keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Adidas x TeamTuwwi
Ciao bellat ♥

Nyt tulee paljon kaikkea uutta ja infoa vähän kaikesta !

Moni on varmasti ehkä huomannut uuden blogini TeamTuwwin, ei hätää FabCC pysyy ennallaan, mutta TT on treenipainoitteinen ja sinne tulee siis lähinnä kuvia, videoita (!) ja löpinää kaikkea liittyen nimenomaan treenamiseen, meidän yhteisiin juttuihin sekä elämäntapoihin. Olen saanut kommenttia, että toivottavasti en täällä kirjoittelisi vain treenailuista, joten niille, joita juurikin kiinnostaa kuntosalitreenailu ja elämäntavat yms, niin sportti/fitnessblogi TeamTuwwi hauskalla ja amatööritwistillä maustettuna on teille ! ♥ Ja siis täälläkin jatkossa on noita fitness ja elämäntapa juttuja, tottakai koska kyseessä on oma henkilökohtainen lifestyle -blogini ja tuo elämäntyyli on minua, siitä ei pääse mihinkään :)


Instagramista meidät löytää nimellä TeamTuwwi
Tosiaan Miss Helsinki 2015 -kilpailun jälkeen ollaan pysytty finaaliporukan kanssa jonkin verran tekemisissä toistemme kanssa (liian vähän kuitenkin :(( ) ja erityisesti on tullut lyöttäydyttyä yhteen Tarun kanssa, joka on niin samanlainen kuin minä niin ihmisenä kuin elämäntavoiltaan. Laskimme 1+1 ja niin syntyi TeamTuwwi ! Nimen synnylle ei oikeastaan mitään järkevää selitystä, se vain on :D Tuwwi tulee Turrista, mikä meinaa Turkkia.Tarun kanssa treenailemme sitten jatkossa paljon yhdessä ja yhteistreenit tapahtuvat TöölöGymillä, joka on mulle uus sali, mutta tykkäsin siitä todella paljon ! Viihtyisä, isot tilat, kiva ilmapiiri. Tänäänkin kävimme aamusta vetämässä minä rinta- ja haukkatreenin ja Taru rinta-, ojentaja-, olkapäätreenin.

Treeneistä kipitimme pikapikaa kohti Karhupuiston klinikkaa, jossa minulle tehtiin toinen tatuoinninpoistoni. Hitto vie kun teki pirun kipeää !! Aiheesta kirjoitan lisää seuraavassa postauksessani, pysykäähän kuulolla siis. :)

Sillä välin voitte käydä tutustumassa Karhupuiston palveluihin osoitteessa:


Edellisen tatuoinninpoistopostaukseni voitte käydä lukemassa TÄSTÄ.


Näin loppuun vielä sen verran, että ensi viikolla TeamTuwwi goes Svanstein ! Olemme molemmat mukana Svansteinin Miss Arctic Circle -kilpailussa, johon voitte käydä tutustumassa TÄSTÄ. Kyseessä ei ole mikään perinteinen kauneuskilpailu, vaan tärkeintä on hauskanpito sekä itsensä ylittäminen. Tulemme osallistumaan kahdeksaan erilaiseen tehtävään, jotka sitten tuomaroidaan. Tehtäviä on mm. lumikenkäjuoksu, poronvaljastus ja -ajelu (XD) ja koiravaljakkokilpailu. 

Tulee varmasti ihan huippureissu ihan parhaassa reissussa ja kisasta tulossa ihan varmasti materiaalia niin mun kuin TeamTuwwin -blogiin, omaan sekä yhteiseen instagramiimme ja itse olen erittäin aktiivinen Snapchatissa ! Muistakaahan seurailla, ja pysykää kuulolla, hih !

xx C

1 kommentti :

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*