tiistai 7. lokakuuta 2014

Miss Helsinki 2015, julkistustilaisuus @Apollo Street Bar
Nyt se on alkanut !

Missikiertueemme alkaa nyt toden teolla eilisen median julkistamistilaisuuden myötä. Tytöt ja kuvat ovat nyt julki ja olemme nyt sanotusti koko kansan käsillä. Paikalla oli toimittajia niin IltaSanomista, Iltalehdestä kuin Seiskasta ja kuvia löytyykin monenlaista näistä lähteistä. Tässä muutamia linkkejä, mistä voi käydä kattelemassa kuvia sekä videota eilisestä sekä aikaisemmista menoistamme:

IltaSanomat <- Voitte käydä äänestämässä suosikkianne !
IltaSanomat <- Kuvia eiliseltä
Iltalehti <- Kuvia eiliseltä
Iltalehti <- Vahvuudet ja heikkoutemme, Käy äänestämässä suosikkiasi !
Seiska  <-Kuvia tapakoulutuksestamme
Seiska <. Hauska leikkimielinen tentti

Tässä vaiheessa mun on pakko hieman avautua kritisoinnista. Me ollaan ihan tavallisia tyttöjä, jolla jokaisella on oma tarinansa. Emme ole mitään valmiita tositv-tähtiä tai lehdissä näkyviä malleja. Olemme lähteneet kilpailuun omina itsenämme ja edustamaan tavallista kansaa. Kuten kilpailumme motto käy: Beauty comes from the inside. Paljon on kommenttia, että olisimme tyhjäpäisiä bimboja, mutta kun asia on niin, että tähän kilpailuun ei pääse kuka tahansa. Jokainen meistä tytöistä on kaunis niin ulkoa kuin sisältäkin. Meillä on aivan uskomattoman hyvä yhteishenki, mikä kertoo jo itsessään sen, ettemme ole ylimielisiä oman edunsa tavoittelijoita, jotka pyrkivät tuhoamaan toisensa. Täysin päinvastoin: tuemme toisiamme täysin.

Suurin osa meistä on täysin kokemattomia lähtiessä kilpailuun ja meidät on heitetty ensimmäistä kertaa kameran eteen. Meistä kuvataan tosi tv-sarjaa samaan aikaan ja sekin on jännittänyt niin hirveästi, että melkein hävettää, miten lukkoon on mennyt haastattelutilanteessa ! Kuvauksista sen verran, että jokainen meistä tytöistä laitetaan periaatteessa samaan muottiin ja stailataan samalla tavalla. Emme voi vaikuttaa siihen itse. Like it or not, sillä mennään mitä pistetään päälle.

Esimerkiksi promokuvauksissa, jossa meillä oli päällä Anne-Mari Pahkalan leopardi mekko, käytettiin yhtä ja samaa mekkoa jokaisen kymmenen tytön päällä. Voitte sitten päätellä mitä siinä käy, kun 10 tyttöä, jotka ovat kooltaan, malliltaan ja vielä pituudeltaan erikokoisia, laitetaan samaan mekkoon.. Esim. minulla mekko melkein roikkui päällä. Meikit meille tekee ammattilainen ja jokainen tyttö stailataan tosiaan samalla tavalla. Emme voi vaikuttaa siihen, että näytämme liian meikatulta, itse en tavallisesti ikinä käytä meikkivoidetta tai puuteria, en varmaan edes omista noita tuotteita. :D

Joka tapauksessa ensimmäiset kuvat ovat nyt julki. On hassua, että meitä kritisoidaan pinnallisiksi, vaikka kommentoijat ovat usein anonyymejä ja kritisoivat heti negatiivisesti yhden kuvan perusteella. Kuka siinä on pinnallinen ? Kuinka moni tulisi päin naamaan sanomaan asioita, joita anonyymisti huutelee nettipalstoilla ? Empä usko, että kovin moni. No toisaalta olemme päättäneet kilpailuun lähteä, niin totta kai kritiikkiä on kestettävä. 

Siitä piti vielä kirjoittaa, että vaikka tosiaan olemme kauneuskilpailussa ja missikilpailussa, meitä ei "pisteytetä" eikä arvioida vain ulkonäön perusteella. Onhan se tärkeä kriteeri toki, en sitä kiellä. Sisäinen kauneus tulee tärkeänä kakkosena ellei jopa ykkösenä, sillä sisäinen kauneus näkyy myös ulospäin. Meitä arvioidaan luonteemme perusteella, millaisina olemme ihmisinä sekä kaikkea arvomaailmastamme ajattelutapaamme. Kauneuskilpailuja sanotaan vanhanaikaisiksi, mutta Miss Helsinki onkin uuden ajan kauneuskilpailu. Kaikkialla muualla maailmassa kauneuskilpailuja käydään jatkuvasti ja niitäkin löytyy montaa sorttia. Suomi tulee mielestäni vain jäljessä. Niinkuin tuntuu aina tulevan :D 

Mielestäni kauneuskilpailuihin suhtaudutaan kauhean ahdasmielisesti. Mitä väliä sillä on, jos muutama tyttö tavoittelee kaupungin kauneinta titteliä. Keneltä se on pois ? Ja oikeesti, olemme 2000-luvulla. Kuinka moni oikeasti asuu koko elämänsä ajan yhdellä paikkakunnalla ? Musta on nin hassua, että sitäkin kritisoidaan, että joku tyttö ei ole alkujaan täältä Helsingistö tai ei ole koko elämäänsä asunut Helsingissä.

Käykäähän lukemassa hallitsevan Miss Helsingin Isabel Ljungdellin kirjoitus TÄSTÄ. Hän avautuu kirjoituksessaan hienosti ihmisten ajattelutavoista..


Mekot ovat Saija K Stylingin ja saamme pitää ne itsellämme, aivan ihanat !Aivan ihana kilpasiskoni Rosanna Kulju <3


Shown harjoittelua päivällä..Upea Meslewin juhlapuku by Leena Meslewi Jaakkola
Sellainen päivä takana.. Mua jännitti niin hirveästi koko päivä ja rehellisesti en edes muista kävelleeni showssa, se meni niin nopeasti ohi ! Erittäin hyvä fiilis jäi kuitenkin ja nautin joka hetkestä sydämeni pohjasta. Näitä tulee vielä enkä malta odottaa kaikkea, mitä kiertueellamme tulee tapahtumaan ! Treenit lähtevät mulla tänään käyntiin ja pyrin saada ruokavalionikin kuntoon, niin toivoisi, että kehitystä tapahtuu tammikuun finaaliin mennessä. Viikonloppuna lähdemme tyttöjen kanssa Tallinaan valoukuvauksiin ja ensi viikon lopulla mäkin lähden Välimerelle risteilemään !

Ihanaa viikkoa kaikille ja pysykää kuulolla ! Pyrin päivittelemään blogiani mahdollisimman paljon. :)

Alla vielä muuten Heli Roosmäen ottamia promokuvia !

xx C


4 kommenttia :

 1. Onks toi sun ruokavalio joku dieetti? Pitääkö teidän pudottaa painoa vai saada lihasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kellään meillä ei ole tavoitteena painonpudotus ja paino ei sinänsä merkitse, vaan se mitä näkyy peilistä. Tavoittelemme tervettä ja urheilullista kroppaa, mikä omalla kohdallani esimerkiksi tarkoittaa, että painoa pyritään nostamaan, pyritään saamaan lihasta ja kaunista muotoa sekä lihaserottuvuutta ! :)

   Poista
 2. Moikka!Oli pakko laittaa viestiä, että hienosti kirjotettu ja negatiiviset kommentit vaan toisesta korvasta ulos ;D kaikki kymmenen olette mielettömän upeita, wau!Mutta täytyy sanoa..Taisin saada jo oman suosikkini ketä äänestää :) Tsemppiä vielä kisaan.T:Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos kommentistasi ! On meillä kyllä upee porukka niin ulkoa kuin sisältäkin:) Kiitos vielä tsempeistä !

   Poista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*