maanantai 9. helmikuuta 2015

ZentalWhite - kotikäyttöiset hampaidenvalkaisutuotteet


Moikka !

Sain testaukseen Zentalwhiten hampaidenvalkaisuliuskat ja tänään lähti ensimmäistä päivää kokeiluun. Tarkoituksena on käyttää noita joka päivä seitsemän päivän jaksossa 30 minuutin ajan ja tuloksena voi olla joa 12 sävyä valkoisemmat hampaat ! Itselläni on jo pari kertaa valkaistu hampaat ihan Glosshymyllä (jota suosittelen lämpimästi kaikille), joten lähtökohtani tässä kokeilussa ovat ehkä hieman paremmat kuin sellaisella, joka ei ole koskaan hampaitaan valkaissut. Mutta katsotaan kuinka paljon hampaani valkaistuvatkaan, viikon päästä sen näkee !


Lisäksi sain testiin Valkaisukynän, joka on tarkoitettu "pikavalkaisuun". Jos siis käyt vaikkapa punaviinilasillisella, on tämä oivallinen tapa ns. pikaputsausta varten ja helppo kantaa myös mukana. Katsotaan saanko tulevan viikon aikana hyvää tilaisuutta testata tuota, pitäisi varmaan syödä jtn värjäävää, alkoholia kun en käytä.. :D 


Tuolta noi liuskat näyttävät ja olivat erittäin helppo asettaa hampaisiin. Ne eivät oikeastaan tuntuneet suussa eivätkä näkyneet. Noita olisi hyvä kuitenkin käyttää niin, ettei ole menoa sen 30min aikana, ainakin omasta mielestäni. :)

Jos satuit innostumaan tuotteesta tai haluat käydä tutustumassa Zentalwhiteen paremmin, pääset heidän sivuilleen TÄSTÄ. Koodilla "Cheyenne" saa tuotteista myös -15%, joten kipin kapin Zentalwhiten sivuille ostoksille ! Koodi on voimassa 22.2 asti !

xx C


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*