maanantai 22. joulukuuta 2014

Pientoimenpiteissä DiamondClinic/MedSpassa
Heippo dei !

Lupasin jokin aika sitten kirjoittaa meidän Miss Helsinki -finalistien käynnistä MedSpassa pientoimenpiteissä. Sponsorimme Diamond Clinic tosiaan tarjosi meille tytöille mahdollisuuden käydä täällä Helsingissä ottamassa hieman täyte- tai botoxhoitoja niin halutessa. Osa tytöistä eivät halunneet tulla paikalle, mikä on tietenin arvostettavaa, mutta halukkailla oli sitten mahdollisuus näihin hoitoihin.


Itse olin yksi näistä halukkaista, joka saapui paikalle. Olen aikaisemmin miettinyt, että olisi kiva saada hieman volyymia ylähuuleen, jotta huuleni olisivat ns. samaa paria eli sopusuhtaisemmat. Kun saavuimme paikalle, jännitys tuntui hieman vatsanpohjassa. 

Toimenpiteen minulle teki Mirja Halonen os. Isotalo, joka on Diamond Clinicin perustaja ja omaakin alalta kymmenen vuoden kokemuksen. Täyteaineena käytettiin ihossakin luonnostaan esiintyvää hyaluronihappoa, sokeria, jonka täyttävä vaikutus syntyy sen kyvystä sitoa itseensä vettä. Happo hajoaa aineenvaihdunnan mukana vedeksi, joten lopputulos ei ole pysyvä. Hyaluronihappo on siis erittäin luonnollinen täyteaine. Vaikutuksen näkee heti ja vaikutusaika on ihan yksilöllistä ja voi olla puolesta vuodesta piteempäänkin.

Toimenpide on erittäin nopea. Se ei varsinaisesti satu, mutta hieman se pistää, kun neuloista on kuitenkin kyse :D Huulet ovat hieman arat pistosten jälkeen, ehkä hieman turvonneetkin, mutta se laskee siitä vuorokaudessa. Täyte ei myöskään oikeastaan tunnu.. :)


Huultentäytössä pyrittiin mahdollisimman luonnolliseen lopputulokseen eikä ainetta edes suostuta laittamaan liiallisia määriä. Muutos onkin erittäin hienovarainen. Omalla kohdallani huulet näyttävät ihan omiltani, eikä tuntematon kiinnittäisi näihin mitään erityistä huomiota. Itse pidän todella paljon lopputuloksesta, I love it. Huomaahan sen tietty itse peilistä.. :)


Siinä vähän kuvaa huulistani noin 8h toimenpiteen jälkeen.. Noista hieman laskenut, mutta kuten nyt näkee, ei sieltä mitään megahuulia tullut :D Huuleni atm näkyy tuossa ylimmässä kuvassa, eli not bad  at all ! 

Miss Helsinki -minisarjamme toisessa jaksossa pääsee hieman katselemaan käyntiämme tuolla klinikalla ja video löytyykin tuosta alapuolelta..

Ihanaa joulua kaikille ♥

xx C

Muistakaahan käydä äänestämässä minut suosikkifinalistiksenne TÄSTÄ ♥1 kommentti :

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*