keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

My Future ♪
Heissulivei ♥

Mitäs sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu ? :)

Mulla on ollut taas vaikka ja mitä, niin en oikein tiedä mistä aloittaa :D

Näin etukäteen, ei hirveesti ole ehtinyt kuvailla, joten ig kuvapläjäys :)

// Hi !

How are you guys doing ? :)

I've been up to a lot of things and I don't know where to really start :D


Jos aloitetaan vaikka siitä, että perustin oman toiminimen promoottori- ja edustushommille ! CC Järvinen tmi at your service ! Miss Helsinki -kilpailun jälkeen on tullut tehtyä tosi paljon töitä juuri promoottorina sekä messuilla ja muissa tapahtumissa edustaen. Useiden työnantajien vuoksi toiminimi tekee työskentelystä, taikkapa paperihommista helpompaa. Olen tykännyt ihan hirveästi noista hommista, vaikka työn keikkaluontoisuus stressaakin aina välillä. Työ, jossa saat olla energinen, sosiaalinen ja hymyillä päivät pitkät, ihan huippua !

Olen kuitenkin vähän sellasessa pisteessä, etten tiedä yhtään, mitä haluaisin jatkossa tehdä :D Näitä hommia kyllä riittää, niin pitkäksi aikaa kuin haluan. Mua pyydettiin mukaan Miss Hot Rod -kilpailuun pääsiäisenä ja fitnessmalli -kilpailu voisi kiinnostaisi joskus tulevaisuudessa. Yhteishaku lähestyy ja olen miettinyt, josko vaihtaisin opintojen alaa.. Liikunnanohjaajaksi kouluttautuminen on alkanut kiinnostamaan yhä enemmän tai mikä tahansa, mikä liittyy liikuntaan ja hyvinvointiin. Personal traineriksi olisi ihana kouluttautua, mutta yksityisillä se sitten maksaa sen verran, että ylittää budjettini. Bikini Fitnekseen kilpaileemaan lähteminenkin kiinnostaisi.. Liiketalouden opintoja pystyn jatkamaan syksyllä, jos vaan haluan, joten opiskelupaikka nyt on joka tapauksessa... 

Luulempa, että mennään hetki vielä Go with the Flow -meiningillä, mutta jossain vaiheessa on kyllä tehtävä isompia valintoja..

// Let's start from there that I founded my own company name for all the promotional, marketing and representation work that I've been doing a lot after the Miss Helsinki -competition. A job where you can be energetic, social and smile all day long, it's just awesome !

On the other hand, I'm a bit confused. I really don't know what I want from the future. There is enough work as long as I want anyway. I would maybe like to study sports and health, it would be awesome to be a personal trainer etc. but the education costs. I'm really into training at gym and I'm interested in bikini fitness. I'm enrolled at Haaga Helia for business studies, so I have a place to study in the fall anyway.. Let's see what shall be there for me. I'm kinda going with the Go with the Flow -feeling but at some point big decisions have to bedone..


Treenaminen on niin mun juttu, sen tiedän. Nautin ihan hirveästi treenailuista ja BodyCampin Ms. Fitness ohjelma on edelleen toiminut erittäin hyvin. Ohjelmissa on pysytty aika hyvin lukuunottamatta vaikka sitä, että viime sunnuntaina tuli leffassa naposteltua "vähän" nameja, hih. Kuten ylläolevasta kuvasta ehkä muuten huomaa, niin mua voi seurailla myös snapchatissa nimimerkillä CHEYENNECJ :)

Mitä treenibloggailuun tulee, niin mulla on sen suhteen suuria suunnitelmia, joita työstetään tässä koko ajan. Sen voin paljastaa, että siihen liittyy TeamTuwwi sekä vloggailu.. Tiedotan siitä lisää sitten täällä, kun on oikea aika ;) 

// Training is so my thang, that I know for sure. I enjoy it so much and my program has been working very well. I've stayed in my diet and program very well apart from eating a bit yummies last Sunday when I went to the movies.. You can btw follow me also on Snapchat, my nickname is CHEYENNECJ :)

What comes to blogging about training, I've got some bigger plans that are under construction as we speak. :D I can say that plans include a +1 and vlogging but more about it later ;)


Booty sen kun jatkaa kasvuaan, jee ! Parhaita ovat olleet ulkopuolisten kommentit, jotka ovat huomaavat muutoksia mussa ja se on ihana kuulla. Vaikka tuloksia on tullut, niin matka on vielä piiiitkä. :D

Mä alan nyt jatkaa kämpän siivoilua, pyykit odottaa koneessa ja pitäis käydä ruokaostoksillakin. Maapähkinävoi pääs nimittäin loppumaan yyh ! 

Huomenna ollaan promoilemassa Fit24 kuntoklubien uutta kuntosalia, joka avataan 1.9 Ärrävaaraan ja la/su Espoon Sellon Stadiumissa Puma promoissa ! Tulkaahan moikkailee ja käykää tykkäämässä Fit24 Ärrävaarasta TÄSTÄ. Upea sali, upeat puitteet, ryhmäliikuntatunnit, uima-allas, erittäin edulliset hinnat ja vaikka mitä ! 300 ensimmäistä asiakasta hintaan 39,90€/4viikkoa. Ei avausmaksua, ei sitoutumista, noormaalisti 59,90€/kk sekä 50€ avausmaksu. TÄSTÄ varamaan paikkasi upouudelle salille, joka palkittiin 2014 vuoden kuntoklubiksi !

Pusuja, 

xx C

6 kommenttia :

  1. Onko sulla paljon suoritettuna jo noista liiketalouden opinnoista :)?

    VastaaPoista
  2. Kivan kuulosia kaikki suunnitelmat kyllä! :)

    VastaaPoista
  3. Onks tää nyt officially treeniblogi? Kaikki ei seuraa blogia treenihommien takia ni ois kiva, jos joskus olisi muutakin.

    VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*