perjantai 23. tammikuuta 2015

Mielenkiintoisia projekteja !
Ciao !

Kuten kuvasta näkyy, täällä ollaan edelleen Oulussa ja on kyllä ihan jäätävän kylmä ! Sisätiloissa olen lähinnä pysytellyt ja viettänyt paljon laatuaikaa pikkusiskoni kanssa. Olen myös äitini kanssa jonkin verran keskustellut asioista ja sanotaan, että tulevaisuudessa on paljon erilaisia mielenkiintoisia mahdollisuuksia, joita mun on alettava pohtimaan. Olemme suunnitelleet äitini kanssa matkaa Lontooseen keväällä tapaamaan sukulaisiani, joiden kanssa lähtisin käymään Filippiineillä. Äitinikin on innostunut ja suunnitellut, josko lähtisi kuukaudeksi mukaan. Mulla on niin PALJON opittavaa filippiineistä, filippiiniläisestä kulttuurista sekä siellä elämisestä. Äiti on korostanut sitä, että tulen varmasti rakastumaan maahan ja kokemaan paljon ihania asioita, mutta toisaalta, että maa on kuitenkin kehittyvä maa, jossa rikollisuutta ja etenkin varastelua esiintyy ihan liikaakin, hygienia on mitä on ja on opittava elämään maassa maan tavoin. Olen alkanut myös opiskelamaan hieman Tagalogia, äitini kieltä ja musta olisi ihana osata sitä ! Harmittaa, kun äiti ei opettanut kieltä nuorempana ja että kiinnostus on noussut vasta nyt.. 

Minulla on tulossa muutamia muitakin mielenkiintoisia projekteja tulevaisuudessa, ihan täällä koto Suomen puolellakin. Työkuvioita ja henkilökohtaisia projekteja. Tulen varmasti kirjoittelemaan niistä täällä blogissa, mutta kaikki aikanaan. Maanantaina mulla alkaa mm. BodyCampin Ms. Fitness nettivalmennus, jonka odotan innolla alkavan ! Itse koen, että hyödyn eniten ammattilaisten laatimilla ohjeilla ja neuvoilla vielä, kun oma tietopankkini ei riitä auttamaan itseäni saavuttamaan tavoitteitani. Miss Helsinki -kilpailun personal training -paketti oli kyllä niin innoittava, että haluan jatkaa samaa rataa ja tavoitella vielä parempaa bikinikuntoa. Tulen kirjoittamaan valmennuksesta täällä ja yritänkin panostaa jatkosssa siihen, että Sinä rakas lukija, saisit yhä enemmän inspiraatiota ja vinkkejä blogistani ! :) Jos Sinulla on mitään kysyttävää, postausideoita tai muuta palautetta, otan niitä todella miellelläni vastaan kommenttiboksiin !

Ihanaa viikonloppua kaikille ! ♥

xx C

12 kommenttia :

 1. Löysin tän sun blogis tänään ja oli pakko alkaa seuraan! Sä oot älyttömän kaunis nainen<3 Asupostaukset on muuten aina kivoja :)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Vautsi oot kyllä upea! Jään ehdottomasti seurailemaan, sain täältä blogista heti hirveän motivaatioboostin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana ja ihana myös kuulla ! ♥ Heti, kun pääsen kotiin Oulusta Helsinkiin paranee tää postailutahti ja kuvien laadut:) ♥

   Poista
 3. Hei kiitos kommentista ja linkistä :) Ihana löytää uutta luettavaa, jään kyllä seurailee! Niitä treeni juttuja ois kiva lukea, jos sais kasvatettuu samalla omaa motivaatioo. Ois ihan pakko päästä kesäkuntoon, ikuinen projekti :D ps..Onnea miss helsinki kisan saavutuksesta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Treenipostailuja tulossa enemmän tulevaisuudessa :* :))

   Poista
 4. wou oot kyllä upean näköinen♥ onnea kans tuosta miss helsinki kisan saavutuksesta. Filippiinit kuulostaa kyllä mahtavalta! Mäki alan seurailemaan jos itsekin saisin inspiraatiota treenaamiseen ja muuhunkin tästä blogista. Mulla ois yks toivepostauskin sun meikistä, eli voisitko tehdä jonkun näköisen meikkitutoriaalin, mieluiten videolla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Voinhan mä kokeilla tehdä, en ole aikaisemmin tehnytkään :D Johtuen varmaan siitä, etten käytä hirveästi ainakaan mitään pohjustuksia sun muita enkä ole ammattilainen, mutta kiitos toiveesta ! Koitan väsäillä videon :)

   Poista
 5. Äää mul on iha sama! Isi ei koskaa opettanu meille tagalogia ja oon nyt vast tajunnu kui haluisin oppii sen kielen! Mä teen aina vaa 2-5vko reissui sinne ni ei siin ajas kerkee oppii, ihanaa jos lähet sinne pidemmäks aikaa :) <3 haha meijän pitäs alkaa yhes opiskelee sitä kieltä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, vois salee, olis varmaan hauskaaki :D Äiti sano, et se alkais pikkuhiljaa käyttää jtn tagalogin sanoi, ku se tekstaa mulle, let's see, muutamii sanoi tietty osaa ja tunnistaa kyl kielen, kun sen kuulee, mut siihen se jää D: :(

   Poista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*