sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Miss Helsinki 2015 finaalissa ollaan !
Ihan uskomaton fiilis, pääsin semifinaaleista jatkoon eli olen yksi kymmenestä Miss Helsinki 2015 finalisteista ! Sanat eivät oikeasti riitä kuvailemaan, miten onnellinen ja kiitollinen olen tällä hetkellä !

Päivä oli erittäin pitkä ja jatkui vielä pienen juhlinnan merkeissä yöhön asti. Aloitimme aamupäivästä meikeillä ja tukalla ja kun tytöt oli saatu kauniiksi, saapuivat meidän esiintymisasumme. Oli Tyra Thermanin biksua, Biancaneven biksut ja sporttiasut, Marita Huurinaisen ihanat turkit sekä Meslewin iltapuvut sekä Iberon korut. Päivällä meillä oli kolme esitystä Vanhan ylioppilastalon ulkoterassilla, josta löytyy videomatskua tästä. Älkäähän olko liian kritisoivia tuon videon perusteella :') Oli todella jännittävää esiintyä yleisölle ensimmäistä kertaa (ainakin mun ensimmäinen kerta ja voin sanoa että perhoset lentelivät vatsassa !), varsinkin vieläpä noin korkealta, ja uskon että fiilikset olivat samanlaiset muillakin tytöillä.

Meillä oli ihan mahtava porukka koossa perjantaina ja oli ihana tutustua muihin tyttöihin. Kaikki olivat ystävällisiä ja auttoivat toisiaan ja meillä oli sellainen hyvä yhteishenki tai miten se nyt sanotaan, hyvä ilmapiiri. :) Päivä kului yllättävän nopeasti ja olimme jo siinä pisteessä, että oli tuomariston haastattelun aika. Voin varmasti sanoa muidenkin tyttöjen puolesta, että haastattelu oli ehkä jännittävin ja vaikein osuus koko päivän aikana ! Itseäni jännitti ihan hirveästi ! Eikä asiaa auttanut, että meitä oli haastattelemassa varmaan ainakin 10 ihmistä ja haastattelu aloitettiin englanniksi esittäytymällä :D Tuomaristossa meillä oli entiset Miss Helsingit Katrie Daler ja Kelly Kalonji, nykyinen Miss Helsinki Isabel Ljungdell, TCT:n pojat (jotka myös esiintyivät illalla), meikkaajamme Ann-Mari Patshijew, Diamond Clinicin perustaja Mirja Halonen, valokuvaaja Heli Roosmäe sekä eräs herrasmies, jonka nimeä en valitettavasti muista. Siinä sitten oltiin bikineissä 10 ihmisen haastateltavana :D Ääneni varmaan tärisi koko haastattelun ajan, mutta tuomaristo oli todella mukava ja heidän edessään oli loppujen lopuksi helppo olla. Tytöiltä kyseltiin eri kysymyksiä liittyen juuri kilpailuun ja meihin itseemme. Muistan minulta kysyneen esim. vahvuuksia ja heikkouksia, kuka on pahin vastustaja, ketä ihailen ja mikä on suurin unelmani.

Haastattelusta jäi hyvä fiilis ja olo oli niin helpottunut sen jälkeen. Jäljellä oli enää esiintyminen Summerheatin yleisölle ja tuomaristolle ja esitysaika oli vasta puolen yön jälkeen. Meidän onneksemme, meillä oli ollut päivällä jo esityksiä, joten lavan ottaminen haltuun tuntui illalla paljon varmemmalta. Nautin esityksestä aivan hirveästi, täysin mun juttuni ! Kruunausvaihe oli todella jännittävä ja vaikka olinkin lähtenyt kilpailuun luottavaisin mielin, oli silti aivan uskomatonta, kun Martina kutsui nimeni. En malta odottaa mitä kaikkea syksy tuokaan tullessaan !! 


Kuvassa vasemmalla Miss Helsinki 2014 Isabel Ljungdell, ja illan kärkikolmikko minä, Rosanna Kulju ja Sania Svinarenko.

Haluaisin tässä vaiheessa sanoa, että sinä joka vaivauduit ottamaan snapshotteja instagramistani ja laittamaan anonyyminä sähköpostia Martinalle siitä, miten huorahtava ja huono esimerkki olen muille, miten minä räyhään ja kiroilen julkisilla paikoilla (mitä en todellakaan harrasta :D), miten en todellakaan ansaitse paikkaa kilpailun finaalissa, en tiedä mitä yritit saavuttaa. Todella epäkypsää ja röyhkeää käyttäytymistä. 

No mutta, hain kilpailuun, koska olen pitkään unelmoinut kauneuskilpailuun osallistumisesta, siitä että pääsisi tekemään mallintöitä ja muita edustustehtäviä. Hain myös koska haluan tutustua samanhenkisiin ihmisiin ja koska haluan juuri olla esimerkkinä ja inspiraationa myös muille. Haluan näyttää muille, että unelmiinsa pitää uskoa ja niitä pitää uskaltaa tavoitella, sillä mikä tahansa on mahdollista. Muutama vuosi taaksepäin en olisi IKINÄ koskaan uskonut olevani tässä pisteessä. Vanhempani erosivat ja heillä oli riitaisa ero. Olin masentunut ja minulla oli syömishäiriötä, olin todella epäitsevarma ja itsetuntoni oli nollilla. Mua on aina pienestä asti kiusattu jollain tapaa, joko ulkonäöllisesti tai sitten esim. senkin takia, että olin hyvä koulussa. Ei mulla ollut kauheasti kavereita enkä ollut ehkä niin sosiaalinenkaan. 

Nyt tilanne on kääntynyt täysin päälaelleen. Olen löytänyt intohimoni ja sen mistä sytyn. Tavoittelen unelmiani, joista yksi juuri toteutui päästessäni tämän kilpailun finaaliin. Olen itsevarma ja olen hyväksynyt menneisyyteni ja päässyt yli eri asioista. Olen terve ja olen löytänyt ihanan harrastuksen ja elämäntavan, mitä tulee näihin salilla käynteihin ja terveellisiin elämäntapoihin. Olen löytänyt elämääni aivan ihania ihmisiä. <3

Palkinnoksi saimme Sparitualin ihanat kynsilakat, Coverdemin irtopuuterin sekä lahjakortin hampaitten valkaisuun tai salisyylihappohoitoon:)

Se siitä avautumisesta :')

Nyt odotellaankin, mitä jatkossa tulee tapahtumaan ! Ainakin tulemme saamaan salikortit Töölö gymille ja saamme avuksemme personal trainerit, jeij :3 Toinen karsinta tapahtuu 30.7 Kaivohuoneella, jota aiomme käydä tyttöjen kanssa katsomassa ja kolmas karsinta on kai Casinolla 2.9 jos oikein muistan. Lokakuussa sitten kilpailijat julkistetaan ja voittaja kruunataan vasta tammikuussa 2015.Päivän aikana tuli syötyä hieman huonommin, joten ensimmäinen paikka jonne suuntasimme yön päätteeksi oli ylläri pylläri McDonalds. Meillä oli niiiiiin kauhea nälkä !! Jokaisella oli oma ateria, jonka lisäksi jaoimme teamboxin, omomom. En itse ainakaan ole pitkään aikaan syönyt mäkissä tai muutenkaan roskaruokaa, joten tuo oli täysin hyvällä omalla tunnolla syöty mättö :') Lisäksi eilen lauantaina leivoin itselleni pannukakun XD Oli niiiiin hyvää herkutella pitkästä aikaa. Ens viikolla palataankin sitten normirutiineihin :')

Ihanaa kesäistä päivää teille kaikille <3 
xx C
19 kommenttia :

 1. Hei Saikku! Olen seurannut blogiasi jo pitkään, ja oli ihan pakko kommentoida nyt, sillä tämä teksti oli todellla mukavaa luettavaa kun ei ollut joka toinen lause englanniksi. Ymmärrän että se on tyylisi, mutta sitä on häiritsevää lukea, enkä ole ainut joka on tätä mieltä. :) rakentavaa palautetta siis tässä koitan siis antaa! Tunnen sinut monen vuoden takaa rinnakkaisluokalta, ja on mielenkiintista lukea blogiasi ja huomata miten paljon olet muuttunut niistä ajoista! Ei muuta kuin hirveästi tsemppiä tulevaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey ! Kiitos palautteestasi ! Vastasin tähän osittain tuonne alempaan kommenttiin...:) Kiva kuulla, että blogi on kiinnostanut ja kiitos hirmuisesti <3

   Poista
 2. Vähän ristiriitainen tuo ylempi palaute... :D

  Mun mielestä tekstissäsi ei ole mitään vikaa, jatka samaan malliin ja toivon onnea Missikisojen parissa!

  VastaaPoista
 3. Niin noh, se joka on Martinalle viestiä laittanut on suht oikeassa.... Ainakin kun katsoi sun meininkiä Kaivolla viime kesänä :) Onnea ja menestystä.................. Hah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi hölmö teko menneisyydessä ei määrittele sitä kuka ja mitä olen tällä hetkellä, kaikki tekevät joskus virheitä ja hölmöjä juttuja ja niistä oppii :') En ole ylpeä siitä mitä tein, en todellakaan tekisi sitä uudestaan enkä suosittelisi kellekään muulle. Ehkä yksinkertaisesti voin olla myös esimerkkinä, mitä ei kannata tehdä :')

   Poista
  2. Silloin kyllä hehkutit tekoasi täysin oikeutettuna ja kerroit ettet häpeä... Noh ehkä nykyinen kantasi näyttää sitten sitä kypsymistä. Mikä on kyllä todella hyvä asia! :D

   Poista
  3. Nooh, mielestäni siinä, ettei ole ylpeä ja että häpeää on pieni sävyero.:) Esim. en nyt häpeä sitä täysin, mutta en ole myöskään ylpeä, u know what I'm saying ?

   Poista
 4. Samaa mieltä ekan kommentin kanssa! Oot mielenkiintoinen tyyppi ja hauska seuraa sun puuhias, mut se jatkuva enkun käyttö on kyllä todella ärsyttävää! Varsinkin kun kielioppi on niissä aina vähän niin ja näin... (Tää on siis täysin rakentavaa edelleen! 'No hate' ymsyms)
  Ja toinen juttu vielä. Edelleen en sano tätä ollakseni ilkeä, mutta ton iltiksen videon perusteella keskittyisin enemmänkin vatsoihin ja ruokailuun (koksa vatsaa treenatessa 30% koostuu treenistä ja 70% ravinnosta) kun vaan siihen beban kasvatukseen. Slimmimpi keskivartaloki saa aikaan kanssa sitä tiimalasi efektii ja antaa sulle muotoja. Kun se perse treenatessa kasvaa kuitenkin enimmäkseen ulos eikä sivuille. Kaikella rakkaudella siis! (y)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta :) Ymmärrän, että se saattaa ärsyttää, mutta se on vain tyylini. Musta on välillä helpompi ilmaista itseäni englanniksi, johtuen varmaan siitä, että kotona aina puhuttu englantia ja "finglishiä". Kirjoitin äidinkielestä A:n, joten kieliopillisesti täydellistä tekstiä täältä tuskin tulee koskaan löytymään, mutta pyrin kuitenkin kirjottaimaan niin hyvin kun pystyn ja jollain tapaa loogista tekstiä.. :D

   Mmm no tost ruokailusta, tiedän ton 30/70 kaavan, olen siitä tääl blogissaki kirjoittanut. Olen tyytyväinen masuuni, vaikka tiedän, että palikat voisi näkyä paremminkin :D Nooh, onneksi saamme pian hieman apua treenien suhteen :) Ja kyllä mä treenaan muutakin kuin pebaa :D Kaikkia lihaksia suunnilleen tasapuolisesti:)

   Kiitos vielä kommentistasi <3

   Poista
 5. Hei mee viidakon tähtösii, sopisit sinne niin hyvin! :)

  VastaaPoista
 6. Summer heat:ssä, oli aivan upea esitys. Olet suosikkini, jatkaa samaa malliin. Btw blogi on kans loistavaa, sun alalla pitääkin blogissa käyttää englanti/suomi tekstejä. loistava duuni!
  ja tsemppiä :))

  VastaaPoista
 7. mä oon eri mieltä aikasempien kommenttien kanssa siitä, että enkun käyttäminen blogissasi häiritsisi. mun mielestä sopii sun blogin tyyliin :D itekki puhun finglishiä ni sun kirjotustyyli tuntuu tosi luontevalta mulle. ja tosi mielenkiintosta lukee sun blogia! oltii samas lukios (mä alemmalla vuosikurssilla) ja ajattelin aina et voi ku oot kaunis ja sähä oot vaa kaunistunu päivä päivältä enemmän. onnee miss helsinki kisoihin! :)

  VastaaPoista
 8. Oot kyllä mielettömän kaunis ja vaikutat vielä niin symppikseltä ja aidolta. ja uskaltaisin pistää roponi peliin sun miss helsinki voiton puolesta:) säteilet!

  VastaaPoista
 9. Wwau, oletpas magee tyttö! Onnea finaalipaikasta, olet selvästi sen ansainnut. Mä olenkin sitten huomenna menossa koettamaan onneani.. ;D Jänskää!

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*