perjantai 11. heinäkuuta 2014

TCT :n apujoukkoina !
Kuten kerroin edellisessä postauksessani, minua, Rosannaa ja muutamia edellisen vuoden Miss Helsinki tyttöjä pyydettiin auttamaan TCT:ä heidän Helsinki Pop Show esitykseen !

Oli ihan huippua, että meidät pyydettiin mukaan ja oli tosi kiva päästä auttamaan poikia :') Ensi kerran tutustuimme heihin silloin MH:n semifinaaleissa, jossa he olivat esiintymässä sekä tuomaroimassa. Tosi mukavia jalat maassa olevia tyyppejä ! Huomasi, miten heitä esitys jännitti, totta kai, kun jengiä tosiaan oli stadionilla ihan huiiimasti ja oli jotenkin tosi lutusta tai niinkun hellyttävää, miten kiitollisia he olivat meidän paikallaolosta, vaikka emmehän muuta oikeastaan tehneet kuin heitelleet nimmareilla varustettuja rantapalloja yleisöön ja tietty autoimme puhaltaa ne kaikki 50 palloa :') 


We dem girlz ja TCT 


Minä ja ihana Rosanna <3 Ja ei, meidän hampaita ei ole valkaistu, vaikka tästä kuvasta selkeästi näyttäisi niin tapahtuneen, propsit valaistukselle :')


Rosannan kanssa emme sitten jääneet enää katsomaan muita esityksiä, vaan lähdimme lähes heti TCT:n keikan jälkeen. Ihana sää ja vapaa loppuilta molemmilla. Täydellistä mennä terdelle nautiskelemaan ilta-aurinkoa ! Suuntasimme Punavuoreen Rosannan asunnolle, josta nappasimme matkaan Rosannan ihanan dalmatialaisen ja jatkoimme Cafe Caruselliin, jossa päätimme jakaa myös pizzan. Siinä sitten tutustuttiin toisiimme paremmin ja toi Caruselli on kyl tosi mukava paikka, suosittelen lämpimästi kaikille ! :) Muistakaa vaan käydä tsekkaamassa tiskiltä ajoissa, jos tilausta ei kuulu, sillä meille kävi sellainen mäihä, että tietenkin se meidän tilauskuittimme oli kokeilta kadonnut ja ehti siinä tunti vierähtää ennen kuin menin sitten sanomaan, että onkohan tää mahdollista. Noh, henkilökunta pahoitteli kovasti ystävällisesti tapahtuneesta ja saimme pizzamme lähes heti :')


Suuntasimme loppujen lopuksi vielä Namun kautta Kaivohuoneelle, missä törmäsimme vielä muihin tyttöihin sieltä stadionilta. Ei voi kuin sanoa, että huippupv takana !

xx C2 kommenttia :

  1. voi vitsi ku oot nii nätti!!! :* voisitko tehä jonku meikki postaukse or something?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos :) <3 ja hmm en oikein tiedä tost meikkipostauksesta :D käytän tasan kolmea tuotetta: kajaalia, kulmakynää ja aurinkopuuteria. Ja tietty ripset liimaan joka kerta ja nyt olen suunnitellu pidennysten laittamista:) Eli ei siinä meikkipostauksessa olisi kauheasti mitään :')

      Poista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*