sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Krippers ja Vetoremmit x TAFFER
Ciao beibet ! ♥

Olen kertonut treenaamiseni saaneen uutta leveliä ja nostelen salilla itselleni oikeasti isoja painoja. Olen huomannut painojen suurentuessa, että puristusotteeni ei aina riitä ja sarjoja on välillä vaikea tehdä loppuun asti tästä syystä. Myöskin kämmenten rakkulat ovat todella inhottavia. Olen pohtinut erilaisten vetoremmien sekä hanskojen välillä, mutta en ole löytänyt sopivia. Sitten törmäsin Martinaan eräänä päivänä salilla ja hänellä oli nämä Tafferin vetoremmit ja mun oli ihan pakko tutustua tuotteeseen heti hänen niitä kehuttua !
Taffer on suomalainen yritys, joka valmistaa ja suunnittelee varusteita ja vaatteita urheiluun ja vapaa-aikaan Suomessa. Nimi Taffer tulee englannin kielen sanasta tougher, joka tarkoittaa kovempaa, sitkeämpää. 

Ylläolevissa kuvissa on Krippersit, jotka on suunniteltu ehkäisemään rakkojen sekä kulumien syntymistä. Ne on valmistettu synteettisestä kumista, jotka lisäävät pitovoimaa ja materiaali varmistaa pitkän käyttöiän. Noi on helppo kiinnittää käteen tarralla kämmenen ympärille ja sopivat kaikenkokoisten kämmenten omistajille. Testissä Krippersit tuntuivat todella hyvältä ja helpolta käyttää ja ne oikeasti pitävät. Ne on helppo puhdistaa, kulkevat kätevästi pikkupussukassaan eivätkä nuhjuunnu kankaiden tapaan käsien hiotessa ! Tarroja ei myöskään tarvitse joka kerta avata ja sulkea, vaan ne voi asettaa sopivan väljiksi niin, että käsi sujahtaa hyvin väliin ja ote on hyvä.

TÄSTÄ, voit käydä tutustumassa lisää Kripperseihin.

Mitä tulee käytettyä salilla ahkerasti, ovat nämä Tafferin vetoremmit, jotka koen oikeasti ihan parhaaksi keksinnöksi ! Kaikki samassa paketissa: tuki, suoja ja pito. Remmit tukevat rannetta todella hyvin jakaen rasituksen tasaisesti laajemmalle alueelle, kestävä materiaali kestää raskaat painot, eikä kulu puhki ja puristusvoimaa tarvitaan vähemmän. Lisäksi tuo läpyskä ehkäisee Krippersien tavoin kulumilta. Ainoa miinus olisi ehkä se, että läpyskä voisi olla sentin vielä pidempi, sillä välillä siihen on vaikea tarttua, kun kiertää tangon ympäri.. :)

TÄSTÄ voit käydä tutustumassa Tafferin vetoremmeihin.

Voin suositella Tafferin Krippersejä ja vetoremmejä kaikenlaisille salilla treenajille, jotka haluavat välttää inhottavat rakkulat kämmenissä, sekä treenajille, jotka tarvitsevat apua pitoon isompien painojen kanssa !

Käykääpä osallistumassa muuten Tafferin Instagram -kuvakisaan ! Ota asennekuva omasta matkastasi kohti vahvempaa huomista ja paras/hauskin/motivoivin kuva voittaa 100 euron arvoisen Taffer -tuotepaketin ! Kisaan voi osallistua usealla kuvalla ja aikaa kisaan osallistumiseen on 23.3.2015. Muista tägätä kuvaan @tafferfinland ja käytä hashtägiä #tafferme. VINKKI: suomalaisena yrityksenä Taffer arvostaa suomalaista asennetta ja seuraamalla Tafferia pysyy menossa mukana !

Muistakaapa seurailla myös minua, cheyennecj ♥

Toodles,

xx C

8 kommenttia :

 1. Oi noi kengät! <3 Mistä oot hankkinu ja mitä mallia jne noi on? Oisko linkkiä mistä sais samanlaiset? ;) Ja muutenkin, täytyy ehkä hyödyntää suosittelut ja hankkia itellikkin noi Tafferit :)

  http://xoxosarita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stadiumista ostin, Nike Zoom Pegasukset ja löytyy myös muita värejä ! Suosittelen kyl oikeasti noita ♥

   Poista
 2. Hei kiitti vinkistä, noi vetoremmit vaikuttaa just täydellisiltä mun tarpeisiin! Ehkä maailman rasittavinta kun puristusvoima loppuu kesken tai kun tuntuu että ranne joutuu jossain liikkeissä liian koville..

  VastaaPoista
 3. Rakastuin noihin kenkiin! <3 Ja kiitos Taffer vinkistä, täytyy varmaan itsekin hankkia ne, kun tuntuu välillä treeneissä puristusvoima loppuvan ;D

  VastaaPoista
 4. Upeet lenkkarit. <3 Itse en nyt treenaa mutta tulevaisuudessa muistan kyllä tämän vinkin.
  Halusin myös kiittää tuesta ja kommentista blogini puolella <3

  VastaaPoista
 5. hei ku itekin alotin nyt maanantaina ton bodycampin ms fitness nii miten sait alas alussa sen kaiken ruoan :D ? siis tota ruokaa on niiku ihan sairaasti, ainaki tos mun ku mul on toi 2500kcal. en oo ikinä syöny näin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis tunkemalla :D syön rauhassa ja pikkuhiljaa koittanu saada kaiken alas.. Mullahan on nyt yli 3000 kalorinen ruokavalio, et kyl siihen tottuu :)))

   Poista
 6. Arvostelusi tuotteesta oli mahtava. Olen harkinnut muutenkin jo taffer vetoremmien ostamista.

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*