torstai 23. heinäkuuta 2015

Piercing with Pleasure, Genitaalilävistys
Ciao ciao !

Reilu viikko sitten kävin ottamassa ensimmäisen lävistykseni Lävistysliikkeessä.

Olin harkinnut asiaa jo alkukeväästä, mutta ajatus korun ottamisesta pelotti, sillä kyseessä ei ollut mikä tahansa koru. Asiaa tuli mietittyä todella paljon ja kuuntelin kokemuksia ihmisiltä, joilla koru on ollut jo pitkään (heitä ei ollut kovin montaa). Googlalin ja jahkailin. Ainuttakaan hyvää kirjoitusta en löytänyt netistä korun otosta, joten ajattelimpa tehdä sellaisen sitten itse. 

// Hello !

About a week ago I got my first piercing at Lävistysliike, Helsinki.

I had thought about it already for awhile but the thought of getting the piercing scared me because it wasn't just any piercing. I thought about it actually a lot and listened to experiences of people who had taken it, there we'rent many. I googled and pondered. I couldn't find any Finnish language writing about it so I decided to write one myself.  


Osaatte varmaan jo arvata, minkä korun kävin laittamassa ?

Genitaalilävistys. Pimppikoru. Klitoriskoru. Clithood. Aka the pleasure piercing. Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Ei siis varmaan mikään ihme, että korun ottaminen pelotti.. :D

Ajatus korun ottamisesta kauhistutti aika lailla, mutta samalla kiehtoi niin hitosti. Olin kuullut korusta paljon hyvää, mutta lähipiirissäni vain yksi uskaltautui kertoa, että oli kyseisen korun ottanut. Jotenkin tuntuu, että erikoiset lävistykset liitetään hieman erikoisempiin tai vahvasti tatuoituihin tyyppeihin, mutta tosiasiahan on, että kuka tahansa voi ottaa lävistyksen.

Mitä hyvää olen sitten korusta kuullut ? Sen lisäksi, että koru on oikeasti yllättävän söpö (varsinkin, kun mulla on koruni päissä timantit), sen pitäisi vaikuttaa positiivisesti naisen orgasmin saantiin. Kyllä sen sanoin, the Big-O. 

// You might guess already what piercing I took ?

Genital piercing. Pussy piercing. Clitoris piercing. Clithood. A beloved child has many names. 

So, no wonder I was a bit scared of taking the piercing.. :D

Getting the piercing terrified me but at the same time fascinated me pretty lot. I had heard a lot of good about it but only one of my friends admitted to having one. It feels like piercings are associated with "freaks" and tattooed persons but the truth is anybody can have one. 

So what good have I heard about this piercing of mine ? In addition to being actually extremely cute (especially when my jewelry has diamonds at both ends), it should have positive effects on having an orgasm. Yes, a lady a orgasm.


Koru tosiaan kiinnitetään klitoriksen huppuun ja minulla se on pystysuunnassa. Koru ja korun päissä olevat pallot pitäisivät hieroa klitorista vasten lisäten tuntemuksia yhdynnän eli seksin aikana. Kuvittelisin, että tämä olisi positiivinen lisä naisille, joilla on ehkä hankalampi saada orgasmi. Vaikka minulla ei varsinaisesti tuota ongelmaa ole, niin minua kiehtoi kuitenkin ajatus korun tuomasta lisäpotkusta lakanoitten väliin.

Itse korun laitosta. Minua jännitti vähän, itse aika paljon, se, miten koru asennetaan. Vastassani oli kuitenkin erittäin mukava herrasmies, Niko, josta huokui ammattitaitoisuus. Niko on pitänyt Lävistysliike-liikettään jo kymmenen vuoden ajan, joten luulisi tuossa ajassa kertyneen kokemus jos toinen. Vastaanotto oli myös erittäin intiimi, eli suljettujen ovien takana, ja lisäksi hygienia on Lävistysliikkeessä erittäin korkeatasoinen. 

 Olin kuullut, että korun laitto ei oikeastaan tunnu missään, mutta en ehkä ihan niin lupaisi. :D Kai tämäkin on henkilökohtaista. Itseäni lävistys nipisti aika pirusti sen parin sekunnin ajan, kun neula meni läpi. Verta ei tullut kuitenkaan tippaakaan eikä koru ole tuntunut missään laiton jälkeen. Näin viikko jälkikäteen voisin sanoa, että lävistys on parantunut aika hyvin.

// The jewelry is attached on the clitoral hood in vertical position. The jewelry and the balls at the end of the piercing stimulate the clitoris adding more sensation to sex. I'd believe this would be a positive addition to women who have difficulties achieving the Big-O. Even though I don't have problems in that area I was fascinated by the extra pleasure this piercing might bring.

About getting the piercing. I was a little, actually very, nervous about how the piercing would be done. Luckily my piercing technician was a very professional gentleman who had run his business for 10 years already. The reception was very intimate and the hygiene at the store was of a high standard.

I had heard that getting the piercing would not really hurt but I can say that it pinched me like hell for two seconds when the piercing was done. No bleeding and the piercing has not felt like anything after inserting it. After a week now I can say it has healed very well.


Korua en ole oikeastaan vielä "koeajanut", joten sen puolesta en voi sanoa enempää. Ehkä tulevaisuudessa uskaltaudun asiasta enemmän kertoa, kun olen korun kanssa pidempään elänyt, heh.

Kaikille kiinnostuneille, käykäähän tutustumassa Lävistysliikkeen monipuoliseen palvelutarjontaan (tatuoinnit ja dot work -tatuoininnit) osoitteessa WWW.LAVISTYSLIIKE.FI. Heiltä löydät kilpailukykyiset hinnat sekä erittäin korkeatasoisen asiakaspalvelun !

Eipä tässä muuta, ihanaa päivänjatkoa kaikille !

xx CC

ps. Koodilla HYENACC sekä mainitsemalla olevasi blogini lukija saat 5€:n alennuksen vuoden loppuun mennessä otetusta korusta Lävistysliikkeessä ! 

// I haven't really tested the piercing in action yet, so I cannot share more with you. Let's see in the future when I have lived the piercing longer and have courage to share with you more.. Haha !

Unfortunately Lävistysliike doesn't have their website in English but I'm sure if you give them a call they will give you service in English as well. By mentioning HYENACC and that you are a reader of my blog you can get a 5€ discount of any piercing by the end of the year !

Have a nice day !

xx CC 

27 kommenttia :

 1. OMG! Mäkin haluan! Miltä se tuntuu vai tuntuuko ollenkaan esim kävellessä, juostessa jne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Ei se normaaleissa toiminnoissa tunnu miltään, eli lähes olematon ! :)

   Poista
 2. pics or didn't happen

  VastaaPoista
 3. Voisit kuvan pistää korusta paikoillaan ;p

  VastaaPoista
 4. Aka prostituutiokoru.

  VastaaPoista
 5. Vanhempas varmaan on ylpeitä jos lukee tän postauksen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä, mutta miten blogini liittyy vanhempiini ? Blogini on ihan asiallinen, joten käyttäytykää sen mukaisesti.

   Poista
 6. Aina miettiny kehtaanko ottaa... missä asennossa sä olet, peitetäänkö kaikki paikat mitä ei tarvi nähdä ja ajetaanko kaikki karvat eka pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samassa asennossa kuin gynekologin vastaanotolla. Riippuu varmaan myös mihin kohtaan haluaa korun tarviiko kaikkea ajella, mutta kyllä mä ajattelisin, että se on suotavaa.. :)

   Poista
 7. Pystysuunnassa =/= horizontal
  Joko suomeks pitäis olla vaakasuunnassa tai sitten englanniks vertical, jompi kumpi väärin

  VastaaPoista
 8. Seuraavaksi nännit? ;)

  VastaaPoista
 9. Huikeeta! Arvostan mutkatonta tyyliäsi kertoa asiasta kuin asiasta :) Joko on seuraava lävistys suunitteilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ! :) Ei ole vielä suunnitteilla, mutta katsotaan sitten tulevaisuudessa..

   Poista
 10. Järjestä äänestys sun seuraavasta lävistyksestä xD

  VastaaPoista
 11. Nice ! <3 Oon miettiny tota lävistystä usean vuoden ja en oo vaan uskaltanu .. :DD ( vaikka kaikkialla muualla niitä on ollutkin ja on edelleen) Kiva, että tein tästä postauksen ! :P

  VastaaPoista
 12. Joo fiksua kommentoida vanhaan postaukseen, mutta paljonko toi maksoi? :)

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*