torstai 9. huhtikuuta 2015

Puspusi
Kukkuluuruu ♥

Kuka huomasi jotain uutta tuossa yllä olevassa kuvassa ? Kyllä ! Piilarssonit ! Mä oon ihan inlööv näihin ja ihan varmasti myöskin koukussa ! Tulee niin helposti raitis uus luukki ja nää avaa mun silmät ihan uudella tavalla, hihi.


Viikonloppu meni ripeästi American Car Showssa. Sijoituin yleisön suosikiksi ja toiseksi perintöprinsessaksi ja sain taas kaikke kivaa mukaani kotiin tuotavaksi. Uskon, että Patricia voitti sen vuoksi, että hänellä tuntui olevan koko sydän pelissä, itselläni oli hieman sellainen fiilis, että kuulunko tänne, kun ei oo toi pinup juttu ihan niin lähellä sydäntä, mutta ainakin todella hyvä kokemus viikonloppu oli, en sitä kiellä !


Ripset kävin huollattamassa jälleen StudioGlamourilla ja katsokaa, miten upeat niistä tuli ! Tällä kertaa räpsyttimiin laitettiin C-kaarevuutta pituudella 14mm. Aivan superit ! Kannattaa käydä tsekkaamassa StudioGlamourin palvelut, he ovat nimittäin oikeasti todella hyviä ja olen ollut aina supertyytyväinen palveluihin. Lisäksi minut mainitsemalla palveluista -10% ♥

Varaa oma aikasi online:Lisäksi tänään mulla oli toi ajokokeen uusinta ja mä feilasin ! HYLÄTTY ! Itku siinä tuli, kun tiesin mistä hylky johtui ja omasta mielestäni aiheeton. Ei voi mitään.. 250€ uudestaan tulille ja uuteen kokeeseen 21.4. FTS. Murr... Ihan kuin tuolla rahalla ei olisi ollut muuta käyttöä -_-

Huomenna mulla alkaa melkoinen työputki, nimittäin viikon työt ängetty kolmeen päivään: pelasu lastenmessuilla HIPP:n osastolla houstailemassa ja pela yöt Erottajabaarin narikassa. Saapi tulla moikkailemaan ♥ Sunnuntaina sitten koittaa ehkä kuolema tän työputken jälkeen, mutta onneksi sen jälkeen saa nukkua, huh ! 

Hyvää ja antoisaa viikonloppua kaikille, pus

xx C

9 kommenttia :

 1. Vähänkö siistit noi piilarit, määkin haluan jotain muutosta ilmeeseen! Harmi ton inssin kanssa... :(♥

  VastaaPoista
 2. voi eii, mikä inssis meni vikaan? itellä sama edessä tällä viikolla ja sun kertomas perusteella nyt pelottaa D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajolinjan vaihtaminen epäonnistu kun inssimies nappas ratista:))))

   Poista
  2. Täääh? Miten se voi noin tehdä :o

   Ja vähän hassu kysymys loppuun, että miten toi sun nimi lausutaan "suomalaisittain"? :D

   Poista
  3. Niin meni ja teki, mur >:( ja hmm sillee "schajen" :D

   Poista
 3. Mitä täyteainetta diamond clinic käyttää huuliin ?

  VastaaPoista
 4. what mistä tollasii piilolinssei voi ostaa ja paljon makso:oo mäki haluaaan!!!

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*