lauantai 26. syyskuuta 2015

Kakkua ja Tatuoinninpoistoa
Tsaukki !

Takana on jälleen ihan superpitkä viikko ja sellaisia juonteenkäänteitä täynnä, että huhhuh ! Sen lisäksi, että työtä on painettu aamusta yöhön, olen joutunut olemaan perheeni pilarina, muttei siitä sen enempää. Viikko on ollut työntäyteläinen ja täynnä hyviä juttuja. Olen ihan superonnellinen ja vaikka kotona onkin tapahtunut kaikenlaista, tiedän, että nyt matka on vain ylöspäin, vaikkei se helppoa tulekaan olemaan. 


Eikös ole aivan superupea kakku ! Ja maku, ihan uskomattoman hyvää, ja rehellisesti sanottuna jopa parempaa suklaakakkua kuin äitini tekemää, haha ! Ja äitini on jo todella hyvä leipomaan. Kakkuni on äitini ystävän valmistama, joka rakastaa myöskin itse leipomista ja harrastaa juuri erikoisten kakkujen valmistamista ! 

Siskoni tosiaan täytti keskiviikkona ja sen kunniaksi ostettiin Chiaran toivekakku eli One Direction -aiheinen kakku. Siskoni on ihan mieletön fani ja kakun nähdessään pääsi onnenkiljahdus. ♥


Päivä vietettiin yhdessä ja siskoni toiveiden mukaan. Kävimme syömässä siskon lemppariraflassa, shoppailemassa, hakemassa herkkukahvit/kaakaot Starbucksista, vietettiin laatuaikaa. 

Olin kuitenkin varannut hieman hölmöspäissä tatuoinninpoistoaikaa samalle päivälle, mutta onneksi poistokäynti kestää ehkä 15-30 minuuttia, joten todella pikainen toimenpide ! Tässä tuleekin sitten asiaa juuri niille, jotka ovat kyselleet paljon tatuoinninpoistoni edistymisestä, pahoittelut heille, joille on kestänyt vastata..

Ensimmäisestä tatuoinninpoistostani voit lukea TÄSTÄ.


Ylläolevasta kuvasta voitte nähdä tatuointini tämän hetkisen tilanteen. Oikea puoli on poistettu kolme kertaa (viimeksi huhtikuussa) ja vasen puoli kahdesti (viimeksi viikko sitten). Vasenta siipeäni, jota poistettiin viimeksi voitte verratta oikeaan siipeen. Siitä voitte nähdä, että kesän aikana pigmentti on palautunut täysin takaisin. Tiina oli erittäin tyytyväinen tulokseen ja on aika varmaa, että tatuointi poistuu minimaalisella pigmenttimuutoksilla ! Ihanaa ! ♥ 

Ja vasen siipi kuvassa on poistettu viikko sitten. Tavalliseen tapaan poiston jälkeen tatuointiin nousi vesikelloja, jotka nyt kuoriutuvat hyvin pois.


Snapchat matskua. Kuva vasemmalla heti poiston jälkeen. Iho nousee koholle ja laserin kohdista iho muuttuu hetkeksi valkoiseksi ja siihen syntyy palovamma. Kuten olen aikasemmin sanonut, poisto sattuu ihan pirun paljon, mutta uskon että on sen arvoista ! Eikä poistokaan kestä kuin sen 15-30 min, joten kipu on nopeasti ohi. 


Tatuointiani joudutaan poistamaan yhteensä 6-8 kertaa/siipi riippuen, miten hyvin inkki lähtee. Pienemmät tatuoinnit lähtevät jo parilla kolmella kerralla ja nyt Karhupuistolla onkin loppuvuoteen asti sellainen tarjous kuin, että kulmatatuoiden sekä pikkutekstien poisto on 50€/kerta ! Kannattaa tarttua tarjoukseen, mikäli sinulla on jokin pikkutatuointi, josta haluat eroon !

Lisätietoa: www.karhupuisto.fi ja info@karhupuisto.fi

xx CC 

8 kommenttia :

 1. Heippa cheyenne! sulla on ig:ssä 17 viikkoa sitten lisätty kuva jossa sulla on ruskeet piilarit päässä, satutko yhtään muistaa mistä ne on tilattu/ostettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun omat silmät on ruskeet, im sorry :D

   Poista
  2. https://instagram.com/p/3Rpt7lw2q9/ siis kyseessä on toi kuva ja siinähän on kuvatekstinä vielä toi love these contact lenses..? :D vai oonko ymmärtäny väärin

   Poista
  3. Ah, tossa kuvassa mulla on tummanharmaat piilarit thaimaasta, jotka ei sopinu mulle laisinkaan..

   Poista
 2. Olen lukenut sun blogia noin pari kk ja pitkästä aikaa pakko sanoa että olen tykästyny! Seuraan muutamia blogeja ja harvemmin löydän sellasta uutta bloggaajaa jonka juttuja jää seuraan oikeasti. Kirjoitat hyvin ja kiinnostavista jutuista ja ilmiöistä ja lisäks oot aivan super kaunis ja herttaisen oloinen ihminen :) terkkuja sulle Tampereelta!

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit sun pikkusiskos on sulonen!♥ :D

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*