keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Mielensäpahoittajat

I


Ciao ja ihanaa iltaa kaikille !

Hieman yllätyin siitä, minkälaisen huomion edellinen postaukseni aiheutti. :D Tiesin, että kirjoitan ehkä hieman herkemmästä aiheesta, mutta oli ilmeisesti hirveän iso tabu puhua genitaalilävistyksestä tai kertoa itse ottaneeni sellaisen. Se on kuitenkin vain yksi lävistys muiden joukossa ja tarkoituksenani oli jakaa kokemukseni niille, joita aihe saattaisi kiinnostaa. Jos ei kiinnosta, ei tarvitse lukea tai tulla kertomaan, ettei kiinnosta. :D Lisäksi asiattomuuksien kommentointi anonyyminä on ehkä nolointa, mitä tiedän. Otan sen ihan huumorilla sen sijaan, että ottaisin itseeni ilkeiksi tarkoitetut kommentit. :)

//Ciao Ciao !

I was a bit surprised about the feedback on my latest post. I knew I was writing of a delicate matter but obviously it was a huge taboo to talk about genital piercings or of having one. It's just one piercing out of many others and my intention was to share my experience with those who might be interested of the topic. If you're not interested, you don't need to read my texts or tell me that you're not interested. :D In addition commenting anonymously is perhaps the most embarrassing thing that I know. I'm more amused than insulted of mean comments..


Lisäksi se, että minua kiehtoi ajatus siitä, että seksiin tulisi lisäpotkua, teki minusta hirveän horon. :D Tätä en ihan ymmärtänyt, sillä oma käsitykseni horosta on aivan erilainen. Horoksi sanoisin naista/miestä, joka hyppelee sängystä toiseen ja vaihtelee partneria jatkuvasti välittämättä toisten tunteista ja seurauksista ja kyseessä saattaa olla ehkä hieman ylimielinenkin ihminen. Eikä siinäkään oikeastaan ole mielestäni mitään vikaa, jos on paljon seksisuhteita, jos toista ei loukkaa ja on sinkku. Jokainen on vapaa harrastamaan seksiä niin monen ihmisen kanssa kuin vain haluaa. Turha mennä horottelemaan toisen valintoja, jos itsellä ei satu olemaan irtosuhteita. :D

Mutta joka tapauksessa pointtini on, että tekeekö se ihmisestä horon, jos sanoo ääneen haluavansa lisänautintoa ? Kuka ei haluaisi saada lisäpotkua sänkyyn, jos olisi siihen mahdollisuus ? Miksi tyytyä vähempään, kun voi saada enemmän ? En usko, että kukaan sanoisi, ettei nauti seksistä tai kaipaisi joskus vaihtelua ja virkistystä. Siihen on kullakin omat tapansa. Itse sanoin sen ääneen ja päätin kokeilla pitkän harkinnan jälkeen genitaalikorua ja pakko myöntää, että ihan kiva lisähän se on. ;)  Mihinköhän muuhun voisin ottaa kantaa/oikaista.. Kommentteja on nimittäin tullut niin laidasta laitaan, että hyvää päivää.. :D

1. Kyllä, olen täyttänyt huuliani. 
2. Ei, Johanna Tukiainen ei ole esikuvani. :D
3. Ei, en ymmärrä, miten se kenenkään elämää liikuttaa, jos mulla on isot huulet ja niistä itse pidän.
4. Ei, mulla ei ole silikoneja. Tissini ovat LUOMUT.
5. Ei, en todellakaan laita kuvaa korusta.
6. Ei, jokaisen blogin ei tarvitse käsitellä elämän suuria ja vakavia asioita. Kirjoitan omaksi ilokseni milloin mistäkin, laidasta laitaan.

Kaikille mielensä pahoittajille haluan toivottaa vain kaikkea hyvää.

// What else should I comment on.. I've had so many comments and read about so many false thoughts that I thought I should right some of them:

1. Yes I've filled my lips.
2. No, I'm not trying to be anyone else.
3. No, I don't understand how my lips are anybody else's business. :D
4. No, I don't have silicons, my boobs are REAL.
5. No, I won't be sharing any photos of my piercing.
6. Not all blogs need to be of important matters. I write because I like it and I write about what I feel like. If you want to read about politics etc. go find a blog about it. :D 


Sitten asiasta toiseen. Maanantaina teimme Hyena-tiimillä mini roadtripin Turkuun. Kyseessä oli tärkeä työreissu ja tapaamisemme olivatkin onnistuneet. Asiat siis etenevät ja tulevaa odotetaan innolla !

 Rentalcars muuten möhli sen verran varauksemme kanssa, että varaamamme auto vaihtui kokoluokkaa pienempään autoon, jonka nimesimme Frodoksi sen koon ja söpöyden vuoksi.. :D Kokemusta auton vuokraamisesta ei ollut aikaisemmin, mutta suosittelen varamaan auton suoraan vuokrafirmalta (tässä tapauksessa ScandiaRent), sääsyimme kuluissa puolella. Rahatkin muuten perittiin tililtä, vaikka varausta ei ollut vahvistettu eikä varattua autoa ollut mahdollista edes saada..

No mutta, eikun hyviä öitä ja hyvää viikon jatketta !

xx CC

// One thing to another. On Monday we made a mini roadtrip to Turku with the Hyena Team. It was an important business trip and our meetings were very successful. Things are progressing and I'm excited of the future !

xx CC13 kommenttia :

 1. Oon seurannut sua instassa ja luin joskus sieltä anoreksiasta. Olisin kiitollinen jos jakaisit sun tarinan syömishäiriöstä terveeksi. Sairastan itse anoreksiaa ja parantuminen on käynnissä, jo kolmatta kertaa..

  Miten sun tissit on pysyny noin isoina vaikka sulla on ollut anoreksia? Mulla ei ole missään rasvaa. Oon 171/42 tällä hetkellä ja pelkään lihomista enemmän kuin mitään muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka muru ! http://teamtuwwi.blogspot.fi/2015/03/belfieiden-tarina.html?m=1 Tuosta löydät aika hyvän kirjoitukseni jossa avaudumme ystäväni kanssa syömishäiriöistämme. Mulla on aina ollut isot rinnat, mutta ne eivät tosiaan ole pinkeät, vaan hieman löystyneet. Aloitettuani lukiossa e-pillerit, hormonit saivat rintani kasvamaan entisestään.. Lihomisen pelosta, se on sellainen asia, joka ei todennäköisesti koskaan poistu. Itselläni on auttanut se, että kuuntelen itseäni ja käytän "mittarina" sitä kuka katsoo mua takaisin peilistä. En käy mm. enää vaa'alla, en mittaile itseäni enkä vertaile itseäni muihin. Se on auttanut todella huimasti ! Toivottavasti vastauksestani oli apua ja voimia paranemiselle ! <3

   Poista
 2. pakko kysyy et paljon sun vyötärönympärys on? sun kroppa on niin goals, kesäkunto 2016 täältä tullaan ja sä oot motivaattorina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuskyt jtn senttimetriä uskoisin:) Kiitos ja tsemppiä kesäkunnon tavoitteluun ! Kyllä se vielä sieltä tulee, vaatii vain hieman työtä ja päättäväisyyttä !

   Poista
 3. Näinhän se menee mutta onhan se vähän kumma juttu että kovin moni ajattelee toisten tekemisten kuuluvan itselleen ja antavan oikeuden täysin räävittömään kritisointiin, mikä ei tietenkään aikuisten oikeasti kuitenkaan päde molempiin suuntiin.
  Oli täytettä tai ei, oli lävistyksiä tai tatuointeja niin hitonko väliä. Kunhan pidät itsesi terveenä ja ennakkoluulottomana ihmisenä, niin kaikki on hyvin. Tsemppiä jatkoon, toivottavasti lävistys parani/paranee nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Kiitoksia ja lävistys on parantunut hyvin ! :)

   Poista
 4. Ihmisillä löytyy kyllä aikaa takertuu pikkuasioihin.. huhhuh! Itteäkin haukuttiin horoks 15 vuotiaana kun olin vielä neitsyt.. kateelliset huutelee ;) rakentava kriittinen kommentointi on hyvästä, mutta haukkuminen ja mollaaminen ei siihen kuulu...:D olet upea ja kaunis, remember that ;) -JR

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näimpä ! Negatiivisessa palautteessa ei ole mitään vikaa, kunhan se olisi asiallisesti kirjoitettu. Rakentava kritiikki on tosiaan tervetullutta ja vastailenkin mielelläni kaikille:) kiitos ja muistan ! <3

   Poista
 5. you go girl!! hyvä asenne :)

  VastaaPoista
 6. Hyvin kirjoitettu,olin jopa hieman yllättynyt! Mielestäni olet kauniin näköinen ja tätä en todellakaan monelle huutele. Ja nuo täytetyt huuletkin sopivat sinulle. Toivon että sisäinen kauneutesi loistaa ulospäin myös jatkossakin!

  VastaaPoista
 7. Joskus sanoit harkitsevasi Miss Suomi -kilpailuun osallistumista. Oletko vieläkin tätä mieltä? Noilla huulilla sinua ei kyllä oteta kilpailuun, että sitäkin kannattaa miettiä, jos tavoitteet on siellä.

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*