sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Miss Helsinki 2015 Viimeinen Semifinaali !
Hellou !

Eilen oli Miss Helsinki 2015 -kilpailun viimeinen semifinaali, jossa valittiin siis 4 viimeistä tyttöä mukaan kilpailuun. Vihdoin kilpailijat on koottu kasaan !! Repeän oikeasti kohta innosta siitä kaikesta, mitä on tulossa ja onhan tätä odotettu jo heinäkuun alusta saakka, kun oma finaalipaikka tuli lunastettua !

Personal trainingia, Tallinnan ja Levin matkaa, showta ja kuvauksia, ihania uusia ihmisiä, haasteita ja seikkailuja sekä kaikkea uutta, elän tällä hetkellä oikeasti unelmaani, olen niin onnellinen ! <3


Koska Rosanna ja Eve olivat eilen vielä matkoilla, kokoonnuimme vain minä, Sania ja Viivi ja myöhemmin Janette yhdessä seuraamaan jännittyneinä semifinaalia. Ennen kuin siirryimme Tigeriin, kävimme Sanian ja Viivin kanssa syömässä sushit Fredalla Sushibar and Winessa, ja voih, voin kyllä suositella paikkaa kaikille ! Ravintola on todella kotoisa ja mukava paikka mennä napostelemaan herkullisia susheja ja söimme kyllä massut ihan täyteen, nam ! Otimme tuollasen Iso Lajitelman, jossa oli aika perus susheja, nigiriä ja sashimia, sillä en itse ainakaan ole mikään kauhea sushi pro tai tiedä niistä mitään :D mutta noi olivat tosi hyviä, me likey so much !


Tigerin semifinaaleista jatkoon pääsivät siis vasemmalta Taru Kalenov, Janna-Juulia Vuorela, Oona Parviainen sekä Maikki Marianne Koskinen. Onnea vielä näille tytöille !

Tulee kyllä kova kisa !

xx C

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*