maanantai 9. helmikuuta 2015

Kuntokuvat sekä Online Pt-Tunti nro 1 / BodyCampSieltä voitte ehkä bongata tutun kasvon ;)


Ciao !

Lupasin, että laittaisin hieman kuulumisia ja ajattelin, että voisin vaikka postailla treenifiiliksiäni. Pitää muuten varoittaa etukäteen, että noi kuvat, mitä mulla on tossa alla on otettu tänä aamuna heti herättyäni ennen aamupalaa, joten en todellakaan ole hehkeimmilläni ja kaiken lisäksi noi on otettu itselaukasimella, vieläpä ei ehkä parhaassa valaistuksessa, mutta pointtina nyt kuitenkin lähinnä näyttää, missä kropassa kunto nyt on ! :D

Treeniä olen tehnyt nyt ohjelmien mukaan 2 viikkoa ja kyllä musta tuntuu, että treeni puree ! Ruokaa syön lähes ruokavalion mukaan: lisään ruokaa annoksiini koko ajan enemmän ja enemmän. Meinaan 2400kcal on aika paljon ja tarkoituksena olisi kai vielä lisätä kaloreita ! Kaikki herkut ja muut ovat jääneet multa pois, ei ole itse asiassa edes tehnyt mieli mitään, koska ei muhun yksinkertaisesti mahdu enempää mitään ylimääräistä ! Makeanhimoa pidän kurissa myös syömällä sinkkiä ja kromia ja oikeastaan mun päivän herkkuhetket ovat aamuinen puuroni, jota odotan aina, kun menen nukkumaan sekä treenien jälkeen nautittava bansku ja kaakaon makuinen protsku, nam ! ♥

 Toissapäivänä ollessani salilla pitkästä aikaa tuttuni Tarun kanssa, sanoi hän minun kehittyneen viime näkemästä, mikä oli todella kiva kuulla, sillä omaa kehitystä ei välttämättä itse näe. Sen vuoksi pyrin nyt joka viikko ottamaan kuvat itsestäni, jotta näkisin myös itse kunnolla kehitykseni !

// Ciao !

I promised to post today something about what I've been doing lately so I decided to post about how my gym training is going. I have to warn you in advance that the photos below are taken this morning, right after getting up and before breakfast so I'm not at my best :'D


I've trained now for two weeks according to my program and I've tried really hard to eat according to my diet. 2400 calories is very much and calories will be probably added when I get my specially for me tailored program. Some visible progress can be seen and really trying my best.


Mulla on nyt maanantaina 9.2. myös ensimmäinen online personal training -tuntini. Se tarkoittaa sitä, että ohjelmani räätälöidään yksilölliseksi ja sopivammaksi minulle. BodyCampin Ms. Fitness ohjelma on muuten ainoa tällainen firma, joka tarjoaa tässä yhteydessä online pt tunteja ja niitä kuuluu pakettiin jopa 4 kpl ! Ohjelmat, jotka saadaan siis paketin alussa ovat enemmän tai vähemmän massapaketteja suurelle joukolle, mutta Ms. Fitness online pt tunneilla ohjelmat rakennetaan AINA täysin uniikeiksi ja yksilöllisiksi. Siksi en maltakaan odottaa, että saan uudet räätälöidyt ohjelmani käsiini !

Ms. Fitness -paketti on laajudeltaan siis 6kk ja sisältää niin treeni- kuin ruokavalio-ohjelmat. Lisäksi siihen kuuluu nuo 4 online pt tuntia, joista puhuin; vastauspalvelun mieltä askarruttaviin asioihin kuudeksi kuukaudeksi, FB tukiryhmän sekä paljon muuta ! TÄSTÄ tutustumaan tarkemmin paketin sisältöön. Parhaille muuttujille on luvassa huikeita palkintoja ja nyt jos koskaan on aika aloittaa matka kohti elämänsä kesäkuntoa ! 

Hintaa paketilta löytyy 150€ ja on mielestäni todellakin hintansa arvoinen ! Uusi Ms. Fitness paketti alkaa 2.3 ja 15.2 mennessä paketin lunastaneet saavat myös ilmaisen Inbody -mittauksen paketin alussa ja lopussa. 


Nyt mä alan mennä nukkumaan, mulla on taas paljon työjuttuja mietittävänä ens viikolla. Kuvausta pitäis lisäksi järjestää, salilla treenata, ja tietenkin blogia päivitettävä. Mulla ois taas niin paljon kaikkea kerrottavaa, siistejä juttuja luvassa ja hommat etenee vihdoin big time. Vähän ehkä kuitenkin turha postailla useamman kerran päivässä vai mitä mieltä olette ? Entä joka päivä ?

Mulla on tulossa testaukseen muuten sellaisia siistejä hampaidenvalkaisu liuskoja ja lukijoille on tarjolla ihan mukava alennuskoodi ! Siitä lisää illemmalla ;))

Hyvää yötä ♥

// Next week I'll have a lot of work things to go through and a lot of new stuff is coming up ! Work, photo shooting, training and blogging are the key words for next week. I''m so happy that things finally working out and there are actually a lot of cool stuff coming up that I can't wait to tell you about ! 

Stay tuned, good night ♥ 

xx C


9 kommenttia :

 1. Onpas edullinen paketti ! Varmaan pitää laittaa kokeiluun ! Hyvältä näyttää, ja kaunis oot just heränneenäkin ! :´)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha, no kiitos :D Suosittelen, kyllä ! Sisältää kaiken mitä tarvitsee ja omalla sitoumuksella voi päästä sitten tosi pitkälle :)

   Poista
 2. Mä haluun noin housut :) Upee kroppa sulla.Kyllä siitä näkee että olet tehny töitä sen eteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan Intersporteista yms. pitäisi löytyä ! Ja kiitos ♥

   Poista
 3. Upea kroppa!! Vähän ehkä henkilökohtainen kysymys, mutta onko sulla silikonit vai omat tissit :-D?

  VastaaPoista
 4. Moi

  Näyttää todella kivalta, oletko osallistunut Fitness kisoihin jo ?

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*