sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Waist Training
Monelleko waist training on tuttua ? Ainakin itselläni on vilahtanut paljon kuvia näistä treenikorseteista instagram fiidissäni. Päätimme Hyena Empiren kanssa ottaa selvää tuotteesta sekä sen toimivuudesta ja meillä on ilo ilmoittaa, että Curves by Hyena - Waist Trainerit on nyt lisätty valikoimaan !

// To how many is waist training familiar. I myself have seen a lot of pictures of waist training in my news feed. We decided with Hyena Empire to test out these trainers if they really worked and we are glad to announce that Curves by Hyena - Waist Trainers are now added in our web store !


Muutaman viikon käytön jälkeen voin sanoa, että waist trainerit ovat ihan huippuja ja pelastus moneen tilanteeseen. Tässä tulee waist trainerin hyvät ja huonot puolet:

+ Vartalon muotoutuminen heti silminnähtävissä, ns. slimming effect. Kroppaan tulee heti solakka ja kaunis tiimalasimainen muoto.
+ Pikaista apua vaatetuksen alle, kun haluat vatsan kuriin ja kauniit muodot. Itse käytän mm. monien mekkojen tai tiukkojen paitojen alla.
+ Apua painonhallintaan. Korsetti on sen verran piukka, että estää ylensyönnin. Itseäni korsetti myöskin motivoi sinänsä, että auttaa tavoittelemaan kiinteämpää kroppaa ja myöskin, kun näkee ennennäkemättömät muodot, motivoi se itsessään entisestään ! :)
+ Parantaa ryhtiä. Istuessa ja seistessä on heti ryhdikäs ja hyvä ryhtihän ehkäisee hartia- ja selkäkivuilta. Hyvä ryhti saa näyttämään myös reippaamalta ja itsevarmemmalta !
+ Kohottaa rintoja. Korsetti kun kiinnitetään juuri rintojen alle, niin tulee siitä sellainen kohottava efekti.

- Pitkäjänteisyys. Jos haluat pysyviä tuloksia menee siinä aikaa. Ei ole oikotietä onneen. On muistettava, että muut elämänosat on oltava kunnossa. Terveellinen ja monipuolinen ruokavalio ja liikunta. Waist traineri auttaa polttamaan rasvaa keskivartalon seudulta, sillä sen materiaalit (100% lateksi) yhdessä muotoilun kanssa aktivoi ihon pintakerroksia. Rasvaa kertyy myös vähemmän keskivartalon alueelle pitkäaikaisessa käytössä. 

Eli vaikka korsetti tuokin pikaista hjelppiä, ei se yksinään tee ihmeitä. Pitkäaikaisessa käytössä kylläkin ja toimii myöskin erittäin hyvänä motivaattorina ! 

// After a few weeks of use I can say waist trainers are amazing and a help to many situations. Here comes the pros and cons:

+ Immediate slimming effect. U will instantly get a hourglass figure.
+ A quick help beneath clothes when u need get your tummy in tuck and beautiful figure. U won't notice it ! I myself use it beneath dresses and tight shirts..
+ Helps in loosing weight. The trainer will prevent you from over eating and motivate you towards a slimmer body ! Also as you see the figure you've never seen before will it motivate you even more towards a healthier life !
+ Improves posture. Good posture prevents from neck- and back pain and will make you look more confident. As you sit or stand you will have immediately good posture.
+ Lifts your breasts. The trainer will come right below your tits giving you a lifting effect.

- Long-term training in order to achieve permanent results. You will have to have or change your habits. Good diet and sports are the keys, the waist trainer will help to motivate you and eventually help in burning fat and squeezing your midsection.


Sitten korsetin käyttöön. Itse käytän Curves by Hyena - Waist Traineriä aamukävelyilläni ja matalasykkseisessä aerobisessa treenissä. Korsetin alta paljastuu tunnin kävelyn jälkeen kunnon hiki ! Lisäksi käytän korsettia lähes kaikkina muina aikoina paitsi nukkuessani (tai jos päätän laittaa napapaidan tai muun vaatteen, josta korsetti paljastuisi alta). Lisäksi käytän korsettia treenatessa paitsi jalkapäivinä tai kun treenaan vatsoja. Lisäksi korsettia ei ole tullut käytettyä kovemmassa aerobisessa, sillä happi kulkee silloin heikommin.

Alkuun ei kannata valita liian tiukkaa waist traineriä, vaan totutella kroppa pikkuhiljaa waist traineriin. Pikkuhiljaa voit valita pienemmän korsetin käyttöösi ! Hyena Empiren Curves by Hyena -Waist Trainerissä on kolmen hakasen kiinnitys, joten siinäkin on jo itsessää kiristämisen varaa !

 Mitä tulee siihen, että korsetti olisi vaarallinen, niin on se harhaluulo. Korsetteja on käytetty jo antiikin aikana ja läpi vuosisatojen vartalon muokkauksessa ja muotoilemisessa. 

// And then how to use your waist trainer. I myself use my Curves by Hyena - Waist Trainer while my morning walks and low pulse aerobic training. In addition I use my trainer pretty much any time when I'm not sleeping (or wearing crop tops). I also don't like to use my trainer while training legs or abs nor while high pulse aerobic training because it makes it harder to catch breath.

You shouldn't choose a too small size at first but let your body get used to waist training. Curves by Hyena - Waist Trainer has three row closing so you tighten your trainer even more. Little by little you can then choose a smaller size.

What comes to waist trainers being dangerous is a false belief. Corsets have been used since ancient Greek and through centuries in shaping the body.


Siltä massu sitten näyttääkin, kun korsetti poistetaan ! Ei siis kantsi käyttää juuri ennen jtn häppeningiä, jos ei halua painaumajälkien näkyvän. :D Itse waist trainerin käyttö ei ole ollenkaan kivualista vaikka siltä näyttäisikin. :)

Curves by Hyena - Waist Trainerit löydät seitsemässä koossa ja neljässä värissä TÄSTÄ. Käy hankkimassa omasi ja aloita matkasi kohti unelmien kroppaasi ! ♥


xx CC

// That is how my tummy looks after taking off the waist trainer ! So if you have somewhere special to go and you don't want those marks to show I don't recommend using it before anything important. :D Using the waist trainer isn't btw  hurtful at all ! :)

Curves by Hyena - Waist Trainers come in seven different sizes and in four different colors ! Go get your own from HERE !


xx CC


13 kommenttia :

 1. osaatko sanoo kumpi on parempi, se esbeltin vaiko tuo hyenaempiren ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään Hyena Empiren waist traineristä enemmän. Se on tukevampi muotoilultaan ja hieman pidempi mielestäni kuin esbelt.. Esbeltin korsetin käyttö lisäksi sattuu, kun korsettia käyttää pidempiä aikoja kerralla (jää kipeitä jälkiä mahaan).

   Poista
 2. Mitä kokoa käytät :) ?

  VastaaPoista
 3. onks toi tuottanu viel tuloksii (: ?

  VastaaPoista
 4. Hei osaatko auttaa mun koko ongelmaan, oma vyötärö on 69cm ja M koko on pienimmillään sen verran eli kiristää ei enää pystyisi. S koko taas on suurimillaan 68cm. Kumpi mun kannattaisi valita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vähän riippuu ! Jos olet kiinteä ottaisin M, mutta jos vatsan päällä on hieman "pehmeämpää" uskaltaisin ottaa S koon :)

   Poista
 5. Heippa! :)
  Kuuluuko tätä korsettiä käyttää ihan ihoa vasten vai kannattaako alla olla esim. toppi. Onko tässä mallissa jonkinlaisett tukiluut?Ja jos on niin ovatko muovia vai metallia?
  Oletko testannut muita Waist Trainereitä kuin tämän ja Esbeltin? Ja oliko tuo Esbeltin korsetii jota kokeilit Esbelt Ipanema vai tuo arvokkaampi Esbelt Waist Trainer?
  Yritän vähän kartoittaa vaihtoehtoja,joten kiitos jo etukäteen!! :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ! Ihoa vasten tottakai:) pidän tästä traineristä enemmän, sillä se on tukevampi ja pidempi kuin ipanema ja lisäks toi ipanema rullaantui päällä ja alkoi sattumaan jonkin ajan kuluttua kylkiin.. Tässä mallissa on joustavat teräsluut jotka alkavat parin sentin päästä trainerin reunoista niin ei satu ikävästi ! :)

   Poista
 6. Tosiaan itse tuossa juuri tilasin ton hyena empiren trainerin ja oottelen sitä tääl :D mutta niin piti kysyä että onko se tuottanut tuloksia sulla miten paljon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ! Kyl mä käytän sitä lähes jatkuvasti tuomassa tukea ja pitämässä masua timminä ! :)

   Poista
 7. Moikka, ootko viellä käyttäny sun waisttrainerii vai onko into sen kanssa jo "lopahtanut"? Miten sun oma traineri on kestänyt käyttöä vai onko ollut sen kanssa jotain ongelmia? Voiko ton trainerin ostaa suoraan jostain helsingin liikkeestä vai joutuuko tilaamaan netistä?

  Kiitos jo etukäteen vastauksistasi!:)

  /K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ! Edelleen käytän waist traineriäni ! Oma waist trainerini kesti 4kk kovaa käyttöä, kunnes siitä sitten lopulta napsahti luu. Se riippuu hieman juuri käyttömäärästä sekä trainerin kohtelusta kestääkö tuote muutamasta kuukaudesta useisiin kuukausiin ! Ei ole ollut ongelmia käytön kanssa, tuote tulee tilata Hyena Empiren verkkokaupasta, kun liiketiloja ei ole. :)

   Poista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*