perjantai 5. helmikuuta 2016

February Is the New January
Hellou vaan kaikille ♥

Nähtävästi on kulunut taas hetki sitten viime postauksen ja selitys sille taitanee olla se, ettei oikein ole ollut inspistä kirjoitella blogin puolelle. Työt sekä siitä aiheutunut stressi ja kiire ovat syöneet aika lailla ja alkaisi olla pian paikka lomalle. Blogihiljaisuudesta huolimatta olen ollut melko aktiivinen Instagramissani @hyena.cc sekä Snapchatissa cheyennecj. Noissa kanavissa kandee myöskin seurailla menojani ! :*


Alkuvuosi alkoi tosiaan melko työntäyteläisissä merkeissä eikä asiaa ole sittemmin auttaneet tietyt henkilökohtaset asiat, joiden kanssa on joutunut painimaan. Mutta ei sen enempää negatiivisuutta ! 

Olo alkaa olee freshi ja positiivinen ja haluan keskittyä vain positiivisiin asioihin ! Tiedättekö, sellainen tumma pilvi on alkanut siirtymään harteilta ja olo on uudistunut.


Vaikka kiireitä onkin ollut, aina jostain löytyy vähän aikaa itselle sekä pienille muutoksille. Oli esimerkiksi hauskaa kokeilla tammikuussa kylmänvaaleaa polkka hiustyyliä. Tykästyin tähän itse asiassa todella paljon, sillä se oli niin erilainen, mitä mulla on ollut aikaisemmin.


Olen tykästynyt myöskin vaihtamaan hiustyyliäni melko usein, sillä hiukset ovat niin iso osa ulkonäköä. Ulkonäkö voi muuttua ihan täysin ! Hyena Empirellä on tulossa tähän liittyen siisti juttu keväällä, mistä varmasti moni innostuu ja itse olen aivan tohkeissani !

Yllä oleva kuva on muuten napattu Nikke Ankaran musavideokuvauksista postauksessani olevasta biisistä. Oon niin inlove tohon biisiin ! ♥ On tullut popitettua kieltämättä.. Ihana biisi ! 

Video julkaistaan tämän kuun aikana, joten kannattaa pysyä hereillä, sieltä saattaa bongata tuttuja, haha !


En ole ihan varma kerroinko edellisessä postauksessani, mutta pääsin vihdoin aloittamaan joulukuun alussa salitreenit kunnolla ja voin kyllä sanoa, että olen superonnellinen asiasta. Joulukuun alusta olin hyvin tyytymätön kroppaani ja se vaikutti jo mielialaan. Syksyllä paino oli tippunut reilusti ja sen huomasi kyllä. Painot olivat tippuneet kaikissa liikkeissä ja puhti ei riittänyt vetämään kunnon treenejä, olo oli hyvin voimaton. Oli melko masentavaa alussa, mutta nyt voin sanoa, kyllä näkeväni jo selkeästi eron kropassani verrattuna itseeni kaksi kuukautta taaksepäin ! Muodot oavt alkaneet tulla takaisin ja kroppa toimii paljon paremmin.


Lihaa on tullut hyvin takaisin ja olo on energinen. Toki kehitettävää on paljon ja matkaa omiin tavoitteisiin, mutta motivaatiota ja intoa riittää, joten nyt on hyvä olla sekä hyvä mennä eteenpäin. ♥ Olen palannut hyvin entiseen ruokarytmiin ja treeneissä olen käyttänyt pwo:ta eli pre workoutia sekä treenin aikana nautittavaa intraa (eaa/bcaa) ja perus palkkari treenin jälkeen whey+ sekä banaani. Jeesinä treeneissä olen lisäksi käyttänyt edelleen waist traineriäni, jolla olen pitänyt massun pienenä ! Lisäksi mulla on ollut eräs tuote testauksessa, johon olen ollut kyllä todella tyytyväinen. Siitäkin lisää myöhäisemmässä vaiheessa..

Tässä nyt lähinnä tällasta kerrontaa sekä tiivistystä viime aikaisista puuhasteluista. Voisin yrittää panostaa lyhyempiin sekä yksityiskohtaisempiin postauksiin jatkossa, niin ei tule näin sekavaa ympäripyöreää settiä !

Tästä tää taas lähtee käyntiin :*

xx CC

ps. Don't belive everything that you read.


9 kommenttia :

 1. Näyttää niin kivalta toi kämppä! Tai mitä nyt taustalta näkee :D oiski kivempi saada viel lisää kuvii siitä niinku vaikka sieltä keittiöstä, jos postaus ideoita mietit. Nii ja mitä ihan oikeestaan nyt siis teet töikses? Ent aijotko jatkaa sitä sun koulua tai hakea jonnekki muualle? Ja sit viel tärkeimpänä, että mistä oot hommannu noi sun valkoset housut/farkut??? NEED

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama jutska puuttuu kodista, sit voin tehdä kotipostauksen. :) valkoset housut on dr. Denimit ! Koulua pitää miettiä, töitä on riittänyt nyt hyvin ! :)

   Poista
 2. Kiva kun postasit. Toivottavasti ehdit bloggailla tulevaisuudessa useammin :)

  VastaaPoista
 3. Ouh oisinpa ollu sun tilalla pussailemas nikkee! :D

  VastaaPoista
 4. Kiva että tapailet ukkomiehiä, antaa hyvän kuvan... :D

  VastaaPoista
 5. Häj? Ei kannata uskoa kaikkea mitä lukee, seuraavana päivänä avaudut seiskalle? Bish what?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähinnä tarkoitukseni oli se, että lehtien on tapana käännellä ja väännellä asioita eli asiat eivät ole menneet ihan kuin painettu. :)

   Poista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*