keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Living La Dolce VitaHellou ! 

Tässä mä vaan istuskelen ja chillailen koneella, enkä oikein tiedä mitä tehdä. Koulujuttuja pitäisi hoitaa ja pikkuhiljaa miettiä, mitä sitä ottaisi matkalle, lähtöhän on jo sunnuntaina, IIKS ! Menee pakkaaminen varmasti viimeiseen iltaan, mutta joitakin asioita on mietittävä etukäteen kuitenkin. Ostin juuri äsken matkavakuutuksen, eilen kävin ostamassa kaiken varalta maitohappobakteereita sekä käsidesiä, tänään kävin ostelemassa Fastin proteiinismoothieta mukaan (on muuten hyviä !), vielä pitäisi joitain shampoita käydä ostamassa ja ripsivarastoa täytellä. Vähän stressaa, että miten matkalla pysyy ruokavaliossa ja treeniohjelmassa mukana.. Risteilyyn kuuluu kaikki päivän ruuat buffetissa ja a la cartessa, pitäisi vaan osata sitten syödä oikein ja säännöllisesti. Ahmimisongelmien vuoksi buffetit aina pelottavat minua ihan hirveästi, koska houkutuksia riittää.. Yritän kyllä kaikkeni, etten päästä asioita käsistä. FitDiamondsien Jari ja Heidi Sorsan boot campin jälkeen motivaatiota on pitänyt yllä se, että sen lisäksi, että jos repsahdan ahmimaan, petän itseni lisäksi valmentajani sekä kaikki, jotka ovat tukenani. Enpä ole ahminut nyt kolmeen viikkoon, mistä olen itsessäni todella ylpeä ! Laivalla on onneksi myös kuntosali ja ilmeisesti myös jonkinlainen ulkorata lenkkeilijöille, joten uskon, että pystyn hyvin treenata ohjelmiemme mukaan myös matkalla ollessani.. :)Sen lisäksi, että olen ostellut matkalle juttuja, kävin myös apteekissa tankkaamassa hieman vitamiinivarastoja ruokavaliomme tueksi. Noissa oli hieman etsimistä apteekin hyllyllä, kun piti ostaa "puhtaita" vitamiineja, jotka ovat myös nieltäviä, eli ei makeutettuja pureskelutabletteja.. Onnistuin löytämään tarvittavat pillerit ja pitäisi riittää ainakin muutamaksi kuukaudeksi eteenpäin !

Olen ahkerasti käynyt myös Forever Töölössä treenailemassa. Sali on niin viihtyisä ja salin lisäksi löytyy tiloista myös uima-allas ! Pitää varmaan joskus käydä testailemassa, en tosin osaa uida :D Tai osaan mä vähän, mutta en ole käyny uimassa moneen vuoteen ja skippasin uimatunnit aina koulussa. Pienenä en saanut edes käydä uimassa klooriallergian vuoksi, joten kai uimataidottomuudesta jäi ahdistus ja muutenkin olen aina ollut pikkuruinen ja heikko lihaksistani, joten uiminen ei koskaan oikein ole minua houkutellut.

Olen myös treenailluit noissa meidän Shockabsorberin liiveissä ja Biancaneven treenivaatteissa ja ihan rehellisesti noissa on niin mukava treenata ! Liivit istuvat täydellisesti eivätkä tissit heilu edes rankemmassa treenissä niinkuin aikaisemmin ja Biancaneven vaatteet ovat mielestäni niin kivan näköset ! Käy tutustumassa Shockabsorberin valikoimaan TÄSTÄ ja Biancaneven valikoimaan TÄSTÄ. Suosittelen lämpimästi kaikille !

 Jatkan tästä nyt iltavenytteluihin ja iltapalaan. Spagaatit luonnistuu multa kuulkaas pian ja kroppa tuntuu notkeammalta ja "venyvämmältä" :D Olen harrastanut nyt venyttelyä jonkin aikaa aamuin illoin.. Siitä tulee hyvä fiilis ! Eikun iltapalan kimppuun ja sitten nukkumaan.. Aamulla pitäisi herätä luuntiheysmittaukseen ja siitä melkein heti Rosannan kanssa salille !

Öitä murut,

xx C


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*