sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Superviikonloppu a la FitDiamonds, Cocovi ja FastSportsNutrition
Hei kaikki ! ♥

Nyt on kyllä sellanen superviikonloppu takana, että alkuviikosta ei pahemmin liikuta ! Meillä oli jälleen Miss Helsinki -juttujen tiimoilta FitDiamondsien bootcamp ja meidät laitettiin toden teolla hikoilemaan. Jo lauantaina jalat ja paikat huusivat hoosiannaa, tänään pelkkä käveleminen sai lihakset kirkumaan ! 


 Lauantaina meillä oli kahvakuula HIIT -treeni sekä jumppaa ja vielä tänään sunnuntaina sisäpyöräilyä sekä keskivartalokuntopiiri. Jarin ja Heidin ohjauksessa on niin miellyttävää, sillä he ovat todella ammattitaitoisia ja motivoivia. He saavat kyllä antamaan parasta treeneissä. Multa meinas päästä jopa itku sisäpyöräilyssä, kun oikeasti puski ja pyrki antamaan kaikkensa, en kyllä ole hetkeen hikoillut niin paljoa ! :D Ennen treenejä viikonloppu alkoi kuitenkin InBody-mittauksilla, fysiikan tarkastelulla sekä kuulumisien vaihtamisella. Niinkuin aikasemmin sanoin, mittaus tosiaan jännitti hirmuisesti, mutta onneksi tulokset olivat vain positiivia. Paino oli noussut, BMI nousi alipainosta normaaliin, kehon nestemäärät olivat parantuneet ja lihasmassaa oli tullut jopa 0.7kg lisää ! Kyseessä on kone, joten tulokset eivät tietenkään ole ihan satatarkkoja, mutta suuntaa-antavia. Tuli kyllä ylpeä olo, koska tiesin, että olin tehnyt paljon bootcampien välillä ja luojan kiitos se näkyi myös tuloksissa. Nyt vain samaa rataa ja vielä paremmin eteenpäin ! 
Lauantain treenien jälkeen kävimme läpi myös ruoka- ja syömisasioita. Saatiin todella hyviä vinkkejä ja kävimme myös tarkemmin läpi meille annettua ruokavaliohjetta. Luennon yhteydessä saimme kaikkea superkivaa Fastilta sekä Cocovilta ! Tätä mä odotin innolla, sillä mä tykkään hirveästi kaikista superfoodeista ja luomujutuista ja haluaisin käyttää niitä enemmänkin, mutta you know, kalliitahan nuo ovat. Cocovilta saimme MCT-öljyä, Maca-jauhetta, marja- ja pähkinämiksiä, kaakaonibsejä, kalaharin suolaa, spiruliinaa sekä smoothiemixiä. Fastilta tuli noita protskusmoothieita ja kookosvettä, joita saimmekin myös jo viime kerralla. Me likey !! ♥
Tässä kuvaa mun aamupalasta tänä aamuna. Kaurapuuroa ja raejuustoa, jonka sekaan laitoin macajauhoa, supermixiä ja tota MCT-öljyä. MCT oli uusi juttu mulle, mutta ei se tossa puurossa mitenkään maistunut, teki siitä ehkä koostumukseltaan vähän "liukkaampaa". Kuvasta puuttuu muuten banaani, sitten maistelin noita marjoja myöskin. Lisäksi aamupalan yhteydessä otan kaikenmaailman pillereitä vitamiineista, biootinilisään ja spiruliinaan. Huh, mikä tekeminen aamupalassakin nykyään on ! :D Tai no, ei se siis vaativaa ole, mutta kun joskus aikoinaan saattoi syödä muroja tai leipää tai jtn tosi yksinkertaista.. Olen kyllä huomannut aamupalan merkityksen ja miten hyvin päivä lähtee käyntiin, kun syö hyvän ja lämpimän aamupalan. Suosittelen !

Viikonloppu päätettiin yhteisellä sunnuntaibrunssilla Kluuvin Fransmannissa. Oi, miten herkullinen buffetti siellä odottikaan ja buffetin lisäksi brunssiin kuului pääruoka, joita oli täytetystä munakkaasta briossiin yms. Jälkiruokapuoli hieman huolestutti meitä, sillä siellä oli niin paljon kaikkea herkullista ja sillä olimme syömässä trainereidemme kanssa, uskoimme, että herkut olisivat täysi nounou. Jari ja Heidi kuitenkin antoivat siunauksensa pienelle herkuttelulle kovan viikonlopun jälkeen ja saimme hyvällä omalla tunnolla maistella hieman nameja. Jee ! Ei se yksi kerta lihavaksi tee;)

Seuraavaksi olisi Miss Helsinki menoa tiistaina Alexander Wangin merkeissä Iltalehden kuvauksissa ja 12.11 suuntaamme Leville maailmancuppiin ! Siitä kyllä tulee ihan mahtava reissu, en malta odottaa ! Tulevaa meininkiä voi käydä lukemassa Hullun Poron blogista tästä

Ihanaa sunnuntai illan jatkoa kaikille !

xx C


1 kommentti :

  1. oo, vitsi oon kade noista cocovin jutuista !

    VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*