keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Miss Helsinki 2015 Joulushow ja BootCamp
Ciao bellat ♥

Viime lauantaina koitti meidän viimeinen show ennen finaaliamme 9.1.2015 Apollo Live Clubissa. Joulushow järkättiin the Tigerissa, jonne oli saapunut hyvä määrä yleisöäkin ! Esiinnyimme Saija K Stylingin mekoissamme, Punanaamion jouluasussa sekä ihanissa Meslewin prinsessamekoissa.


Vasemmalta ylhäältä:

Viivi Bäck, Janette Lahtinen, Eve Hosionaho, Marianne Koskinen, minä, Janna-Juulia Vuorela, Rosanna Kulju ja Sania Svinarenko
Tämä upea mekko siis Meslewiltä ! Hitto, kun olisi ollut Vanhojen Tanssi mekkona, aivan ihana mekko ♥ Tästä voit käydä tutustumassa Meslewiin: www.meslewi.comSamana viikonloppuna meillä oli myös meidän toiseksi viimeinen bootcampimme eli ennen showta meitä oli rääkätty oikein toden teolla ! Perjantaina otettiin perinteiseen tapaan Inbody mittaukset, mikä jännitti kyllä ihan hirveästi. Olen treenannut salilla todella kovaa viimeisen bootcampin jälkeen ja olen myös ollut yksityisillä pt tunneilla Jarin kanssa, joista on ollut todella paljon hyötyä itselleni. Näistä tunneista olen saanut niin motivaatiota kuin huomannut sen, mitä tehokas treeni oikeasti tarkoittaa. Ollaan työnnetty äärirajoille ja itsensä haastamisesta on tullut kivaa, kun joka kerta huomaa, että jaksaa hieman paremmin.

Anyway, Inbody-mittaus jännitti joka tapauksessa, vaikka tiesinkin, että olin kovasti tehnyt töitä. Mars mittarille ja tulokset käteen. Jari ja Heidi molemmat olivat todella ylpeitä saavutuksistani ja kehuivatkin, miten tulokset ovat jo silminnähtävästi. Lihasta oli tullut melkein puoli kiloa neljään viikkoon ja painokin on vain noussut, tää mimmi on mennyt laihasta läskistä sporttimimmiks, yeah ! Fiilis oli niin uskomattoman hyvä mittauksen jälkeen ♥ Parasta tässä on ollut se, että on huomannut, että ollakseen timmi ja hoikka samaan aikaan, ei tarvitse itseään näännyttää tai olla kaikenmaailman dieeteillä. Olen syönyt suunnilleen 5 kertaa päivässä, joista kaksi on lämmin ateria, tärkeintä on ravinnon laatu ja säännöllinen rytmi syömisessä. On toiminut mun kohdalla erittäin hyvin sekä muilla tytöillä. Monella on rasva palanut kunnolla ja paino tippunut, tytöillä voi iho paremmin ja yleinen hyvinvointi on parantunut kaikilla.


Mittauksia seurasi kahvakuula HIIT -treeni meidän ihanilla babypinkin värisillä Spartangearin kahvakuulilla. Askelkyykkyä, kyykkyjä, olkapäitä, vatsoja, uff.

Lauantai aamua odoteltiin sitten kauhuissamme, sillä aluksi oli luvassa Crossing -tunti, joka oli ehkä rankin aerobinen tunti, jolla olen ollut ! Hiki valui ja tuntui, että itkuun siinä purshkataa ! Tunnin perään seurasi sitten hitonmoinen treeni kumilenksujen kanssa ja voin sanoa, että jalat olivat tulessa, kun treenit oli saatu purkkiin !


Eipä ole sitten enää kuin hieman alle 3 viikkoa seuraavaan bootcampiin. Nyt on aika antaa kaikkensa, jos koskaan. Alle 4 viikkoa finaaliinkiin, HUI !!! Ensi bootcampilla katotaankin sitten, miten finaaliviikolla kiristetään, jotta näytämme parhaimmiltamme ja meillä on myös 5.1 sporttikuvaukset Elastisen TFW -salilla, sit alkaakin olla kiertue purkissa... 

Tuossa alla vielä videota Showstamme sekä jakso numero 3 minisarjastamme, joka on treenamiseemme liittyen, käykäähän katselemassa ♥

xx C


6 kommenttia :

 1. Ootpa upee!
  Miten aijot jatkaa treenejä tän jutun jälkeen? Käytkö salilla ja jatkatko syömistä ton ruokavalion mukaan?
  Herkutteleko yhtään tällä hetkellä, vai onks herkut pannassa nyt? :)
  Jouduitteko ite maksaan ton pt:n ja sen kanssa tunnit vai maksaako toi miss helsinki? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiitos paljon <3 aion jatkaa todellakin samaa rataa, tästä on tullut elämäntapa:) herkut on nyt täysin pannassa, mutta finaalin jälkeen uskon, että löysään hieman;) tää joulu on kyllä paha paikka, kun ei saa mitään syödä, eh :D Miss Helsinki sponssaa meille tuon ryhmä personal trainingin:)

   Poista
 2. Oot kyllä nätti mutta sun kulmakarvat pilaa koko lookin....

  VastaaPoista
 3. ^^Aina jostain pitää valittaa! Sun kulmissas ei ole mitään vikaa (kateellisten valittelua) ja kroppas on aivan upea! Paljon on työtä varmasti tehty ja se näkyy :)

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*