tiistai 20. tammikuuta 2015

Oulussa rentoutumassaHellou !

Näin hetken hiljaisuudesta on taas hyvä jatkaa. Yllä muuten talent esitykseni Miss Helsinki 2015 finaalista ! :)

Pikkusiskoni Chiara sekä äitini ♥

Viime perjantaina otin äkkilähdön Filippiineille. Ihana rentoutua auringon lämmössä ja unohtaa arki. Just kidding. Kumpa vain. Todellisuudessa olen winter wonderlandissa nimeltä Oulu, äitini luona hieman rentoutumassa sekä miettimässä, mitä sitä tulevaisuudessa tekisi. Niinkuin aiemmassa postauksessa vähän jo kerroin miettiväni eri mahdollisuuksia, alkaa Filippiinit kuulostamaan yhä houkuttelevammalta ja houkuttelevammalta. Pääsenkin ehkä käymään eloukuussa sukulaisteni luokse Boracay-saarelle, jonne heille valmistuu uusi asunto. Vähän katsomaan ja tutustumaan millaista maassa on ja sen sellaista. Katsotaan, mitä siitä tulee;) Kaikkea voi vielä tapahtua ennen elokuuta, mutta näen mahdollisena, että lähtisin viettämään sukujuurilleni pidemmänkin ajan. Onhan sitä vietetty kuitenkin lähes parikymmentä vuotta Suomessa. It's time for a change of view.


Saavuttuani tänne, ensin vietettyäni 8 tuntia Onnibussissa rakkaan ystäväni Niklaksen seurassa ja katselen ja kauhistellen American Horror Storya Netflixistä, suuntasimme heti äitini luokse, jossa odottivat velipuoleni, Keanun 4v, synttärivalmistelut sekä taivaallinen annos sushia. Nam ! Äitini tietää, mitä rakastan ollessani täällä ja saatoimpa vinkata useampaan kertaan hänelle, mitä haluaisin heti saavuttuani perille, heh. Tosiaan lauantaina vietettiin velipuoleni 4-vuotis syntymäpäiviä täällä äitini luona perinteiseen filippiiniläiseen tapaan. 

Ystävät ja tutut perheineen oli kutsuttu juhlimaan. Ruokaa oli tietenkin hirmumäärä ja juurikin perinteistä filippiiniläistä herkkua: mereneläviä simpukoista mustekalaan, riisiä, kanaa, nuudeleita, kaikkea ihanaa ! Filippiiniläiset ovat aika sosiaalisia sekä äänekkäitä ja se erityisesti jotenkin korostuu aina juhlissa ja sosiaalisissa eventeissä, jossa perinteisesti lauletaan AINA karaokea, laulaminen on tärkeä yhdessäolon muoto näille. Juhliminen jatkui pitkälle yömyöhään, mutta itse nukahdin jo ennen yhtä pikkusiskoni viereen unirytmini vuoksi. :')

Minun onnekseni löysin kuntosalin tien toiselta puolelta äitini luota ja käväisin siellä ensimmäistä kertaa eilen. Ei ihan sellaista tasoa, johon olen nyt Foreverillä tottunut muutaman kuukauden eikä edes Hot Gymin vertainen, mutta hoituu se treenaaminen ilman uusimpia ja hienompia laitteita. Vaikka tulinkin tänne rentoutumaan, mielestäni parasta omaa aikaa on aina salilla treenaaminen ja se tunne, kun tietää, että tehnyt töitä kropalla. Jotenkin salilla ollessa katoaa kaikki muu ympäriltä ja mieli tyhjenee hetkeksi ja voi keskittyä omaan tekemiseen.

 Salilla käyminen vie muutenkin vain tunnin parin päivästä, joten olen hyvin ehtinyt lojuta sohvalla ja viettää aikaa ihanan pikkusiskoni kanssa. Uskomatonta, että siskoni on 9 ja kävimme vasta toissapäivänä ensimmäistä kertaa kahdestaan elokuvateatterissa. Time flies. Siskoni aloitettua koulun täällä Oulussa on ollut koko ajan vaikeampi nähdä toisiamme ja töiden vuoksi olen voinut olla täällä vain muutamia päiviä kerrallaan, jolloin se aika vasta lentääkin.

Aion nyt nauttia loppuajastani täällä ihan täysillä ! Tänään olemme menossa mm. keilaamaan porukalla ja siskoni haluaisi kovasti, että veisin hänet luistelemaan. On myös ihana päästä auttamaan Chiaraa läksyjen teossa ja muutenki viettämään yhdessä some quality time ♥

Ihanaa viikkoa kaikille, 

xx C

8 kommenttia :

 1. musta on ihana nähdä miten sä pidät sun sukujuurista ja kulttuurista kiinno, se on hirmu tärkeetä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin, kun on tullu vanhemmaks, alkaa arvostamaan yhä enemmän ja enemmän.. :)

   Poista
 2. olis kiva kun tekisit joskus treenipostauksen! millasia liikkeitä yms :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä ! Heti, kun palaan Oulusta eli maanantaista lähtien pyrin panostamaan tohon treenipuoleen:)

  VastaaPoista
 4. paljonko painat ja kuinka pitkä olet? Sulla on upee kroppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ! Pituutta löytyy 167cm, painosta en ole varma, kun en ole pitkään aikaan käynyt mutta 50-55

   Poista
 5. Joo, ja kivat silarit.

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*