sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Viikonlopun Boot Camp a la Jari ja Heidi Sorsa


Heipsuli heissan kaikki !

Viikonloppuna meillä Miss Helsinki 2015 finalisteilla oli odotettu boot camp ja voin varmaan sanoa muidenkin puolesta, että ollaan kyllä molempien päivien jäljiltä ihan loppu. Viikonloppua vetämässä oli FitDiamondsien Jari ja Heidi Sorsa ja treenit pidettiin Forever Töölön viihtyisissä tiloissa. Sponsoroimassa meitä oli Biancaneve, jolta saimme aivan ihanat kuteet: kahdet treeniasut sekä pitkähihaisen paidan ja -housut. Lisäravinteet meille tarjosi Fast Sports Nutrition sekä mukana treeneissä oli myös Selätin.

Lauantai aamu startattiin InBody mittauksilla, josta selvisi kehon lihas-, rasva- ja -nestemäärät. Lisäksi selvisi bmi lukemat, kehon lihasten tasapaino sekä muuta näppärää tietoa. Päivää jatkettiin kuntosaliohjelmien läpikäynnillä ja erityisesti painotettiin laatuun ei määrään. Se merkkaa enemmän teetkö liikkeet puhtaasti kuin se, että suorittaa nopeasti paljon toistoja ja sarjoja. Treeneistä jatkettiin InBody mittausten tulosten läpikäyntiin ja käytiin läpi ravintoasioita. Mulle noi ravintoasiat ovat erityisen tärkeitä, sillä mun ruokavalio on ollut aika lailla päin prinkkalaa ja on ollut hieman vaikeuksia sen suhteen. On jotenkin helpotus huomata ja saada tietää, että ruokaa voi syödä paljon enemmän ja ravintoa tarvitsee myös paljon enemmän, jotta keho ja mieli voi hyvin ja jotta kroppa voi kehittyä. Kaikki liittyy kaikkeen ja elämän kaikki osa-alueet luovat kokonaisuuden.

 Lauantai päivä päättyi sitten spinning tuntiin, jonka jälkeen oli kyllä hiki. En ole aikaisemmin ollut spinning tunnilla, joten se oli aika rankka tunti ! Meidän trainerit ovat kyllä kuitenkin niin ihania tsemppareita, että treenin jaksoi puskea läpi kunnolla eikä mielessä käynyt luovuttaminen, vaikka pelko olikin, ettei jaksa loppuun.


Sunnuntai alkoi ihan kreisillä kahvakuula HIIT treenillä ja voin oikeasti sanoa, että olen kyllä ylpeä itsestäni, että jaksoin painaa sen loppuun saakka täysillä. Mua vähän pelotti ennen tuntia, ettei kroppa tuu kestämään tollasta treeniä, mut kun huomasi treenin lopussa, että oli jaksanut loppuun tietäen, että oli antanut kaikkensa, oli se hyvä fiilis ! Asiaa auttoi tietenkin, että Jari oli tsemppaamassa ja positiivisesti puskemassa. Sykkeen noustessa mua hymyilytti niin paljon se, miten hauskaa treeni oli ! Saatiin Fast Sports Nutritionilta hieman lisäravinteita, Kiitos !


Sunnuntai päivä meni yllättävän nopeasti, mutta päivään mahtui niin paljon kaikkea. Ehkä isoin asia, mitä tuli huomattua tänään on se, että me tytöt tullaan pitämään yhtä ja jokainen meistä on jo voittaja. Turha olla toistemme kimpussa, vaikka olemmekin kilpailussa, sillä yhdessä olemme paljon vahvempia ja paras tuki näissä kisa-asioissa ja tulevissa jutuissa on toistemme tuki. Tänään löyty uskomaton yhteishenki ja mullekin tuli yllätyksenä, miten näille tytöille pystyi puhumaan herkemmistäkin asioista ja löytyi vertaistukea, mitä ainakaan itse en ole koskaan aikaisemmin saanut.

 Meidän porukka on kyllä niin ihana enkä malta odottaa kaikkia meidän yhteisiä juttuja <3

Meillä oli muuten taas kameratiimi koko vknlopun ajan seuraamassa menoja ja kuvailemassa meidän touhuja. Aluksi on tuntunut hassulta, että kamerat kuvaavat koko ajan, kun sellaseen ei todellakaan ole tottunut. Sitten, kun on tullut joitain haastattelutilanteita, mä en oikeesti voi sille mitään, mutta joko alan kikattelemaan tai pää lyö tyhjää ja unohdan kesken puheen mitä olin sanomassa. Toisinaan teen molempia samaan aikaan. En tiedä oikein, miten sitä harjoittais, että olisi luonnollinen kameran edessä tai niinkuin ei jäätyisi :D Ehkä se tulee sitten kokemuksen myötä !

Huomenna meillä on julkistustilaisuus Apollo Street Baarissa. Showta ja haastatteluja. Jännittää kyllä aika paljon, sillä sitten se on menoa ja kisa lähtee oikeen kunnolla käyntiin. Iiiks !! Tuleva yö on nukuttava hyvin ja olenkin aika sammumispisteessä tätä postausta kirjoittaessani, joten toodles, öitä !

xx C


Eikö olekin aivan ihana tämä leopardikuvioinen setti btw ?! I'm totally in love  !

2 kommenttia :

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*