maanantai 27. lokakuuta 2014

Vuoden Tähtityttö -matka Välimerellä
Hey ja ihanaa alkavaa viikkoa kaikille ! ♥

Viime viikko meni Välimerellä Seiskan Loistoristeilyllä Vuoden Tähtityttö 2015 -kilpailun kuvausten merkeissä. Meitsi on finalisti nro 3, äänestys alkanee tämän tai ensi viikon aikana, tiedotan siitä sitten kyllä varmasti joka paikassa, pahoittelen jo etukäteen pommitusta.. :D

Kaikkihan äänestävät tietty sitten minua, eikö niin, hehheh pus.

Äänestyksestä lisää myöhemmin, pitkin viikkoa varmaan meistä postaillaan SeiskaLiveen kuvia ja videota, meillä oli muun muassa yhtenä iltana Talent -kilpailu, jossa jokaisen tuli esittää 30-60 sekuntia kestävä esitys. Kisa oli leikkimielinen, mutta mielettömän hauska, tytöt nauttivat ja yleisöäännestyksessä voitettu skumppapullo jaettiin samana iltana kaikkien tyttöjen kesken ! 

Osaattekohan arvata, mitä minä tein Talentissani ? Matka tosiaan alkoi Helsinki-Vantaan lentokentältä aikaisin sunnuntai aamuna, tapaaminen oli jo klo 6.00 ! Pidimme pientä yleistä infoa matkaa koskien, siirryimme porttien puolelle ja nousimme koneeseen, joka suuntasi Milanoon. Jouduin muuten maksamaan 40€ neljästä kilosta ylipainoa lähtiessä. Taisi tulla pakattua liian monet kengät matkaan, hyvä mä. Vitsi vitsi. Oli mulla varmaan seitsemät kengät mukana, mutta ylipainoa ei ollut takaisin tullessa. Paino johtui siten varmankaankin lähinnä proteiinismoothiesta, joita raahasin matkalle.. Oopsie !


Costa Serena kokonaisuudessaan, kuva bussista otettu.

Alus oli todella hieno sisältä, ehkä vähän jopa liian synkkä minun makuuni, sisustus oli värikäs, Välimerellinen. Laivalta löytyi paljon ravintoloita, pieniä baareja ja istuskelualueita, spata ja pieni kuntosali ja kannelta löytyivät altaat ja aurinkotuolit, joissa itse vietin todella paljon aikaa. 

Risteily ei ihan vastannut odotuksiani, nautin matkasta, mutta koti-ikävä oli valtava. Ruokavalio meni loppumatkasta miten meni, olin myös flunssassa nelisen päivää, joten en salillakaan kauheasti pystynyt treenaamaan. Nämä asiat sitten yhdessä hieman ahdistivat minua, if you know what I mean. Menetin hieman kontrollin, mutta ihana päästä nyt takaisin arkeen ja omiin rutiineihin. Niin helpottavaa. Hytitkin olivat vähän mitä olivat, itse olin kolmen hengen hytissä, jossa nukuin lähes kiven kovalla vierassängyllä, joten voitte arvata, miten nautin viime yöstä saadessani nukkua ihanassa omassa sängyssäni. ♥

 Matkustajia oli monesta maasta, mutta lähinnä senioreita, lapsiperheitä ja "aikuisia" eli omasta ikäluokasta ei oikeastaan löytynyt matkakumppaneita Tähtityttöjen lisäksi. Risteilyllä vietin ennemmin aikaa itsekseni kuin koko aikaa tyttöjen kanssa hengaillessa. Menin suurimman osan illoista ajoissa nukkumaan, kun muut jäivät bailaamaan tai tutkiskelemaan, mitä kaikkea laivalta löytyi. Olihan siellä teatteria ja esityksiä, 4D teatteria ja kaikenmoista menoa keksitty matkustajille, mutta oma kiinnostus näitä meininkejä kohtaan omalla osallani oli aika vähäinen.

Lähinnä lämpöä ja rusketusta lähdin matkalle hakemaan !
Lento saapui siis Milanoon, josta jatkoimme kolmen tunnin bussimatkalla Savonnaan, josta nousimme laivaan and Bon Voyage !

Ensimmäinen kohde oli kaunis La Spezia. Siellä tuli otettua aurinkoa ja taisin myös nukkua aika monen tunnin päikkärit..  La Speziasta matka jatkui Civitavecchiaan, josta pääsi parin tunnin bussimatkalla Roomaan käymään. Roomasta pidin kohteista ehkä eniten. Siellä juoksentelin muutamia itselleni entuudestaan tutuissa nähtävyyksissä (en ole Roomassa aikaisemmin käynyt). Halusin nähdä Espanjalaiset portaat, Fontana di Trevin (joka oli aika pettymys, sillä suihkulähde oli remontissa) ja lisäksi ehdin juosta myös Colosseumilla, jonka juurella sitten ihmettelin, että nyt on sekin sitten nähty, siinä se vaan möllöttää. :D En tiedä palaisinko uudestaan Roomaan. Vatikaani olisi hieno nähdä, mutta jotenkin kaupunki ei oikeastaan minua hurmannut..

Rooma-päivän jälkeen matka jatkui Napoliin, josta oli sanottu, että kaupunki olisi ruma ja likainen ja että lisäksi kaupungissa olisi paljon rikollisuutta. En itse päässyt maissa käymään, sillä minulla oli tuolloin kuvauspäivä, mutta ei kaupunki oikeastaan houkutellut.. Muut tytöt kyllä tykkäsivät kaupungista ja Pompei olisi ollut kiva nähdä !

Napolin jälkeen oli tuskastuttava meripäivä, jolloin laiva oli täynnä ihmisiä, ravintolat ja buffetit täpöten täynnä ja kannellakaan ei ollut mukava ottaa aurinkoa, kun tuuli oli suunnaton, minkä takia kannella oli myös sitten kylmä, hurr..


Auringonotto oli paras osio koko matkassa ! 

Barcelonassa olisin hirmuisesti halunnut käydä maissa, mutta flunssan iskettyä, päädyin makamaan auringon alla lämmössä viidestä kuuteen tuntia, ah, rusketusta kyllä tuli ! Samoin Marseille -päivänä jäin vain laivaan ottamaan arskaa. Kipeänä ei oikeastaan viitsinyt eikä kiinnostanut lähteä maihin kuljeskelemaan, ettei tulisi kipeämmäksi, sillä halusin olla kunnossa Suomeen palatessa, että pääsee taas treenaamaan täysillä..Esimerkkikuva lounaan buffetista ja alla kuva illallispöydästä. 

Pyrin syömään kanaa, kalaa, lihaa kasvisten kera ja hieman riisiä rinnalle lounasbuffetissa. Samaisesta buffetista löytyi myös pizzat, pastat ja grilli sekä jälkiruuat, joihin sitten valitettavasti joihinkin sorruin loppumatkasta, ay caramba ! Matkalla oli jotenkin todella vaikea katsoa syömisen perään, houkutuksia riitti miljoonia vaihtelevan menun takia ja illallisilla tuputettiin aina niitä jälkiruokia, vaikka jätti ne tilaamatta. Kohteliaisuuden vuoksi oli myös vaikea kieltäytyä syömästä. Hieman petyin itseeni matkalla, mutta sille ei voi mitään. Nyt ollaan kotona ja pääsee taas omiin ruokarutiineihin eikä ruokaa tule joka suunnasta naaman eteen.. :D
Matkalla oli aivan ihanaa, kun pääsi joka ilta laittautumaan illalliselle ! Mekkoja ja hameyhdistelmiä, oi oi, mä kyllä nautin niin siitä laittautumisesta ! Lisäksi taisimme olla kyllä näyttävin tyttöporukka laivalla, joten oli kiva saada kaikki se huomio. Jokainen tyttö varmasti tunsi itsensä prinsessaksi joka ilta !

 Toisaalta liika laittautuminen ehkä herätti myöskin huonoa huomiota, sillä tyttöjä pyydettiin hyttiin, laivan työntekijät olivat selvittäneet hyttien numerot ja soittelivat vähän väliä hytteihin, että ollaanko siellä yksin, voiko hyttiin tulla. Minun, Suvin ja Peppiinan hyttiin tuli myös yhtenä yönä pari puhelua, joista ei kuulunut mitään ja luurit lyötiin kiinni. Creepyä ja pelottavaa, tuli siinä vähän vainoharhaiseksi.. Itse kilttinä tyttönä, joka pysyi aika lailla poissa menoista ja ällöistä miehistä, niin en törmännyt ahdisteleviin työntekijöihin, lähinnä muitten tyttöjen kohdalla kävi niin. Taisi siellä maissa joku seurata tyttöjä ja yrittää laivalla väkisin suudella. Yksi tyttö taidettiin myös tyrmätä viimeisenä iltana, sillä vain muutaman juoman jälkeen tyttö oli ihan tui tui.

Että sellasta..

Vielä kerran:    I H A N A   O L L A   K O T O N A ♥

Alla muuten yhteiskuva meistä matkalta, joka löytyy SeiskaLivestä!

Love ya,

xx C

Vasemmalta Kirsika Kivisalu, Janina Bäckman, Miisa Kettunen, Peppiina Kajanne, Tiia Anttila, minä ja Suvi Laakkonen

8 kommenttia :

 1. Mitä teit sun talent osuudessa? :) mitä muut teki esimerkiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen näkee sitten, kun video julkaistaan :* Siellä on kaikenlaista napatanssista vitsien kertomiseen ja kielillä puhumiseen :)

   Poista
 2. Täytyykö tuolla matkalla osata enkkua hyvin?

  VastaaPoista
 3. Sun ois kuulunu voittaa toi kisa, toi Miisa on maaaaailman raivostuttavin ihminen

  Sä oot upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu.. Empä tiiä mitä äänestyksessä kävi :D

   Poista
 4. ei varmaa kaikki äänet tullu perille!!

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*