keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Treeniterkut / BodyCamp
Ciao ! ♥

Alkuviikko on mennyt töissä ja treenatessa ja ohjelmani BodyCampin Ms. Fitness -nettivalmennuksessa päivittyivätkin nyt ensimmäisen neljän viikon jälkeen. Pääsin tekemään InBody -kehonkoostumusmittauksen eilen ja hitsi, kun yllätyin ! Tiesin, että painoni on noussut ainakin kolme kiloa, mutta edellisestä mittauksesta joulukuun puolivälissä lihasta on tullut lisää noin 2 kiloa ja rasvaa vain 0.1kg, joten painonnousu on vain lihasta ja nestettä.. Jes sir ! Pakko tähän vielä mainita, että 25.12.2014-25.01.2014 välillä (ohjelmani alkoi 26.1->) treenailuja ei juurikaan ollut sairastelujen ja muitten hommien vuoksi.. Joten 1+1=.... ;) 

Aluksi painonnousu kauhistutti aika lailla, sillä olen nyt painavimmillani kuin koskaan. Olen myös selkeästi yli sen rajan, jonka yli en ole koskaan antanut itseni mennä. Yritin katsoa vuoden takaisia kuvia, joissa painoni on ollut suunnilleen saman verran ja kyllä sen eron huomasi selkeästi: Vaikka painankin enemmän, olen niin paljon paremmassa kunnossa. Katse siis pois vaa'asta, katse peiliin and Just Do It ! Olisin laittanut vertauskuvan tänne, mutta ei ollut oikein sopivia kuvaehdokkaita... :D

// Ciao !

The beginning of the week has gone in work and at gym. My program in BodyCamps Ms. Fitness internet coaching just got updated and I'm excited ! Yesterday I got to do a Inbody -test to see how much I'v gained the past two months. I knew my weight had gone up 3 kilos but I was so surprised that I had gained 2 kilos of muscle and only 0.1kg of fat. Meaning all my weight going up is due to muscle and water !

Firts I was terrified seeing my weight being higher than ever but then I compared pictures now and a year ago when my weight was about the same you can see clearly the difference: I'm way more in shape ! I tried to see if I had a picture to show you but I couldn't find a good one.. D: Anyway my weigh getting higher and body getting fitter means that you gotta stay away from the scale ! Just concentrate on your doing and what's looking back at you from the mirror !


En tiedä, miten tarkkaan täällä on seurailtu kroppani kehitystä, mutta mun on pakko sanoa, että tää ohjelma oikeasti toimii. Peppuun ja jalkoihin on selkeästi tullut muotoa sekä myöskin käsiini. Salilla jaksaa aina vaan paremmin ja painot nousevat pikkuhiljaa. Vaikka välillä tuntuu, että syötävää riittää, vaikka muille jakaa, olen seurannut ohjelmiani. Parasta motivaatiota on ollut oman kehityksen huomaaminen. 

BodyCampilla on alkamassa 2.3.2015 seuraava Ms. Fitness/Bikini Body Challenge ja voin suositella sitä kaikille, jotka haaveilevat kesäkunnosta 2015 ! Ohjelma sisältää omiin tavoitteisiin räätälöidyt monipuoliset treeni- ja ruokavalio-ohjeet, jotka päivittyvät 4 viikon välein; vastauspalvelun 6:lle kuukaudelle, 4 online pt -tuntia ja paljon muuta !

Käy tutustumassa lisää osoitteessa www.bodycamp.eu/tuote/ms-fitness  ja käy lunastamassa oma paikkasi !

// I don't know how many of you have been following my development but I have to say this program really works ! I've got more shape in my legs and buns, my arms go more shape as well and I keep lifting heavier weight at the gym. Best motivation has been seeing my own development ! ♥

xx C


*postaus sisältää mainoslinkkejä


5 kommenttia :

 1. oot myös kasvanu pituutta 1,5cm!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se heittelee siinä 166-168 välillä :D Painoindeksiin korkeintaan vaikuttaa.. :)

   Poista
 2. Paljon maksaa sellainen kehonmittaus? Haluisin itekki laihtuu,käyn kyl salil mut haastavaa yksin kun ei kannusteita eikä pt:tä ku ei rahaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on noin parikymppiä.. Kannattaa vaikka googlata inbody tai kehonkoostumusmittaus ja oma paikkakunta perään ! Ton BodyCampin treenipaketin voi sopia myös osamaksuun btw :P Mutta ymmärrän kyllä ! :/ Pitää vaan uskoa itseensä ja omaan juttuunsa !

   Poista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*