maanantai 13. lokakuuta 2014

Miss Helsinki 2015 tour, Tallin & Svetlana PuzorjovaTää biisi soi nyt repeatillä <3 "Oikean" version pääset kuuntelemaan TÄSTÄ, aivan ihana biisi !


Lauantaina suuntana oli Tallinna, jonne matkustimme yhdessä tytsyjen sekä Miss Helsinki tiimin kanssa.

 Lauantaina päästyämme maihin viisi ensimmäistä tyttöä minä, Rosanna, Eve, Taru ja Oona pääsimme kokeilemaan Claustrophobia nimistä seikkailupeliä, jossa oli 60 minuuttia aikaa selvitä uppoavasta sukellusveneestä. Ei, meitä ei laitettu uppoavaan sukellusveneeseen emmekä joutuneet veden varaan, vaan on luotu kolmen huoneen seikkailu, josta jokaisessa on suoritettava logiikkaa ja aivoja vaativia tehtäviä, jotta pääsi seuraavalle tasolle. Kokemus oli ihan huippu ja suosittelen kaikille ! Mielikuvitusta pääsee käyttämään ja lisäksi yhdessä "selviytyminen" on tiimipeliä. Oli todella hauska heittäytyä peliin ja meistä löytyykin varmaan ihan hauskaa kuvamateriaalia, mitä sitten televisiossa näytetään :D Ihan huippu kokemus ja meidän jengi selvisi 40:ssä minuutissa ! Can you beat us ? ;)
Claustrophobiasta siirryimme muiden tyttöjen seuraan Kauneusmessuille GHD:n pisteelle, jossa pääsimme hieman katselemaan messumenoja !


Yksi yö Tallinnassa ja matkalaukkuun mahtui viidet kengät, pari mekkoa, varavaatteitaa, salitavarat ja kaikkea muuta varmaan turhaa.. Oi voi !

Lauantai illaksi oli suunniteltu omakustanteinen illallinen Martinan, Miss Helsinki -tiimin sekä sunnuntain kuvausten vaatteiden suunnittelijan Svetlana Puzorjovan ja seurueen kanssa. Ainoiksi lähtijöiksi finalistien joukosta ilmottauduimme minä ja Rosanna. Ilta oli todella mukava ja oli kiva lähteä ulos hieman rennommalla meiningillä ja sitä kautta tutustua myös vähän paremmin.. 
Kävimme syömässä vanhassa kaupungissa japanilaistyyppisessä ravintola Chedissä. joka on mielestäni erittäin tyylikäs ja viihtyisä ja ruoka kyllä maistui ! Ruuan saapuminen toisaalta kesti aika pitkään, mikä oli hieman ikävää, sillä ruokaa ei ollut oikein päivän aikana ehtinyt syömään..

Alkupalaksi herkullista tonnikalasalaattia !

Pääruuaksi sitten tulista kanaa cashewpähkinöillä sekä riisillä. Tarjoilija varoitteli ennen ruokailua, että annos oli erittäin tulinen, mutta eihän me Rosannan kanssa otettu sitä niin vakavissamme. Ei mennyt kauaa, kunnes onnistuin lusikoimaan suuhuni pienen pirulaisen (joka näytti siis ihan rusinalta), joka pisti suuni niin tuleen, että seuraavat kymmenen minuuttia meni siihen, että mulla vuosi silmät päästä ja muut, erityisesti Rosanna nauroi silmiään päästään mun kyyneleille. En ole koskaan, siis koskaan, syönyt mitään niin tulista ! Ei sitten mennyt pitkään, että Rosanna söi ihan vahingossa samanlaisen paholaisen ja pääsin itsekin nauramaan, että enhän mä ole mikään yliherkkä ja että suu oikeasti paloi !Päälläni ravintolassa oli Lontoosta Miss Selfridgestä ostettu aivan ihana ja upea mekko ! I love it !
Sunnuntaina oli matkamme kohokohta, jolloin kuvasimme Svetlana Puzorjovan upeat luomukset aivan upeassa ja elegantissa ravintola Gloriassa. Hiuksemme loihti jälleen GHD ja meikistä vastasi Riitta Vaara. Kameran toisella puolella toimi ihana Heli Roosmäe.

Muiden finalistien kuvat löydät TÄSTÄ

Seiskassa julkaistiin myös jatketta hauskalle tietovisalle.. Käy katsomassa hulvaton video TÄSTÄ

Tällä viikolla sitten onkin hieman aamupalaa Iberolla, esiintymisiä I LOVE ME -messuilla Selättimen osastolla. Sunnuntaina mä lähdenkin sitten viikoksi risteilemään Välimerelle Vuoden Tähtityttö kilpailun merkeissä.. En malta odottaa !

Öitä, 

xx C
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*