torstai 8. toukokuuta 2014

New Hair !
Hei boos!

Kävin tossa maanantaina pienessä makeoverissa ja tossa ^ lopputulos ! Olin pohtinut jo pitkään tukkauudistusta, sillä olin kyllästynyt tylsään ylikasvaneeseen tukkaani. Harkitsin tukan väriä mustan ja tän lopullisen version välillä ja päädyin monisävyiseen vaihtoehtoon vaihtelun vuoksi ja sen takia, että jos en tykkäisi niin voin vaan värjätä halutessa sitten päälle mustaksi :D

Oon melko tyytyväinen näihin, mutta pituus mua jäi harmittamaan hirmuisesti. Miksi aina, siis AINA, kun kampaajalle sanoo, että please ei paljoa pituutta pois, niin hiuksista katoaa joku 15cm ?! Suoraan sanoen ottaa kyllä päähän: "Joo poistin tost 5cm huonoo latvaa". My ass, u blind or what ?! No mut ehk nää kasvanee täs nyt nopeampaa tahtia, kun on terveet ja hyväkuntoset latvat... Huono juttu tässä lisäks on vaan se, että tukkani on luonnostaan melko kihara, joten picture, kun tulen pois suihkusta ja annan tukkani kuivua: pituutta katoaa toiset 10cm kihartumisen johdosta :DD Shiii ! I'll just be #shorthairdontcare for a while ja käytän huolella suoristusrautaa.. Vois hankkia kunnon suoja-aineet ja suojella hiuksia nyt mahdollisimman hyvin. Onkohan jtn keinoa, millä hiukset sais kasvamaan nopeammin ?!   


Yep yep jebulis ! Salil käyn about 4-5 kertaa ehk viikossa ja silloin tällöin aamuisin vielä juoksemassa. Kyl mul aik hyvin alkaa näkyä treenaamisen tulos ! Joku kysy multa ask.fm:ssä, et jos treenaat noin paljon, mikset ole jo superfitissä kunnossa ja vastasin siihen, että luultavasti, koska en syö ihan niinkuin pitäisi. Partly true, mutta olisi tuohon pitänyt ehkä lisätä myös, että on otettava huomioon myös lähtökohta ja se, että muutos ei tapahdu hetkessä. Oma lähtökohtani ennen treenailun aloittamista oli se, että olin lähes 10kg kevyempi, 2012 kesällä (kyllä eli mitä, 45 kiloinen, jolloin mulla oli muutenkin ongelmia syömisen kanssa..), sitten lähes vuoden aikana painoni lähti nousuun hupskeikkaa 10kg lisää, jolloin saavutin terveellisen painon eli viime keväällä. En väitä, että olisin ollut mikään pullukka, mutten kyllä mikään über kiinteä, mutta 10kg extraa yhtäkkiä niin motivoiduin sitä kohti, että haluan fittiin ja terveelliseen kuntoon, to get that beach body I've always dreamed of !

Siitä se sit lähti huhtikuussa 2013, kun ostin ensimmäisen korttini Töölön HotGymii ja alotin treenaamisen. Ensimmäisen puolenvuoden ajan treenailu oli aika katkonaista ja tiedon keruuta. Ei mulla ollu mitään ideaa treenamisesta vuos sitten :D Apua sain muutamilta kavereilta ja instagramin fitness sivustot ovat olleet mulla aika hyvin apuna sekä se, että olen salilla seuraillut hyväkuntoisten treenailua. Se oikeasti auttaa :D Joka tapauksessa alotin real deal treenailun ehkä marras/joulukuussa ja aloin keskittyä siihen silloin täysillä, koska oli päästävä hyvään kondikseen. Sit tapahtu muutaman kuukauden tapailu täs tammi/maaliskuussa, jollon öhömmm... salille ei vaan riittänyt tarpeeks aikaa ja u know the drilk, sillon, kun tapailee tulee syötyä sit ehkä viel vähän huolimattomammin :DD Shiiii !!! I was shit, mut taas nyt kuukauden olen vain keskittynyt treenailuun ja itseeni. Mun käsivarsien haba alkaa jo erottua, mun peppu on pyöristyny ja reisiin tullu lihakset enemmän esille ja kun jännittän ja vääntelen itseäni sopivasti niin absitkin näkyvät pikkuhiljaa ! 

Tulokset ei tuu silleen oh snap I'm fit eikä kehittymistä välttämättä huomaa edes itsekään heti. Vaati dedicationii ja vain uskoa itseensä, niin hiljaa hyvä tulee ! :) Sellanen avautuminen tähän väliin.. :D


Meidän ihanaan saliimme tuli vihdoin kahvakuulat XD Salimme omistaja itse asiassa vaihtui ja aulaan oli saapunut alkuviikosta palauteboxi. Mehän laitettii Aleksin kanssa palautetta tuulemaan, joista ensimmäisenä mainitsin, että kahvakuulat olis superjeba ja ihanaa, että palautteeseen reagoitiin ja näinkin nopeasti ! Voi olla myös, että en ollut ainoa, joka kitisi näiden puuttumisesta !


Hell yeah ! Mä sain ekaa kertaa spagaatin ja yritin tallentaa sen kameralle XD Kyl se meni maahan asti, I swear ! Oli vaan complicationeit tos, kun tosiaan eka kerta ja otti vähän paikkoihin, heh ! Venyttely kannattaa, tätäki on harjotellu tai siis koittanu venytellä ja jo aika kauan ja oon iloinen, et vihdoin sain ton tehtyä !


Sain tällasen höppänän viestiketjun äidiltäni <3 Sai kyl hymyn kasvoille :') She's one mama !


Mä lähden täst nyt salille, pusuja ! xx C
5 kommenttia :

 1. kokeile tohon tukan kasvamiseen biotiinituotteita, netistä löytyy paremmin tietoa :)

  VastaaPoista
 2. Ite oon käyttänyt Biotiini Strong Hair & Nail -tuotetta hiusten kasvua vauhdittamaan. Toimii! Kolmas paketti jo menossa :) Sitä saa ainakin apteekeista.

  VastaaPoista
 3. Kannattaa muistaa lämmöllä muotoillessa ettei mikään aine suojaa hiuksia sen kuumuuden aiheuttamilta vaurioilta ja lämpösuojatuotteet on ikävä kyllä ihan höpöhöpöä. Ne on käytännössä liki samaa kun jätettävä hoitoaine eli esim vettä ja kosteuttavia alkoholeja, mutta sisältää myös toosi paljon silottavia ja raskauttavia silikoneja, jotka saattaa joillaki jopa vaurioittaa enemmän tukkaa. Itellä liiat silikonit esim kuivattaa ja haarottaa latvoja ihan hulluna (osa silikoneista jää siis hiukan muovinkaltaseks kalvoks hiuksen pintaan, joka tuntuu sileältä mut myös estää oikeesti hoitavien ja kosteuttavien aineiden pääsyn hiukseen) ja oma tukka pysyy paremmassa kunnossa kun kattoo ennen ostoa tuotteen incilistaa. Kaikkien hiukselle silikoni ei oo pahasta, riippuu siis mm. hiuslaadusta ja sopivuus selviää parhaiten vaan kokeilemalla/ajan kanssa.
  Mutta raudan ja hiuksen väliin kannattaa kuitenki laittaa vaikka se lämpösuojasuihke tai joku muu vastaava, sillä vaikkei se mitenkään maagisesti ehkäse niitä lämpövaurioita se tosiaan silottaa hiuksen pintaa ja auttaa rautaa liukumaan helpommin hiuksen päällä, jollon rauta ei revi tukkaa ja tulee vähemmän sit semmosia "väkivaltavaurioita". Ne kosteuttavat aineosat myös auttaa hiukan paremmin säilyttään hiuksessa kosteuden mitä kuumuus lahjakkaasti haihduttaa. Jos lämpökäsittelee hiusta usein kannattaa lämpösuojatuotteiden sijaan satsata hyvään muotoilurautaan (ghd ja cloud 9 kaiketi parhaita) joissa levyt on laadukkaammat kun parhaimmissakaan markettiraudoissa ja liukuvat jo yksinään ihanan sileesti hiuksen pinnalla.
  Ja muuten tosi kauniit kasvot sulla! :) Ja haha sori tämmönen kauheen sekava hiustietopommi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ei se mitään :D thanks for the infobomb:)

   Poista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*