torstai 19. maaliskuuta 2015

Treenii, Duunii ja Huulten täyttöä ♫
Moikka moi lukijakullat ♥

Aikaani vie tällä hetkellä erityisesti työt, treenaaminen sekä uudet kuviot TeamTuwwin suhteen. Olen viettänyt ihan hurjasti aikaa Tarun kanssa viime aikoina ja meillä on suunnitelmissa vaikka ja mitä. Palaan TeamTuwwi juttuihin tuossa hieman alempana..

Sain edellisen postaukseni jäljiltä aika monta viestiä huulistani. Kyllä, olen niitä hieman täyttänyt lisää. Jos joku tässä vaiheessa kokee, ettei ole esteettisten toimenpiteiden kannattaja, all good, jokaisella on omat mielipiteensä ja jokainen on niihin oikeutettu. Ja jos nyt joku kokee tarpeen tulla nalkuttamaan sitä sun tätä huulten täytöstä ja luonnottomuudesta tai muuta negatiivista, turha vaiva, asiattomia kommentteja en huomioi. Kyseessä on kuitenkin mun huulet ja mun valintani eikä tää nyt ole mitään maailmaa kaatavaa. Huulten täyttäminen on yllättävän yleistä nykypäivänä ja jos löydät hyvän tekijän, ei tarvitse pelätä huulten menevän piloille tai näyttävän hurjilta. :) Pieni buustaus, voi luoda aivan uuden ilmeen ja tiedänkin monia, joiden en olisi tiennyt ottaneen täytettä, elleivät he olisi siitä sanoneet !

Anyway, miksi täytettä on laitettu: koska haluan symmetriset ja täyteläiset huulet. Ei kai sille nyt mitään parempaa syytä ole. :D Kuka ei haluaisi muhkeita pusuhuulia ? Itse tykkään näistä todella paljon ja huuleni ovat saaneet hyvää buustia. IRL nää näyttävät tosi luonnollisilta, ei ole tullut sellaista ankkamaista ilmettä. Huulia on marraskuusta lähtien täytetty pikkuhiljaa juurikin luonnollisen lopputuloksen saamiseksi ja jotta huulet säilyttävät muotonsa. Kyllä se Mirja DiamondCliniciltä osaa ! ♥

Tarkempaan tekstiini huulten täytöstä pääset TÄSTÄ


Sitten Treeni asiaan. Meillä oli tosiaan pieni kiristely dieetti meneillään Tarun kanssa FitDiamondsien Jari Sorsan ohjeita soveltamalla ja siitä hyvästä ensimmäisen kuvan aamukunto kuva ! Yllätyin, miten olen kehittynyt kaiken tämän hiilaripöhön ja nesteiden alla ! Ihan uskomatonta ! En malta odottaa, että tämä mun BodyCampin Ms. Fitness -nettivalmennus pääsee kiristelyvaiheeseen lähempänä kesää. Tänä kesänä ollaan todellakin kesäkunnossa, hihii ! Mä joudun kyllä alottaa ton välikiristely taas viikon päästä, kun olen osallisena American Car Shown yhteydessä järkättävässä Miss Hot Rod -kisassa... :D

Ohjelma toimii mulla todella hyvin ja voin hyvillä mielin suositella sitä kaikille muillekin. Toinen treenikuukauteni saa päätöksensä sunnuntaina ja uudet treeni- ja ruokavalio-ohjeet pamahtavatkin mulle maanantaiksi käyttöön ! En malta odottaa ! On ihanaa, kun treeneihin tulee vaihtelua: uusia liikkeitä, mixataan hieman, toistomääriä vaihdellaan, aerobisen määrä vaihtelee. Tuo mielenkiintoa treenamiseen !

Käyhän tutustumassa BodyCampin tarjontaan TÄSTÄ


Kuvissa esiintynyt toppini on muuten House of Brandonilta ! Heillä on aivan uusi sporttipuoli avattu nettipuotiinsa ja tuotteita lisäillään hyvään tahtiin. Merkkejä on Nikestä Six Deuceen. Parasta House of Brandonissa on se, että yritys on suomalainen ja kaiken lisäksi saat tilaamasi tuotteet päivässä !!

 Eikun shoppailemaan: TÄSTÄ ♥

Ja tosiaan TeamTuwwi asiat ovat pitäneet mua viime aikoina todella kiireisinä ! Kovan treenaamisen lisäksi meillä on ihan mahtavia suunnitelmia tulevaisuuden kannalta ja suattaapi olla, että TeamTuwwi ei ole pelkkä blogi jatkossa ;) En voi valitettavasti kertoa sen enempää, kun kaikki on vaiheessa, mutta haluaisin Tarunkin puolesta kiittää treeniblogin erittäin hyvästä vastaanotosta !! Kehitämme blogia jatkuvasti ja idealistaamme kuuluu vaikka ja mitä ! Myös uusia yhteistyökumppaneita tiedossa ! Käykäähän sinnekin puolelle liittymässä lukijaksi:


Loppuun vielä sen verran, että kävimme eilen ihanan Aleksini kanssa katsomassa Katy Perryä Hartwall-areenalla ! Voin sanoa, että keikkakokemus ja itse show oli ehkä parhaita, mitä olen koskaan kokenut ! Liput olin hommannut meille Reflection Section - alueelle eli olimme periaatteessa permannon vipissä. En ehkä osaa selittää mutta alue sijaitsi niinku lavarinkulan sisällä, jossa shown näki niin läheltä, että Katy oli kirjaimellisesti käsin kosketeltavissa. Lisäksi tilaa oli niin paljon enemmän kuin itse permannolla, joten pystyimme rauhassa nauttia keikasta hyppien, kirkuen, crebaten kuin mitkäkin creizi beibet ;) 

Nopeimmat ehtivät vielä ehkä käydä fiilistelemässä keikkaa SnapChatissani: CHEYENNECJ

Kuulumisiin,

xx C*Teksti sisältää mainoslinkkejä ja yhteistyökumppaneilta saatuja tuotteita


6 kommenttia :

 1. Nuo huulet on kyllä täydelliset 👌😊 miten useasti oot käyny nyt täyttämässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Diamond Clinic tekee myös Tampereella:) eli heidän verkkosivujen kautta vaan aikaa varamaan !

   Poista
 2. sun vatsa näyttää tosi hyvältä! millasia liikkeitä teet sille ja montako kertaa viikossa, mitä toistomääriä yms? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan perusvatsaliikkeitä ja toistoja sen verran että vatsassa tuntuu :)

   Poista
 3. Haluisin kans mennä täyttään huulia ja aattelin et haluaisin kans ton Mirjan laittamaan kun kerran nyt kehuit sitä! Tekeeköhän se yhtään töitä tuola tampereen päässä?

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*