torstai 25. syyskuuta 2014

Miss Helsinki Promokuvaukset
Tänään oli pitkään odotetut Miss Helsinki 2015 -promokuvaukset !

Päivä alkoi aikaisin, osalla tytöstä jo kuudelta, itselläni seitsemältä, meikillä ja hiuksilla. Meistä kuvattiin niin promokuvat kuin esittelyvideotkin meidän tulevalle tv-sarjalle, kyllä, meidän kyytiin hyppää myös kuvaustiimi ja meistä tulee ihan telkkariin ohjelma, kuinka siistiä !! 

Olen kyllä niin innoissani koko missikiertueen alkamisesta. Finalistien julkistus tapahtuu 6.10 Apollo Street Baarissa klo 18-20 ja on julkinen tapahtuma. Martinan mukaan showsta on tulossa aivan upea, enkä ihmettele, sillä meillä on kyllä kova joukko finalisteja ;) 

Tervetuloa seuraamaan tapahtumaa !


Kuvauksiin meneminen oli todella jännittävää, osalle varmaan kyseessä oli myös ensimmäiset kuvaukset. Itsekään en nyt kauhean monissa kuvauksissa ole ollut.. Kun pääsi kameran eteen, jännitys hieman laantui ja ainakin itse nautin olla kameran edessä, joten tuntui melko luontevalta olla siinä kuvattavana.

Kuvausmekkonamme toimi Anne-Mari Pahkalan  upea mekko ja hiuksiimme kiharat loihti GHD:n tiimi sekä meikkimme Ann-Mari Patshijew. Kuvaaja toimi ihana Heli Roosmäe, jonka kuvia olenkin aikaisemmin ihastellut !Tää tukka nyt edelleen hieman harmittaa mua.. :D Taisto teki upeaa jälkeä hiuksilleni ja olen oikeasti kiitollinen, että huonokuntoiset hiukset on leikattu pois ja tukka pääsee nyt kunnolla kasvamaan. Tukka vaan on mielestäni epäkäytännöllinen enkä osaa siihen tehdä mitään. En myöskään koe sitä omakseni.. Musta tuntuu, että olen varmaan joka päivä itkenyt asiaa ja Jussilla tainnut mennä yhtä monesti hermo, sillä hän on sitten joutunut mun negatiivisten tunteiden kohteeksi, shiit :D

No ei voi midii, kohta on taas upea tukka... ;)


Boomkah !

Ilmeisesti mut oli nyt valittu myös Seiskan Vuoden Tähtityttö finaaliin, joten meitsiee odottaa All Inclusive seitsemän päivän risteily Välimerellä 19-26.10. !!! Ihan hulluu, mitä kaikkea mulla onkaan tässä tän vuoden puolella vielä ja mitä mahdollisuuksia olen saanut ja tulen saamaan. 

En kauheasti matkustele, lukuunottamatta tota edellistä Lontoon reissuani, enkä ole koskaan ollut Välimerellä, Italiassa tai Ranskassa.. Barcelonaankin päästään tepastelemaan, voi ihanaa !!

Kyllä aion ottaa kaiken irti tulevasta matkasta ja kaikesta, mitä tuleva tuokaan.

 Once in lifetime tyyppisiä asioita, nyt jos koskaan on aika antaa myös itsestään kaiken 100% ja vielä enemmän !

Ihanaa viikon jatketta kaikille <3

xx C

7 kommenttia :

 1. mist noi leggarit? entä kengät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bershkasta housut ja kengät ovat www.nastygal.com:sta :) Jeffrey Campbellit <3

   Poista
 2. Miten sun koulu sulautuu yhteen näiden juttujen kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menen juuri keskustelemaan opon kanssa, kyllä nää saa hoidettua:))

   Poista
 3. Sun hiukset on tosi tyylikkäät!
  t.Yossu

  VastaaPoista
 4. Eikö noi miss helsinki ja seiskan tähtityttö jutut mee nyt päällekäin sulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sen pahemmin, Martinalta hyväksyntä tuohon ja ei tuo reissu ole kuin viikon:) Miss Helsinki kiertue jatkuu 9.1.2015 asti !

   Poista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*