maanantai 23. helmikuuta 2015

Viikonlopun kuulumiset / The Weekend x Swiss Clinic ♠


Heippa ♥

Perjantain jälkeen olen ollut koko ajan menossa ja koneella ei ole ollut oikein aikaa istua. Perjantaina tosiaan oli se saikkutapaus ja tuli kutsu töihin ja samainen ilta meni ihan hujauksessa. Lauantai meni  sitten koko päivä Långvikissa, kun kävin kokeilemasa Miss Suomi -Castingeissa, mutta eipä päästy kumpikaan Viivin kanssa semifinaaleihin, joten ei siitä sen enempää..

Lauantai illaksi oli pitkästä aikaa suunnitelmissa lähteä ulos ja menimmekin Tarun kanssa katsomaan Twerkin SM-kisoja Circukseen sekä kannustamaan tuttuani, joka oli kilpailussa mukana. Alkoholia tuli juotua pitkästä aikaa (viimeksi varmaan marraskuussa) ja voi luoja, mikä combo me ollaan aina Tarun kanssa :D Ei mennä yksityiskohtiin, mutta jano oli ja hauskaa pidettiin definitely ! Taisin mä siinä sitten innostua "vähän" tanssahtelee ja muutamaan otteeseen käytiin myöskin Extreme Toysien rodeohärällä Tarun kanssa, oi voi :D

Sunnuntaina herättiin sitten kolmen jälkeen, tilattiin pizzaa ja käytiin illasta vielä katsomassa Fifty Shades of Greytä. Hitto, mikä olo oli sunnuntaina ja se muistutti vaan siitä, miksi en enää käy ulkona kovinkaan usein: olo on kauhea, hedaria, koko seuraava päivä menee pipariks, tulee syötyä shittiä, ei saa mitään aikaseksi ja huomasin, että ainakin tänään on ollut jotenkin alakuloinen ? Noh, tulip juhlittua näiden muutaman kuukauden edestä, kivaa toki oli, mutta ei kyllä hetkeen kiitos. :D Elokuva oli ihan ok, odotin, että Mr. Grey olisi ollut komeampi, mutta kyllä kirja oli ehdottomasti parempi kuin leffa.

Sori kynnet ovat hieman shittinä, kynteni kasvavat ihan liian nopeaa ! Pitäisi käydä ottamassa uudet ! 
Anyway, ajattelin kuulumisien ohella esitellä teille Swiss Cliniciltä yhteistyössä saamani Skin Renewal -setin. Swiss Clinicistä kehittää ja myy kauneudenhoitotuotteita, jotka ovat innovatiivisia ja yksinkertaisia käyttää. On tuotteita niin iholle, silmille, hampaille, hiuksille kuin ripsillekin. 

Tämä setti, jonka sain on tarkoitettu siis ihon hyvinvoinnille. Tuo Roller, joka näkyy paremmin tuossa ylemmässä kuvassa on täynnä noin millin pituisia mikropiikkejä, jotka muodostavat rullatessa iholle mikroreikiä ja stimuloivat uusien solujen syntymistä. Ihosta luvataan raikasta ja hehkuvaa ja Rolleria suositellaankin esim.

► ihottumien hoitoon
► nopeuttamaan ihon palautumisprosessia
► ennalta ehkäisemään ihon vanhentumista
► hoitona kuivaa ihoa ja aknea vastaan
► kasvattamaan ihon luonnollista kollageenituotantoa
► stimuloimaan uuden ja terveen ihon tuotantoa

Betaglukaania sisältävä Swiss Clinic Rejuvenator -geeli levitetään iholle rullauksen jälkeen ja se auttaa ennalta ehkäisemään ihon ikääntymistä sekä auttaa ihosta tulemaan pehmeä ja kimmoisa. Roller ja Rejuvenator toimivat parhaiten yhdessä, sillä Rollerista syntyvät mikroreiät auttavat hoitavan geelin imeytymistä tehokkaammin ihoon.

Hoitoa suositellaan käytettävän 28 päivää putkeen, jonka jälkeen pidetään kuukauden tauko ja hoidon voi taas jälleen toistaa. Nyt on otettu aloituskuvat ja palaan asiaan siis 4 viikon päästä ! :)

Lisää voi käydä tutustumassa osoitteessa www.swissclinic.fi

xx C*Teksti sisältää yhteistyökumppaneilta saatuja tuotteita sekä mainoslinkkejä8 kommenttia :

 1. Jep, se on se alkoholi, joka vaikuttaa sinne aivojen mielialoja säätelevään keskukseen vai miten se menikään. :D

  VastaaPoista
 2. Mielenkiinnolla jään odottamaan tulosta et mitä tolla rollerilla tulee, vai tuleeko mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki :D Hieman epäilyttää, mut let's see !

   Poista
 3. Haha hauskalta ja tutulta kuullostaa sun juhlinta ! :D<3 Luin tästä aikaisemmin jostain ja jäin miettimään pitäskö kokeilla.. Mut se sit jäi. Ehkä odottelen vielä sun tulokset tästä ! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :P Joo odottele ! Toi setti on kuitenkin sen verran hintava :S :D

   Poista
 4. Ehkä sä et ihan olisi sitä MS "tyyppiä" näin jos luokitellaan ihmisiä. Toi MH oli selkeesti sun tyylinen kilpailu, ja jos ikinä Suomeen tulee esim Geordio Shore Jersey Shoree, niin oikeesti hae, näkisin sinut sellaisessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha vai niin :D Kuinka niin näkisit mut sellasessa ?

   Poista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*