keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Meslewi ja tapa- ja esiintymiskoulutus by Leena Sarvi ja Outi Broux sekä Leena Meslewi Jaakkola




Miss Helsinki 2015 -finalistien kanssa oli tänään jännittävä päivä, sillä meillä oli Leena Meslewi Jaakkolan, Leena Sarven ja Outi Brouxin vetämä Glamour-tapa- ja esiintymiskoulutus upean juhlapukuliikkeen Meslewin tiloissa. Meslewin tilat ovat aivan upeat, viihtyisät ja prinsessamaiset ! Keskellä liikettä, kauniiden mekkojen ja ihanan sisustuksen reunustamana on kaiken lisäksi jopa 10-metrin pituinen catwalk-lava kävelyharjoitteluja varten. Lavalla pääsimmekin jokainen hiomaan kävelytapaamme, josta saimme muutaman kerran jälkeen erittäin hyvät palautteet ja vinkit, kuinka ottaa lava haltuun vielä. Meillä on myös upea mahdollisuus käydä lavakävelyä harjoittelemassa missikiertueemme ajan !





Aamu alkoi jo 7.30, kokoontumalla Meslewin tiloissa. Meikit tarkistettiin ja iltapukua päälle. Yllätykseksemme tilaisuus olikin isompi taikka tärkeämpi  kuin olimme odottaneet, voin varmaan puhua jokaisen tytön puolesta, sillä tilaisuus videoitiin ja paikan päälle saapui meitä myös haastattelemaan Iltalehti ja Seiska. 

Oli todella jännittävää olla kameran edessä ja taisinkin muutaman otteeseen hieman jäätyä ja sen seurauksena aloin kikattelemaan.. :D Haastatteluita tulee olemaan lisää ja uskon, että kameran edessä oleminen tulee myös helpommaksi ajan ja kokemuksen myötä !


Lounaan meille tarjosi Hanko Sushi ja viimeisten valokuvien napsittua tuli kyllä sellanen hoppu saada mekko pois päältä, jotta pääsisi susheja popsimaan. Vitsi mä rakastan sushia !

Kannattaa muuden käydä checkaamassa juhlapukuliikkeen kotisivut osoitteessa www.meslewi.com ! Sieltä saat juhlapuvut tilaisuuten kuin tilaisuuten vankalla ammattitaidolla ja ystävällisellä asiakaspalvelulla. Täältä saat prinsessakohtelua, jota jokainen tyttö ja nainen ansaitsee ♥

Koulutuksen idean keksineenä, ihanan liikkeensä upeat puitteet tarjonneelle Leenalle vielä suuret kiitokset myös lavakävely harjoittelumahdollisuuksista !

xx C



2 kommenttia :

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*