maanantai 17. elokuuta 2015

@BeautyQueens ja Contour by HyenaEmpire
Joujou !

Mikä viikko jälleen takana ! Tuntuu, että aika vain sujahtaa silmissä, blokitkin ovat jo tällä viikolla. Kuinka moni on menossa mestoille ? En malta odottaa ! Tän kesän ekat ja ainoat festarit, jossa tulee käytyä, muutenkin kuin duunin merkeissä. Taino, oikeastaan olemme menossa paikan päälle Hyena Teamillä, mutta kun on intohimoinen jostain, niin ei se työltä tunnu. Ja festareista tulemme todellakin nauttimaan ihan täysillä ! ♥


Sitten asiaan. Multa on kyselty paljon mitä meikkejä käytän ja voisinko tehdä postauksen aiheesta. Täältä nyt pesee ! Täytyy tähän väliin kuitenkin sanoa, että en ole mikään meikkaamisen ammattilainen, joten ei tarvitse kaikkea ottaa liian vakavissaan, jos puhun ohi suuni tai jotakuta ei meikkini miellytä. Kunhan olen itse tyytyväinen, niin se on tärkeintä.. ;)


 En normaalisti käytä hirveästi meikkiä. Jokapäiväiseen meikkiini kuuluu kulmien muotoilu, johon olen nyt käyttänyt yli puoli vuotta sitten ostamaani Macin Dipdyetä sekä Concealeriä korostamaan. Macin tuotteet ovat niin uskomattoman riittoisia ! Kulmat tulee kuitenkin muotoiltua joka päivä ja samat pikkupurkit edelleen käytössä ! Näyttäisin ihan kaljurotalta ja kasvottomalta ilman kulmia, ainakin sellainen olo on itsellä. :D Muita päivittäisiä tuotteita ovat oikeastaan vain Lumenen kajaalikynä, jota laitan yläluomen sisäreunaan. :)
  

Sitten vasta, kun on tärkeämpää menoa ja meininkiä sekä häppeningiä, käytän meikkivoidetta. Ihoni on aika hyvässä kunnossa, joten turha sitä on meikillä muuten peittää, kun ei ole tarvetta. Toisaalta joskus on kiva meikkailla ihan muuten vaan, mutta toi on yleinen periaatteeni.. :D Anyway, meikkivoiteeni olen ostanut myös Macilta, sillä halusin panostaa tuotteen laatuun. Tuote saattaa olla hieman hintava, mutta ehdottomasti hintansa arvoinen (ja riittoisa) ! Jos on sama ongelma kuin minulla, ettei ikinä osaa valita oikean sävyistä tuotetta, kannattaa rohkeasti pyytää työntekijöitä apua. He osaavat valita oikean sävyn ja testauttavat sitä iholla myös. :)  


Uusin rakkauteni on ehdottomasti Hyena Empiren Flawless Contour. Tästä on tullut yksi mun suosikkituotteista ! Tällä saa tehtyä täydellisesti kasvojen varjostukset sekä korostukset ilman halkeilevaa lookkia. Tuote on voidemainen kivipuuteri, joten lopputulos on mattapintainen sekä hyvin luonnollinen. Ihan uskomattoman hyvä tuote ! Sillä saa korostettua kasvonpiirteitä niin kauniiksi ! Olokin on ihan superkaunis tätä käyttäessäni ♥

//MUOKS

Huikean suosion vuoksi lisäsimme koodeja 10kpl ! Pahoittelut kaikille kiinnostuneille ! 

Mulla on myös tarjota 10:lle ensimmäiselle lukijalleni -15% alennus Flawless Contourista huomisiltaan asti ! Koodi olisi hyenacc, joten hopi hopi hankkimaan omasi TÄSTÄ


Mainitsin muutama postaus sitten aloittavani yhteistyön Salon Beauty Queensin kanssa, kun salonki avaa ovensa lokakuussa. Aikaistimme yhteistyötämme, jotta saisitte hieman esimakua BeautyQueensin kädenjäljestä ! Upea Katrin loihti mulle aivan upeat volyymiripset enkä voisi olla yhtään tyytyväisempi. Olen pitkään etsinyt hyvää ja ammattitaitoista ripsitekijää ja harvemmin mulla tulee wow-efekti laiton jälkeen ! Ripset ovat todella kauniit ja tällä kertaa minulle valittiin pituuksiksi 10-12mm, sillä omat ripseni ovat vielä hieman huonossa kunnossa. Olisin ajatellut ripsieni olevan pidemmät, sillä ne näyttävät niin hyvältä ! Samoin kynsiin olen todella tyytyväinen ! Olo on nyt niin kaunis ja naisellinen !


En malta odottaa, että BeautyQueens avaa ovensa ! Salonki tulee näyttämään niin upealta, ettette uskokaan ! Lisäksi työntekijöiksi on valittu kovia alan ammattilaisia, joten laatuun ja asiakaspalveluun on panostettu ! 

Katrinin muihin teoksiin voitte käydä tutustumassa TÄSTÄ
Salon Beauty Queensiin voitte käydä tutustumassa TÄSTÄ sekä fb-sivustosta TÄSTÄ

Eikun ihanaa ja kaunista viikon jatketa ! ♥

xx CC

3 kommenttia :

  1. Kiitos koodista, meni heti tilaukseen!

    VastaaPoista
  2. Hei oon tekemässä postausta blogeista joita luen niin saanhan käyttää sun kuvias siinä? :)

    VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*