perjantai 17. lokakuuta 2014

Ibero Boutique:lla Aamiaisella
Aamu alkoi tänään meillä Miss Helsinki finalisteilla Ibero Boutique:ssa (Mannerheimintie 22, Lasipalatsi) aamiasella, jossa kävimme kuulemassa Iberon markkinoinnista sekä myynnistä Ibero Boutiquen myymäläpäälliköltä sekö Iberon markkinointipäälliköltä Katriina Halmelta. Lisäksi pääsimme tutustumaan tämän hetkiseen mallistoon, josta lähtikin matkaani yksi jos useampikin ihanuus. 


Ibero Boutique sijaitsee Lasipalatsin vasemmassa reunassa tultaessa rautatieaseman suunnasta..


Aamiaisella oli tarjolla tuoreita leipiä Kanniston leipomolta, viinirypäleitä, mehua sekä Pauligin Frezza kahvia, nam !
Iberolta löytyy niin paljon kaikkea kivaa kaikkiin eri tilaisuuksiin ! On helmiä, on hopeaa ja kultaa, yksinkertaisia ja yksityiskohtaisempia koruja, ihania värejä petroolista persikkaan sekä suklaan väriseen suklaakultaan ! Perinteisten kaula-, ranne- ja korvakorujen lisäksi Iberolta löytyy pääkoruja, hiusasusteita, laukkuja, huiveja, meikkitarvikkeita.. Kaikkea ! 

Käy tutustumassa valikoimaan Iberon nettisivuilta www.ibero.fi, tykkäämällä Iberon Facebook-sivusta ja seuraamalla Instagramissa nimellä IberoFinland.Lahjapussukasta löytyi blingaling puuterihuisku, ripsientaivuttimet sekä pinsetit !


Matkaani lähti lisäksi pari kaulakorua, rannekoruja, sormus sekä korvikset. Eikös olekin aivan ihania ! Rakastuin heti enkä vaan voinut olla ostamatta !


Ibero yllätti minut ainakin positiivisella tavalla ja olen varma, että palaan liikkeeseen vielä tulevaisuudessa. Täällä Iberon ainoassa myymälässä löytyy myös uniikkeja kappaleita, joita tilataan vain pieniä eriä, joten jos haluaa erottua joukosta, suosittelisin ehdottomasto suuntaaman Ibero Boutique:en ! Liikkeestä saa asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua ja uskon, että myyjä auttaa parhaansa mukaan Sinua löytämään juuri sen, mitä etsit !

Mä alan nyt esipakkailemaan Välimeren risteilyäni varten. Huomenna menee suuri osa päivästä I Love Me -messuilla Selättimen osastolla, jonka jälkeen lähdemme parin tytön kanssa vielä Forever Töölöön vetämään viikon kahvakuula HIIT:n. Luulenpa siis, että lauantai yö saattaapi mennä hieman pitkäksi pakkailun ja stressailun vuoksi ja yöunet jäävät todennäköisesti vähäisiksi.

 Vitsi mä oon niin innoissani ! En ole pitkään aikaan ollut missään lämpimässä reissussa, joten aika varmasti huippu reissu edessä ! Sääksi on luvattu aurinkoa ja vähintään +20 astetta, bruna come to mama ! Odottelen myös kaikkia uusia kokemuksia, mitä matka tuokaan, enhän mä ole nimittäin koskaan ollut Italiassa tai Ranskassa.. Niin siistii !

Ihanaa viikonloppua kaikille ! <3

xx C


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*