perjantai 19. kesäkuuta 2015

Home Sweet Punavuori
Heippa vaan kaikki !

Suurin osa siellä varmaan valmistuu kovaa vauhtia Juhannuksen rientoihin tai ovat jo menoissa; festareilla, mökkeilemässä yms.. Itselläni näyttäisi olevan kaupunkijussi, kun ei festarit hirveästi innosta enkä myöskään ole mökki-ihminen. Suunnitelmat ovat vieläkin tässä pisteessä hieman kysymysmerkki kysymysmerkki, mutta näyttäisi siltä, että saatankin piipahtaa hyvän ystäväni Niklaksen luona Keravalla ja viettää siellä aikaa ja sitten illasta takaisin Stadiin. Menen käymään ehkä sunnuntaina lisäksi kotona Keravalla, sillä pikkusiskoni tulee Oulusta käymään ♥


Sitten asian ytimeen. Muutin tosiaan 1.6 lähtien Punavuoreen ja tarkemmin viel Pursimiehenkadulle ja täällä ollaan viihdytty viimeiset kolme viikkoa jo. Huh, miten aika rientää ! Pari ensimmäistä viikkoa meni laittaessa kämppää kasaan, mun oli rakennettava kenkähylly sekä vaatekaappi tänne muun muassa, sillä säilytystilaa oli aivan liian vähän ja yllätykseksi tavaraa oli enemmän kuin luulin ! En ole vieläkään saanut kaikkia tavaroitani tänne, joten sen vuoksi matkalaukut pyörivät täällä, eikä tunnu vielä täysin kodilta. Myös ruuanlaitto on ollut hankalaa, sillä saan toimivan jääkaapin vasta ensi viikolla, joten voitte hyvin kuvitella, että ei hirveästi ole voinut ruokaa säilyttää.. :D


Tää on tällainen erittäin mukava kompakti 24 neliöinen citykämppä, joka on myös täysin rempattu, täydellinen mulle. Pidän asunnosta hyvin paljon ! Tässä kohtaa varmaan huomasitte mulla roikkuvan verhot ikkunasta. Juu... Mun pitäisi porata kattoon verhotangot, mutta mutta, en omista poraa enkä varmasti aio tehdä sitä itse ! :D Katto tipahtaa vielä ! 


Moni on ihmettelyt, miksi muutto tuli. Aleksin kanssa tuli asuttua Töölöhoodeilla 2,5 vuotta ja asiat ovat ehtineet paljon muuttua tuona aikana. Kun muutimme yhteen olimme molemmat villejä ja vapaita, yksin asuminen oli ihan uutta. Molemmilla oli ihan avoinna, mitähän sitä elämältä keksisi ja elettiin hetkessä. Sitten pikkuhiljaa molemmilla on alkanut muotoutumaan päässä, mitä elämältä haluaa ja mitä haluaa tulevaisuudessa tehdä. Aleksi on seurustellut viimeiset 1,5 vuotta ja suunnittelee useamman kuukauden Aasian reppureissua 2016 alussa. Mulla on mun oma juttuni ja omat kuvioni ja kiinnostukseni, joten oli aika lailla hyvä aika päättää "PartyBoxin" aikakausi, vaikka tämä kaikki tapahtuikin kieltämättä todella nopeasti.. Tullaan varmasti olemaan yhteyksissä Aleksin kanssa, mutta vain huomattaasti vähemmän. Toisaalta totta kai harmittaa, sillä olimme joskus todella hyiä ystäviä, mutta pientä erilleen kasvamista on toki ollut, ainakin omasta mielestäni, mutta se vain kuuluu elämään.


Varmaan huomasitte, että kengätkin koristavat joka paikassa :D En ymmärrä, miten niitä on voinut kertyä noin paljon ja kaikki kaappini ovat täynnä niitä.. Hups. Anyway, tästä on hyvä jatkaa ja bloggailukin on alkanut taas innostamaan. Olin unohtanut, miten jotenkin mikäköhän se sana on, relieving, (helpottavaa ?) kirjoittaminen on ja mulla nyt on aina ollut kausia jolloin kirjoitan enemmän ja joskus vähemmän.. 

Ihanaa Juhannusta kaikille älkääkä masistelko säätä, nauttikaa lomista ! ♥

xx C


7 kommenttia :

 1. Aivan ihana kämppä! Ja sulla on kyllä ihania kenkiä. Musta kenkiä ja vaatteita ei tosiaan tarvitse kaikkia tunkea komeroihin, vaan juurikin kauneimpia kappaleita voi pitää esillä ja ne toimivat siten sisustuselementetinä :)
  Mua kiinnostaisi hirveästi tietää asunnon vuokra edes noin suurinpiirtein, alle vai yli 700/kk? Sulla on käynnyt kyllä onnenpotku kun sait asunnon noin hyvällä sijainnilla :)
  Kivaa juhannusta!
  -Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kiitoksia:) Ja niimpä ! Sen takia onkin näteimmät kenkulit esillä :P Maksan tästä 800€/kk.. Joo tää sijainti on kyl ihan huippu !

   Poista
  2. No huhuh oot kyllä löytänyt sit todellisen helmen! Noin täydellisellä sijainnilla, rempattu, freessi kämppä kuulostaa tosi kohtuulliselta/edulliselta! Haitko ihan yksityisiltä vuokramarkkinoilta vai jonkun tutun kautta? Kumpa mäkin löytäisin yhtä ihanan :D
   Olis muuten ihana saada lukea sisustus/kämpän esittelypostauksia kun saat tavarat paikoilleen :D

   Poista
 2. Öh tota joo. Sitä vaan että onks sulla menny jotain pieleen niiden huulitäyte pistosten kanssa kun tavallaan vähän näyttäis siltä? Siis insta kuvissa ymsyms. Ja kun kaikki kuvat peilinkautta pää alaspäin nykyään. Kuulostan ihan stalkkerilta kiva

  VastaaPoista
 3. Ihana asunto ja ah noita kenkiä! <3

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*