sunnuntai 1. helmikuuta 2015

1. Viikko pulkassa / BodycampMoikka murut !

Toissapäivänä mulla tuli yllättävän nopea buukkaus moottoripyörämessuille, mutta mikäs siinä, viikonloppu oli vapaa ! Mut löytää siis tänään vielä MP-messuilta Suzukin -osastolta, tervetuloa moikkailemaan ! Toivon mukaan saan tänne hieman kuvia messutunnelmista.. Kuvissa on kuitenkin tullut poseerattua enemmän tai vähemmän :D

Anyway, ajattelin, että voisin tulla jakamaan pikaisesti vaikka hiukan fiiliksiäni menneestä viikostani aloitettuani Bodycampin Ms Fitness -valmennuksen. Ei jää ihan hiljaseksi täällä, kun olen nyt reippaasti aktivoitunut:)

Ensinnäkin olo on ihan mahtava ja energinen. Ruokaa on tullut syötyä todella paljon ja treenattua salilla 5 kertaa. Koska nyt on menossa vissiinkin offi vai bulkki (?) mikä lie eli lihasmassaa kehitetään (en mä näitä termejä vielä osaa :D), niin tuntuu, että on mennyt hieman "pehmeäksi", mutta se kuuluu asiaan ja 6kk:n aikana tullaan vielä "kuorimaan". Toivon mukaan olen kesällä 2015 #kesäkunnossa ! Todella hyvässä sellaisessa, mutta itsestähän ja omista valinnoistanihan se on kiinni ja motivaatiota ainakin löytyy ! Tää blogi on niin hyvä, koska näin pystyn pitämään tavallaan  päiväkirjaa ja jos mä alan kunnolla lipsuilemaan niin tuntuisi varmaan, että pettäisin koko hommaa !

Ruokaa tosiaan syödään tässä vaiheessa todella paljon ja tuntuu melkein, että elämä pyörii ruuan ympärillä. Syön säännöllisin väliajoin, 3-4 tunnin välein, ja ruuanlaittoon menee aikaa.. Sen vuoksi olen alkanut tehdä erityisesti lämpimiä aterioita etukäteen valmiiksi ja eväät kulkevat matkassa lähes joka paikkaan, ellei mulla ole mahdollisuus päästä vaikkapa kauppaan tai pystyn ulkona syödessä valitsemaan mulle sopivan aterian. Ostin joskus loppusyksystä Stockalta sellasen pinkin Longchampin näköisen kylmäkassin, joka on kulkee kätevästi matkassa. Vesipullo on liikkunut myös mukana, sillä vettä tulee juotua se 3-4 litraa päivässä.

Treenien osalta fiilis on hyvä. Ohjelmat tuntuvat tosi hyvältä ja olenkin ollut aika rikki tällä viikolla. Ensimmäinen viikko on mennyt sopivien painojen etsinnässä, sillä uusia liikkeitä on tullut paljon ja luulenkin, että ensi viikolla on sitten kunnon tehotreenit ! Saan varmaan myös aerobiset mahtumaan aikatauluun, sillä tämän viikon osalta ne ovat valitettavasti jääneet (=aamuina, joilloin olen suunnittelut aamulenkit, olen nukkunut tittididii pommiin).

Ryhmän tuki on ollut todella hyvä Facebookissa ja kysymyksiin löytyy aina vastaus. Pari päivää sitten ilmoitettiin ensimmäinen ryhmätapaaminen maaliskuun alkuun ! Tuolloin tullaan treenailemaan, harjoittelemaan korkokengillä kävelyä ja poseerausasentoja, niin siistiä !

Kurssini on hinnaltaan 150€ ja kesto vieläpä 6kk. Todellakin hintansa arvoinen ! Valmiit treeni- ja ruokaohjelmat, niin ei tarvitse yksin pähkäillä ja pääse oikeasti helposti alkuun ! Suosittelen itse kullekin, jos haluaa edes hieman sijoittaa itseensä ja tavoitteena on uusi terveellisempi minä kaupan päällisenä parempi kunto. Kursseja Bodycampiltä löytyy laidasta laitaan Superdieetistä Bikini Fitnekseen ja omat tavoitteet otetaan huomioon ja räätälöidään itselle sopiviksi. Tästä pääset tutustumaan kurssitarjontaan, CLICK.

Lisää elämäntavoistani ensi viikolla ja toivon mukaan saisin jonkun myös kuvailemaan salille, haha :D

Pusuja,

xx C


// Hey dolls !

I got booked for the weekend to  the Motorbike show at Messukeskus and you can find me today from Suzuki's department posing around. Don't be afraid to come and say hi !

I had a bit time this morning so I decided to share a little my feelings from the past week on my Bodycamps Ms. Fitness -program. 

First of all I feel awesome and energetic. I've been eating very much every 3 to 4 hours and it feels like my life is all about eating these days. I really have to make sure I eat all I have to and even carry own lunch boxes nearly every where if I don't have a chance to eat according to my diet. I also carry a water bottle everywhere since I'm drinking 3 to 4 liters a day.

I feel a little "soft"around edges but it's just one part of this coaching and I'll be building some muscle and burning that extra hopefully by June. At least I'm very motivated and this is really about my own choices. Only I can affect on my own doings and am I committed enough.

The programs have felt very good and now we got our first group meeting scheduled. In a month about we're going to train together, practice some heelwalk and posing like fitness athletes. So cool, can't wait !

This course was only about 150€ and definitely worth it. Ready programs for the next 6 months, online coaching, group support etc. It is really a small investment on your health and towards a body of your dreams. I really recommend !

More about my lifestyle later, now I have to rush to work !

Toodles,

xx C 

2 kommenttia :

  1. Toi valmennus kuulostaa niin siistiltä! Tekis ite niin mieli alottaa joku tollanen, mut tuntuu et olisin liian hukassa, enkä oo varma mikä 'treenipaketti' on edes se joka sopis mulle :D Pitää tutustuu noihin paremmin, jos rohkenisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yep ! Tosi kätevää ja säästää päänvaivaa :D Toi paketti nimenomaan auttaa ettei olis hukassa !:) Ei jää yksin missään asiassa eikä tää mitään tähtitiedettä sentään ole, joten helposti pääsee mukaan ja alkuun ! Käy ihmeessä tutustumassa vaikka noihin Bodycampin paketteihin:)

      Poista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*