lauantai 27. helmikuuta 2016

Welcome to New York

God damn Taylor Swift why your music not on YouTube ?

Koittakaapas löytää Taylor Swift - Welcome to New York ♥


Heipparallaa ! ♥

Nyt on kotiuduttu New Yorkista ja laukut purettu. Ei onneksi mennyt ylipainon puolelle, vaikka saatiinkin matkalaukut juuri ja juuri kiinni. 7 paria uusia kenkiä, vaatetta ja härpäkettä. Nyki on kyllä oikea paikka shoppailla kaikkea siistiä ja uutta.


Alkuun voisin kertoa vaikka, että sain matkan lahjaksi joulukuussa yhteistyökumppanilta, joka on aivan törkeä joulufani. Hänellä taitaa olla edelleen joulukuusi asennettuna makuuhuoneeseensa, joten se kertokoon kaiken, haha !

Kaikki alkoi siitä, että kuten varmaan moni vanhempi lukija tietääkin, että en ole jouluihminen. Taikka en ollut. Joulut on tullut vietettyä mieli maassa muutettuani kotoa ja myöskin yksin. Vieroksuin kaikkea joulujuttuja. Ihan kaikkea. Sain jo marraskuussa lempinimen "The Grinch", sillä vieroiksuin niin pahasti joulun hiipivää tuloa. Syksy oli mulla myös henkisesti aika rankkaa aikaa, joten loppuvuosi meni aika stressin vallassa ja mieli maassa.


Yhteistyökumppanillani otti tehtäväkseen tappaa Grinch enkä uskonut sen koskaan olevan mahdollista. Eräänä iltana sitten mut vannotettiin kameran edessä vannomaan, jos pitäisin saamastani lahjasta en enää ikinä vihaisi joulua. Vannottuani sain kuvaviestin puhelimeeni, jossa oli screenshotit lentolipuista Nykiin ! God damn. En ole koskaan aikaisemmin saanut vastaavanlaista lahjaa ! ♥ 

Joulu tuli ja meni. Tammikuun läpi sinniteltiin ja vihdoin helmikuu. LOMA !!

Mulla on ollut aivan järkyttävästi stressiä vuoden vaihteen jälkeen. Kärsin hengenahdistuksista ja useina päivinä olin niin masentunut, että tuntui, etteivät voimat riittäneet nousta sängystä. Masennuksen tunteet ovat niin hirveitä. Ajatukset juoksevat sellaisissa asioissa, että tuntuu, ettei halua enää olla. Ei elämäniloa. Pelkkää huonoa oloa.


Onneksi helmikuu saapui. Loma töistä. Reissua Dubaihin. Syntymäpäivät New Yorkissa.

Nyt on hyvä olla. :)

Energiaa on vietävästi ja olo on tehokas. Kun pääsin eilen kotiin pistin kämpän kuntoon (note to oneself: älä jätä kämppää sotkuiseksi ennen matkustelua), kävin ostamassa safkat, vitamiinit ja muut tarpeelliset, pyykit pesty, imuroitu, laukut purettu.. Tänään heräsin jo aamuviideltä jetlagin jäljiltä. Söin pitkästä aikaa aamupuuroni, kävin salilla bodailemassa ja nyt sitten istuskellaan Factoryssa teellä. Freshiä ♥  Nykissä tuli sen verran porsasteltua, että nyt ei edes tee mieli mitään fättiä, huhhuh. Mutta kerran sitä eletään ja maassa maan tavalla.. ;)

Jatkossa tavoitteenani on olla onnellisempi. Siitä on hyvä alottaa.


No mutta New York !

New York oli supersiisti ! Sää vaihteli kylmästä viileään, aurinkoisesta rankkasateeseen. :D New York on varmasti parempi kohde keväällä/kesällä, kun lehdet ovat vihreät eikä tarvitse palella. New Yorkissa tulee nimittäin käveltyä ihan RUTOSTI. En muista milloin olisin kävellyt niin paljon ! :DDD

Nähtävyyksiä, kiertelyä, shoppailua, burgereita, lisää kiertelyä, eläintarhaa. Tiivistettynä unohtumaton reissu !  

Voisin vaikka seuraavassa postauksessa esitellä hieman ostoksia !

Ciao,

xx CC2 kommenttia :

  1. Cheyenne noi kuvat on upeita!

    VastaaPoista
  2. Sulla on ihanat ruskeet silmät! Luin sun instasta että käytät vahvuuksellisia piilareita, käytätkö sä laseja koskaan? :)

    VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*