maanantai 7. heinäkuuta 2014

Miss Helsinki -toinen semifinaali, perhe ja kesä < 3
Hellou hellou !

Pari viikkoa sitten mulla alkoi duunit Kontulan Liidelissä ja sen jälkeen tuntuu, että aika on vain lentänyt eikä täällä blogin puolella ole ehtinyt käymään.. Lähinnä mun päivät on menny aamuvuoroissa, jonka jälkeen on ihan uupunut olo, myöskin ton kuumuden takia, ja loppupv on menny lungisti chillaillen. Tän kuuman sään takia en ole kauheasti käynyt salilla, koska huonon ilmastoinnin takia, olo siellä on kuin saunassa. Lenkitkin ovat jääneet välistä, kun mun keho ei vaan kykene siihen täs kuumudessa. Kaiken lisäksi nyt on tullu syötyy pari viikkoa vähän huonommin, mut se kuuluu kesään, right ? Ensi viikolla kuitenkin mietin, että voisi alkaa tsemppaamaan taas vähän, ettei mene hommat ihan läskiksi. Pelottaa vähän, miten käy, kun alle kuukauden päästä alkaa koulu :D pitäis käydä koulussa, töissä, salilla, ehtii näkee ihmisiä ja erästä erityistä.. Huh, no mut asiat varmasti järjestynee, hopefully :'D

Viikko sitten lauantaina ja sunnuntaina mulla oli pikkusisko käymässä mun luona. Harmittaa, kun sisko ehti olla vain yhden yön luonani. Tuli säädettyä hieman, kun työt alkoivat niin nopeaa eikä äitini päässytkään tulemaan luokseni, joten se muutti suunnitelmia täysin.. 

Joka tapauksessa meillä oli toooosi ihanaa siskoni kanssa <3 lauantai iltana leivoimme vähän muffinseja siskoni toiveesta, sillä viime kerralla hommat meni vähän pieleen, kun tää tyttö luki ohjeista taikinaan kuuluvan 150g voita, kun sitä olisi tarvinnut vain 50g XD eli siis uusintakierros ja muffinseista tuli ihan täydellisiä <3_<3 Sunnuntaina suuntasimme aamupäivästä stadikalle hieman uimaan ja brunailemaan sekä jäätelöä nautiskelemaan ja sieltä sitten vielä lintsille käymään, koska olin saanut vanhalta työkaverilta muutamat ilmaisliput ! Oli ihana nähdä siskoa ja oli sitten kauheeta jättää sisko iskälle, koska Chiara alkoi itkemään jo siinä vaiheessa, kun olimme hississä. Oli kuulemma itkenyt iltaan saakka ja soitti vielä itku/ikäväpuhelun mulle yöllä. Ei siihen ikinä totu, vaikka tätä on jatkunut jo 5 vuotta. Vanhempana osaan pidätellä itkua ja olla vahvempi siskon vuoksi, mutta kyllä se vie aina palan sydämestä, kun joutuu erkaantumaan.. But that's life now..Niinkuin tossa aikasemmin sanoin, oon löhöilly tosi paljon viimisen parin vkn aikana ja syönyt ihan miten sattuu :D Yleensä en hikoo nopeasti salilla, mutta jo parin minuutin alkulämppäpyöräilyn jälkeen mulla valuu hiki otsaa, selkää, kasvoja ja rintoja pitkin kuin oikeesti olisi saunassa :D  ei mitään ihan mielyttävää..Lidlissä tuli aloitettua työt ja koska en ole juuri töitä tehnyt kesän aikana, niin oli se melkonen muutos alkaa olla töissä yhtäkkiä 7h päivässä 5pvnä viikossa, kun siis oli tottunut jo siihen, ettei ollut mitään.. Ihan hyvin mulla on mielestäni mennyt tuolla duunissa..
Toissapäivänä eli keskiviikkona oli Miss Helsinki -kilpailun toinen semifinaali kaivohuoneella. Kävimme Rosannan ja Sanian kanssa syömässä illan aluksi dinneriä ravintola Königissä, missä oli ihan sairaaaaan hyvää safkaa, namnam ! Itse söin lohiannoksen ja tytöt söivät pihvit, uh ku oli nannaa. Söimme yhdessä vielä lisäksi jälkkäriksi kakkua ja köyhiä ritareita ja marjoja, oi oi <3 

Königistä suuntasimme sitten suoraan kaivohuoneelle, jossa Rosannalle oli varattuna pöytä, myöskin hänen syntymäpäivien kunniaksi. Kaivolla oli hauskaa, lukuunottamatta kuinka ilta päättyi, kisassa oli taas nättejä tyttöjä ja alla kuvaakin meidän uusista kilpakumppaneistamme !


Finalistit, jotka liittyvät mun, Rosannan ja Sanian joukkoon: Viivi Bäck, Janette Lahtinen ja Eve Hosionaho
Jännittää millainen kilpailu on tulossa ! Vielä olisi yhdet semifinaalit 2.9 Casinolla, jota mennään varmaan myöskin katsomaan !

Tällä hetkellä istun autossa kohti Tamperetta, sillä olen töissä Blockfesteillä promoamassa Le Purpia ! Tulee kyllä pitkä päivä ! Muistakaa tulla maistelee ja moikkamaan ;) Päivitystä sitten Blockien jälkeen ! 

Pusuja, xx C


2 kommenttia :

  1. Kuinka paljon sulla on rinnat pienentynyt siitä kun aloit aktiivisesti treenaamaan, ainakin mun silmin kun vanhoja kuvia katsoo niin rinnat oli silloin täyteläisemmät. Riittävästi kun rasvaa palaa niin rinnat muuttuu enemmän lättänöiksi ja siihen ei auta kuin silarit. Iso onni et sulla on aluperin isohkot rinnat, muuten niistä ei olisi enää paljoa jäljellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mmm, no en osaa arvioida paljonko ne ovat pienentyneet, mut jonkun verran tietenkin "löysemmät" :D Samaa rintsikkakokoa käytän yhä :)

      Poista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*