sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Positive Vibes ♪♪
Moikka lukijat ♥

Tänään mulla on ollut aivan ihana päivä ! Positiivinen ja energinen fiilis vallitsi läpi päivän ja tänään olenkin ollut todellinen tehomirkku ja idearikas. 

Aamu alkoi auringonpaisteeseen ja päätin siinä samassa, että lähden aamulenkille ! Lähdin ylläolevissa kuteissa - mikä ei ollut ihan fiksu idea, sillä ulkona oli aivan mieletön tuuli, hrr ! En antanut tuulen lannistaa, vaan kävelin reippaasti kohti Töölönlahtea, vedin pari kiekkaa kevyttä hölkkää ja sitten kaupan kautta kotiin. On niin ihanaa, miten auringonpaiste saa hymyn huulille ! Lenkillä ollessa tulee hyvä mieli ja muutenkin pyrin suuntaamaan energiani positiivisuuteen. Jos mietin jotain negatiivista pyrin, mitenhän se sanotaan suomeksi, look at the bright side ? Joka tapauksessa, pyrin kääntämään negatiiviset ajatukset positiiviseksi: jos vaikka ajattelen, että onpas kylmä tuuli, minulla on silti mahdollisuus ulkoilla yms. ymmärrättekö, mitä tarkoitan ? Ja muutenkin patistan itseäni eteenpäin: jos en jaksa niin totta hitossa jaksan ! Tämä on erittäin hyvä potku perseelle esim. salitreeneissä !

Kotiin palatessa kävin nappaamassa kaupasta pari pakettia kananmunia (joita menee tällä hetkellä ainakin paketti päivässä) ja ihanan nipun valkoisia tulppaaneja. Raput melkein kiivettynä ylös (asun kuudennessa kerroksessa) sain yllättävän soiton ja ihanan pikayllärivisiitin, joka kyllä piristi päivääni entisestään ja buustasi koko päivää entisestään, hih ! Portaista puheen ollen, haastan kaikki lukijani mukaan hyödyntämään kaiken mahdollisen hyötyliikunnan eli hissin käyttö veks ! Kuten mainitsin, kipitän portaat ylös alas, vaikka asun 6.:ssa kerroksessa ! Jättämällä hissin käytön ja vaikka kävelemällä kaikki mahdolliset matkat saat sopivasti extra liikuntaa päivääsi: kokonaisenergiankulutus kasvaa ja se vaikuttaa myös positiivisesti vireyteen sekä mielialaan !  


Saatatte ehkä miettiä, mihin ylläolevat kuvat liittyvät.

Mainitsin, että tänään on ollut myös idearikas päivä. Olen miettinyt paljon blogiani ja miten haluaisin sitä kehittää. Mitä haluan antaa ja välittää itsestäni sekä mitä haluan antaa Teille lukijoille. Tulevaa projekti on käynyt mielessäni aikasemminkin, mutta nyt tein vihdoin asian eteen jotain ! Olen tästä projektista ihan mielettömän innoissani, sillä pääsen kokeilemaan vaikka ja mitä ! En paljasta vielä kaikkea, mutta sanotaan niin, että blogini puolelle on tulossa aivan uusi ja varmasti mielenkiintoinen osio !
 Pysykäähän kuulolla ;) ♥

Lisäksi olen saamassa noita aivan ihania tatuointeja, joita tulen esittelemään täällä blogin puolella, hih !

Eipä sen kummosempaa ! Salilla sain tänään nostettua taas painoja ja ai että, mun jalat huus hoosiannaa treenin päätteeksi ! Treeni meni pitikin ja big booty, I'm waiting for you ! Treenien suhteen mulla on isot tavotteet ja suuret unelmat. Olisi aivan unelma olla tulevaisuudessa töissä jollain tapaa liikunnan ja hyvinvoinnin parissa, tää on niin mun juttuni ! Olen onnellisimmillani tämän elämäntavan kanssa ja miksei pyrkiä tekemään "harrastuksesta" ammattia ? Yhteishaussa laitettu hakemukset liikunnanohjaajaksi, hain myös fitnessmallikilpailuun - mikä olis aivan sanoinkuvaamattoman über huippujuttu olla mukana *sydänsilmähymiö ! Ensi viikolla olisi työhaastattelua Stadiumiin ja eri vaihtoehtoja pohdittu, josko suorittais pt:n paperit joskus tulevaisuudessa.. U never know !

Näillä ajatuksilla, Hyvää Yötä ♥

Pusuja, rakkautta ja paljon iloa,

xx C


Ylläolevat kuvat: Anssi Ranki

5 kommenttia :

 1. Jos kiinnostaa kuulla yksityiskohtia ja kysellä tosta fitnesmalli kilpailusta, niin laita ihmeessä viestiä vaikka facebookissa niin kerron mielelläni! Olin siis yksi vuoden 2014 finalisteista :)
  -> Lina Orava

  VastaaPoista
 2. Vitsi noi nikein housut näyttää hyvältä.Mitä materiaalia ne on ? Kävelen aina kaikki portaat sillä pelkään hissillä "matkustamista"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa ! Mun siskoki pelkää ihan hirveesti hissejä :D pitää tarkistaa toi materiaali !

   Poista
 3. onko sinulla luomurinnat, näyttävät niin luonnollisilta vaikka sinulla varmaan on todella pieni rasvaprosentti? Jos saa kysyä:) Itselläni lähtee harmikseni treenatessa rinnat ensimmäisenä:( -kateellinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan luomut ja ovat aina olleet isot.. Tosin ne kyllä ovat ikävästi löystyneet treenatessa..

   Poista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*