sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Vita Liberata Itseruskettavat ♥Tää biisi, Bieber Fever ♥ 

Heipparallaa !

Vihdoin pääsin istahtamaan koneen ääneen ja raapustamaan tätä postausta, jonka mun piti julkaista jo muutama päivä sitten ! Mulla on ollut paljon töitä ja muuta hommaa ja kun olen käynyt hoitamassa parin tunnin treenisetit kaiken päälle, olen ollut ihan puhki päivän päätteeksi. Eilen mulla kävi kaiken lisäksi niin, että keikkani vaihtui nopealla varoitusajalla ja kun tunnollisesti saavuin Jumboon 9.30 promon alkaessa 10.00 huomaan tasalta, että pitäisi olla Isossa-Omenassa. Hyvä mä ! Siinä sitten menetin monta tuntia päivästäni, kun olin herännyt aivan liian aikaisin ja vuoroa venytettiin sitten totta kai toisesta päästä. Sekaannus johtune siitä, että kämppikseni Aleksi on tehnyt viime aikoina paljon extra vuoroja Jumbon Nilsonilla, joten jollain tapaa ajatuksissani menin sitten sinne myös itsekin. Illalla oli sitten kunnon lagi päällä ja päädyin katsomaan Titanicin pitkästä aikaa, voi mikä leffa </3


Mutta asian ytimeen, meitsi on nimittäin löytänyt itseruskettavien maailman ! Mulla oli tosiaan tarkoitus olla lauantaina keskustan Stockalla tekemässä Vita Liberatan promoa, mutta tuotteet pääsivät loppumaan, joten keikka obviously peruuntui :D Joka tapauksessa, pääsin alkuviikosta Vita Liberata tuotekoulutukseen, josta saimme mukaamme myöskin tuotteita testattavaksi ja olen kyllä ihan myyty brändille ! Itseruskettava, joka antaa luonnollisen rusketuksen ja lisäksi hoitaa ihoa ?

 Kyllä kiitos ! 

Vita Liberatan tuotteet ovat parabeenittomia, hajustamattomia ja sisältävät orgaanisia sertifioituja ainesosia. Lisäksi ne kostetuttavat ja kuivuvat lähes heti levityksen jälkeen. Tuoksu, joka tuotteesta jää on sellainen aika mieto, sanoisinko terveellisen luomun tuoksuinen :D Eli ei ollenkaan teollinen..Vita Liberata tuotesarjasta löytyy erilaisia rusketustuotteita pikarusketuksista rusketukseen, jonka kesto on jopa 2-3 viikkoa (Phenomenal). Löytyy myöskin ihonkuorintatuotteita, kasvoille tarkoitettua rusketusta ja rusketusta lightista darkiin, suihkurusketustakin ! 

www.vitaliberata.fi for more information ♥ 


Tuotteet ovat moussemaisia ja levitetään tuollaisella erityisellä levityskintaalla napakoin liikkein. Kinnas takaa sen, että rusketus levittyy kauniin tasaisesti eikä kädet jää levityksen jäljiltä ällöttävän oranssin ruskeiksi ja täplikkäiksi !

Olen aika varma, että tulen käyttämään tuotteita jatkossa ja erityisesti juuri sen vuoksi, että en voi aurinkoa ottaa/käydä solkussa tatuoinninpoistoni vuoksi. Saa tämäkin tyttö tehtyä jotain kalman kalpeudelleen ♥ Tiedän, että joku aika varmasti pyörittelee siellä silmiään, mutta ihan tosi, se kun on tottunut olemaan melko ruskea, eikä saa mitään väriä useaan kuukauteen, olon oikeasti ihan hirveän kalpea ! :D

Myöskin töitten puolesta tulen olemaan brändin kanssa tekemisissä, mutta siitä sitten lisää, kun on sen aika ;)

xx C*Postaus sisältää markkinointia


5 kommenttia :

  1. Sulla on otettuna tatuoinninpoisto niin laitaks rusketusta siihen sun tatuointialueelle vaikka se iho on rikkinäinen ja siinä on jonku asteen palovamma?

    VastaaPoista
  2. Joo on vita liberata hyvä mutta hintava
    sen vuoksi itse käytän st.moriz tuotteita.

    VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*