torstai 2. lokakuuta 2014

Shock Absorber
Huh, ompas nää kuvat jotenkin tavallista huonolaatusempia ! :D

Anyway, kuten ylläolevasta kuvasta näette, laitatin hiuksiini hiustenpidennykset. Hiukset ovat 100% aitoa Perulaista hiusta ja tukkani taikoi Hyena Empiren aivan ihana Alexandra. Hyeenojen nettisivu on tällä hetkellä rakennettavana, mutta käykäähän checkaamassa Facebook sivut tästä Rakastan uutta tukkaani ! Pidennykset on laitettu hiuksiini letitys tekniikalla: tehdän pienen pieniä ranskalaisia lettejä, ns. afrikkalaisia letteja, ja hiuspätkät ommellaan lettiin kiinni. Oma tukka ei kärsi, toisin kuin vaikkapa liimoissa ja sineteissä, ja pääsee kasvamaan normaalisti. Enempää kuvia tukasta ei vielä ole, sillä tukkaani viimeistellään huomenna jonkin verran, saksitaan ja lisätään hieman ehkä hiusta, sillä omani on niin paksu, joten tukka ei ihan sulaudu täydellisesti. Olo on kuin uudella naisella. Hiukset ovat naisen kruunu ja sanonta pitää täysin paikkansa. Tuttuni, jotka hiukset ovat nähneet ovat sanoneet, että wow, sähän hehkut, näytät nyt niin omalta itseltäsi ja sellainen on olokin ! Olen kiitollinen GHD:lle, että tukastani leikattiin huonot hiukset pois, en sitä olisi koskaan itse tehnyt. Itsevarmuuteni ja kuvan vuoksi, jonka itsestäni haluan antaa maailmalle, päädyin tähän ratkaisuun ja olo on oikeasti niin paljon parempi..


Tänään kävimme Shock Absorberin toimistolla Miss Helsinki tytsyjen kanssa hakemassa kunnon urheilurintsikat ja voit käydä katsomassa lähimmän jälleenmyyjäsi tästä. Nämä urheilurintsikat tuntuvat niin hyvältä päällä ja tukevat rintoja täydellisesti. Varsinkin itseni kohdalla, kapea vyötärö ja isot rinnat (omat ovat if ya thinking, aina tulee kysymystä niistä :D), on vaikea löytää sopivia rintsikoita, mutta Shockilta löytyy varmasti rintsikat, jotka passaavat rinnanympäryydestä ja kuppikoosta huolimatta. Rintsikat ovat myös todella hyvännäköiset, suosittelen ehdottomasti kaikille !


Kurkkaus pussiin..Varsin näppärät kahdella kiinnityskohdalla ja olkaimet ovat myös säädettävät !


Lisäksi sukkia, pesupussi sekä tuollainen erittäin kätevä käsivarteen kiinnitettävä kännykkäkotelo lenkille kuin salillekin..


Sellaista tältä päivältä ! Huomenna riittää myös kaikenlaista, illalla menen taas GLOSS:lle ja tällä kertaa hampaitten valkaisun merkeissä. Valkoiset hampaat, come to mama ! Viikonloppuna sitten koittaa FIT DIAMONDsien Jari ja Heidi Sorsan vetämä boothcamp, jolloin opetellaan kuinka treenata salille, saamme ohjeita syömiseen ja tärkeintä, treenataan myös kuulemma todella kovaa. Olen trainereistamme kuullut vain hyvää, joten odotan innolla viikonloppua, vaikka tosin maanantaina saattaa paikat olla tosi kipeinä ! Treenit pidetään Forever Töölössä, ja näin ensimmäisellä kerralla saamme myös Biancaneveltä treenikassin täydeltä kaikenlaista kivaa ! Urheiluvaatteita muutama setti, juomapulloa, FAST:n lisäravinteita (JEE!!) sekä selättimen, joka on varmaan joillekin tuttu Big Brotherista. Olen hieman skeptinen tuon suhteen, mutta eihän sitä näe ennenkuin on kokeillut, toimiiko vai ei. Suosittu tuntuu olevan ja lisää siitä voi käydä lukemassa seuraavasta osoitteesta: http://www.wellmen.fi/

Seuraavan kertaa, 

Rakkaudella,

 Cheyenne
10 kommenttia :

 1. Paljon noi pidennykset makso? :D Tuleeks siitä yhtään outo olo, kun ei oo omat hiukset näkyvissä? Kiinnostais itteenikin ja siks kyselen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyena Empiren nettisivut ovat tällä hetkellä kiinni, sillä sivuja muokataan, mutta osoitteessa https://www.facebook.com/hyena.empire?fref=ts voi käydä katsomassa ja tutustumassa. En muista tarkkoja hintoja, sillä eripituiset hiukset maksavat hieman eri verran. Mulla on 66cm:n ja 61cm:n puntit, joista yksi maksaa 120€ eli todella edullista. Hius on aitoa, eli voi käsitellä kuin omaa hiusta eikä tosiaan tuhoa omaa tukkaa. Yksi puntti kestää 1,5-2 vuotta :)

   Ja mulla kyllä näkyy omaa hiusta aika paljonkin, niitä lettejä tehdään hiuksiin piiloon muutama rivi, eli ei koko pää täyteen :) Hiukset tuntuvat ihan omilta, eikä oikeastaan tunnu päässä !

   Poista
 2. Turha sanoa, ettei muka tuhoa omia hiuksia -.- kaikki pidennykset on huonoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tapa ei todistetusti tuhoa tukkaa. Ei ole kiinnitetty tavalla, mikä tuhoaisi tukkaa:)

   Poista
 3. Ja oikeesti onks noi harmaat housut liimattu sun jalkaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis oon joo käyttäny sellasta oikeen erikoisliimaa:)

   Poista
 4. siis luuletko lukijoita ihan idiooteiksi?? :DDDDDD tisujen oikea laitahan selviää tarkkailemalla vähän vanhempia kuvia sinusta. paidat näyttävät "vähän" väljemmiltä kuin nykyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En. En mä oo tehny näille yhtään mitään :D

   Poista
 5. lyhyet hiukset oli paremmat!

  VastaaPoista
 6. Kummatkin hiukset on kivat! Ajattelin lisätä itekin vähän pituutta, näyttää hyvälle :) 👍

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*