sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Work in Silence
Heippodei ! ♥

Viime aikoina on tullut oltua vähemmän aktiivinen somen puolella. Yksityiselämää painaa monet asiat ja on ollut myöskin niin sanotusti monta rautaa tulen alla, joita on työstetty kovaa. On suuria unelmia ja tavotteita asetettu. Jos ei tee töitä niiden eteen, kuinka ne voisi saavuttaa ? Välillä tuntuu, että elämä moukaroi oikein huolella joka suunnasta, mutta tää mimmi on kovaa tekoo. U'll see. 

// Hello ! ♥

Lately I've been a bit inactive in social media. I've had some personal issues to deal with and in addition I've been working hard on a certain project. I've set some goals and I'm just a girl with a dream. If you don't work hard for what your passionate for, how can you ever achieve them ? Sometimes it feels like all the forces are against you but when life gives you pineapples you've gotta make some god damn good juice. 

Kesä kesä ! Kengät tilattu Niken sivuilta ! // Shoes ordered from Nike website

Säät hellii, mutta on ollut vaikea rentoutua ja nauttia, "lomailla". Stressi painaa hiukkasen ja into tehdä asioita ei ole korkealla. Tänään paloi pinna ja laitoin ainakin kämpän priima kuntoon. Vaatteet kaappiin, asensin ja puhdistin palapeilini, siistin yleisesti kaikki tasot, imuroin, kaikki irtotavarat paikoilleen. Kaaos ympärillä on varmasti vaikuttanut myös muhun. :D Jos ympärillä on sotkuista tuntuu, että mistään ei tule mitään.

Mulla muuten suli sheikkerin kansi astianpesukoneen lämpövastukseen.. Näin käy vaan mulle. Jos joltain löytyy pihdit saa tulla hoitamaan kannen irti, kiitos. Vihaan tiskaamista yli kaiken ja sulanut kansi estää pesukonetta toimimasta, prkle ! Tänään muuten tapahtui kuitenkin ihme: kävelin kotiin salilta tossa ihanassa säässä ja kuuntelin Robbaria. Se sai mut niin hyvälle tuulelle, että sai mut jopa tiskaamaan ton älyttömän tiskivuoren veks. On se Robin ihana, ghihihi.  

// The weather is at it's best but I haven't really been out enjoying it to the fullest. I've got some stress that has affected on me not having the lust to go and enjoy. And I've also been busybusybusy on mi project so.. Today I had the last bit of shit and at least I put my apartment in nice order. Chaos around me affects my mood and at least one problem solved !

One of my shaker's cover happened to melt in my dishwasher, btw. This only happens to me. I hate washing dishes manually, so if there's anybody willing to help me with it, please be my guest.  


Salilla on käyty hieman vähemmän viime aikoina enkä ota treenaamista enää niin vakavasti. Totta kai haluan olla hyvässä kunnossa ja nautin treenaamisesta, mutta ainakin kesän ajan aion ottaa vapaammin ruokailujen ja liikkumisen suhteen. Liikutaan, kun siltä tuntuu ja syömisessä en aio olla pikkutarkka grammojen kanssa yms. Olen myös parannellut suhdettani alkoholiin. Pitkän aikaa vältin juomista ja ulkonakäymistä, mutta nyt on tullut nautittua drinkki jos toinen ihanien ystäviIen kanssa ja käyty ulkona tanssimassa. Miten olinkaan ikävöinyt sheikkaamista !

Yllä kuvassa muuten pikkusiskoni ! Huomaako yhtäläisyyksiä ?

// I've been working out a bit less lately and I don't take training that seriously anymore. Ofc I want to be in good shape and when I'm at the gym I work my fucking ass off. But I'm tired of weighing food and being too precise. I also want to enjoy life by going out at the times with good friends, have a drink, dance my ass off and think the next morning what a great night I had (or did I have to drink so much). 

There's a pic of my lil sister btw. Can you see the resemblance ?


Muutama on kysellyt huulistani. Kyllä, olen käynyt niitä täyttämässä jälleen Mirjalla DiamondClinicillä. Mitähän muuta tähän nyt sanoisi.. :D Tykkään muhkeammista huulista. 
Muuta analyysiä ei varmaan tarvitse, olen aikaisemmin avoimesti kertonut huulitäytteistä ja it is what it is. Toiset tykkää, toiset ei. Mulla alkaa olemaan nyt aika äärirajoilla eikä täytettä tarvitse lisää nyt pieneen hetkeen.. :)

Nyt tää painuu nukkumaan, pusuja !

xx C

// Some of you have been asking about my lips. Yes, I've had injections made at DiamondClinic by Mirja. What else should I say ? I've openly told you guys about filling up my lips so I guess I have nothing new to say. I just like big lips. Nothing you're going to say will change my mind so I guess don't bother :D

Have a good night ya'll !

xx C


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*