveltuvia tuotteita, jotka tekee arjesta myös mukavamman. Esim. Noi karppiletut, joita sanon protskuletuiks oli tosi nameja, kun testattiin Aleksin kanssa viime viikonloppuna ! En malta oottaa, et pääsen perehtymää lisää noihin resepteihin ! Oon oikeesti kunnon innostunu tekemään viime aikoina ruokaa ja mun on pitänyki olla vähän tarkempi sen suhteen, mitä syön, joten noi kokkauskirjat on täydellisiä. Mitä nopeesti voin sanoo nyt muutaman viikon kokeilusta, niin tää on ollu tosi mukavaa, paino on pudonnu kilon, en oo kokenu syömisen jälkeistä turvotusta tai ällöä oloa, nälkä on pysyny paremmin poissa (vaikka oon aina nälkänen lol). Myös en ole koskenut oikeastaan melkeen yhtään mihinkään älllöttsherkkuihin, suklaa on ainoa poikkeus, sitä vaan ku tuntuu aina olevan kotona, niin mikäs siinä muutama haukku every now and then never killed nobody;) 

Postista sitten juoksin turhakäynnille kelaan, jossa olis ollu tarkotuksena puhuu tulovalvonnasta, mut siihen liittyvät asiat selviääki vast ens verotuksen perusteella ja ens talvena, oopsie, no miten mä olisin voinut tietää.. Kelan lisäks tuli hoidettua myös pankkiasiat, kun kävin hakemassa palautuksia ! Ah that money got me some nice shoes XD en oikeesti malta oottaa, että saan postin saapumisilmotukset, haluun tilamaani kengät testaukseen N O W !!!

Noitten virallisempien asioiden hoitojen lisäksi ehdin myös pyrähtää vierailulla isotätini luona Hakaniemessä. Emme ollee tnähneet vähään aikaan ja musta on aina mukava treffata häntä, sillä jotenkin vanhemman ihmisen kanssa keskustelu aina niin erilaista ja jännittävää ja lisäks kuulee aina tarinoita "miten ennen vanhaan" tai muuten vaan muisteluita. Välillä myös keskustellaan vähän haikeemmistakin asioista, esim. Mummistani, jolloin on pala kurkussa, mutta ne ovat sellasia asioita kuitenkin, joista on hyvä kuulla.. 

Ihanaa päivää teille kaikille <3 mulla alkaa just työt, jee XD xx CMuutamat reseptit, nyt ei tuu tylsää eikä nälkä !
Karppikorppua, karppilettuja, karppisokerii, karppipennepastaa ja karppipizzapohja naminamii ! Nää tuotteet on tehty pitkälti proteiineist ja hiilareit on minimaalisesti. Lisäks toi sokeri on mucho bueno juttu, koska se on ihan normisokruu, mut ei sisällä yhtää imeytyvää sokerii eli kaloritonta sokeria. Ei tarvii siis kaikesta luopua :P

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*