keskiviikko 10. syyskuuta 2014

GlossHymy ja tehopuhdistusEn suosittele tekemään yhteistyötä Glosshymyn kanssa tai asioimaan heillä. Olen saanut täältä aivan törkeää asiakaspalvelua ja olen tyrmistynyt, miten yrittäjä puhuu asiakkailleen ja hoitaa asioitaan. Todella asiatonta ja lapsellista käytöstä.


Tänään oli aamupäivästä aivan mahtava ilma ja koulumatkalla päätin kääntyä takaisin kotiin ja lähteä lenkille. Ei ehkä kovin esimerkillistä, muistakaahan olla skippaamatta koulua :D Mutta siis olisin ollut myöhässä jo joka tapauksessa, joten päätin, että turha olisi kouluun mennä.. Anyway, pitkästä aikaa suuntasin kohti Seurasaarta ja ah, lenkki teki kyllä niin hyvää !


Muutenkin viikonlopun aikana oli melkosta draamaa ja lenkki oli hyvä höyryjen päästämistapa. Mulla ja Jussilla on ollut melkoset riidat tässä viime aikoina ja ei olla nähty hetkeen..


Lenkin jälkeen tuli venyteltäessä katsottua Martina ja Hengenpelastajat:n ensimmäinen jakso ruutu.fi:stä ja pakko sanoa, että ihanaa, että tällaisia reality-sarjoja tulee myös Suomesta, love it ! Sarja vaikutti hyvältä ja aion kyllä katsoa jokaisen jakson. Go girls !

Meitsie suuntaa nyt salille, ihanaa illanjatkoa kaikille ! <3

Ai niin muuten, käykäähän äänestämässä minua Seiskan Vuoden Tähtityttö 2015 -kilpailun finaaliin TÄSTÄ. Ääniä tarvitaan ja kiitos etukäteen ! 

xx C


4 kommenttia :

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*