tiistai 24. toukokuuta 2016

Botoxia ja Hyaluronihappoa
Hellurei vähästä aikaa !

Viikko sitten keskiviikkona kävin pitkästä aikaa Mirjalla Diamond Clinicillä pientoimenpiteissä. Halusin pitkästä aikaa käydä vähän fixailemassa huulia sekä halusin myös kokeilla ensimmäistä kertaa botoxia. 

Pakko näin alkuun vielä sanoa, että oli ihana nähdä Mirjaa pitkästä aikaa. Mirja on yksi pisimpi aikaisia yhteistyökumppaneitani ja Mirjaa onkin aina ilo nähdä, sillä hän on niin ihana ihminen ! Oli kiva kuulla pitkän näkemisen jälkeen (lokakuu), että näytin paljon iloisemmalta sekä eloisammalta ja muutenkin paljon paremmalta. Ihana kuulla tämmöisiä. :) ♥


Näin alkuun mun on pakko sanoa, miten hauska on kuulla se ensimmäinen harhaluulo, että botoxia olisi huulissa ja keskustelupalstoilla varmaan se yleisin haukku on "hyi mitkä botox huulet." :D No anyways, aine jota laitetaan huuliin on hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on ihmisessä luonnostaankin esiintyvää sokeria, joka ajan kanssa hajoaa aineenvaihdunnan mukana vedeksi, minkä vuoksi huulientäyttö ko. aineella ei ole pysyvää. Tästä voit käydä lukemassa kokemuksiani ensimmäisestä huultentäytöstä Diamond Clinicillä joulukuussa 2014.

Samassa postauksessa tai hieman vanhemmistakin näkyy miltä mun huulet on näyttänyt aiemmin. Mulla on tosiaan laitettu täytettä jo useampaan otteeseen, mutta aina 0,5-1mm kerrallaan jos sitäkään. Näin lopputulosta voidaan rakentaa hiljalleen tavoitetta kohti. Kerralla jos laittaa suuria määriä, ei välttämättä enää näe miten happo asettautuu paikoilleen ja lopputuloksesta saattaa tulla ei-miellyttävä.

Tykkään ehdottomasti isommista huulista ja voin lämmöllä suositella Diamond Clinicä kaikille seuraajilleni ! Heiltä saa hyvää, ystävällistä sekä osaavaa palvelua ! Huulten täyttö on aika tuttua juttua mulle, mutta mikäli siellä ruudun toisella puolella tulee mitään kysyttävää, vastaan mielelläni kysymyksiinne kommenteissa ! :) Ensikertalaisille ja miksei muillekin voisin vinkata, että aloittaa huulten täyttämisen maltillisesti, sillä "huulisokeus" saattaa yllättää. Hiljaa hyvä tulee !


Botoxista mun on sanottava, että ihan huikeeta ainetta ! :DD Siis, mulla on jo pitkään ollut tuossa otsassa sellainen todella iso häiritsevä ryppy ja olen huomannut siihen kehittyvän ryppy rypistämättä. Tosi ärsyttävää ! Käämi paloi lopullisesti ja nyt tuli sitten testattua botoxia, joka siis lamaannuttaa lihaksia. Ja kappas vain ryppy on poissa. Jotenkin oon nii häkeltynyt. Ihan hullua, että alle 10 minuutin kivuttomalla toimenpiteellä voi päästä eroon itseä todella häiritsevistä rypyistä. Kyllä, aika pinnallista blaablaa ja varmaan monen mielestä "turha" juttu, mutta me eletään osittain pinnallisessa yhteisskunnassa, jossa on luotu mahdollisuuksia "korjata" ja muokata pinnallisia asioita, niin miksei. Rypyt ovat aina olleet naisten piinana ja niitä on yritetty kautta aikojen välttää ja päästä eroon niistä. Botox on yksi hyvä ratkaisu siihen ! Kuha on tyytyväinen itse lopputulokseen. :)


Toimenpide on todella lyhyt ja kivuton, neula saattaa vain nipistää pienesti. Neula sisään ja neula ulos. Toimenpide saattaa jättää jälkeensä pienet pistonjäljet (kuin hyttysen purema), mutta ne hälvenevät aika nopeasti. Botoxin vaikutus alkaa viikossa ja lopulliset tulokset näkyvätkin vasta n. kahdessa viikossa. Sen vuoksi odottelinkin tämän postauksen tekoa. 

Tulosta alkaa näkyä ja kuten yllä olevasta kuvasta näkee, ero on aikamoinen. Alemmassa kuvassa yritän kurtistaa otsaani nii paljon kun pystyn, mutta ei, ei kurtistu enää !:D Otsa ei sinänsä tunnu erilaiselta, mutta hieman ehkä puutuneelta kohdista, jotka normaalisti rypistyisivät. Toisin sanoen botox ei tunnu oikeastaan missään. Vaikutuksen pitäisi kestää ihmisestä riippuuen n. 4 kk. Katsellaan sitten, miten otsa palautuu.. :)

Mun seuraajille mulla on muuten tarjota ihan mahtava ALE. Nimittäin mainitsemalla nimeni CHEYENNE ajanvarauksen/toimenpiteen aikana, saat kaikista pientoimenpiteistä Diamond Clinicillä -25% alennusta ! ♥ 

Sydämellä,

CC

34 kommenttia :

 1. Menee kyl jo yli noi sun huulet.. Kamalaa katottavaa

  VastaaPoista
 2. Eikö ärsytä kun otsa ei rypisty vaikka yrittää? Ajatuksena musta tuntuu ahdistavalta etten pystyisi "ilmeilemään". Mutta siihen vissiin tottuu, vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oikeastaan ! Mullahan on tosiaan botoxia vaan tossa silmien välillä eli sibeliusjuonteissa, joten pystyn vielä kohottamaan kuitenkin kulmia ja kulmat liikkuvat hieman sivusuunnassa..

   Poista
 3. Miksi 22-vuotiaan pitää ottaa botoxia? Oletko niin ryppyinen jo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nyt sentään. Yhdestä rypystä halusin päästä eroon :)

   Poista
  2. Eihän botoxin tarkoitus ole pelkästään silottaa ryppyjä vaan myös ehkäistä niitä. :) Jestas ihmiset on kapeakatseisia! nimim. olen ottanut ja aion ottaa tulevaisuudessakin

   Poista
 4. Mitä täyteainetta käytät huulissasi :)

  VastaaPoista
 5. Hitto näitä kommentteja! ;'D Sun huulet on toki isot, mutta ne sopii sulle, koska et oo mikään perus naapurinliisan näköinen pallinaama. Ja botoxista saa suurimman hyödyn, kun sitä käyttää ennaltaehkäisynä, kun kamalan syviä ryppyjä ei vielä ole ehtinyt muodostua.
  Eli kyllä 22-vuotias voi laittaa botoxia, ilman että olis rupsahtanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, äläpä muuta ! Emmä nyt oo ilmeettömäks muuttunu XD Kuha ei tuu hirveesti ryppyi.

   Poista
  2. Yleensä rypyt kuuluu vanhenemiseen.

   Poista
 6. Ihan sairaan näköstä ja turhaa.. Onko koulukiusaus vai mikä teettänyt tämän sinulle? Huom. selkeä epäluonnollisuus on todella hirveää katsottavaa, varmasti moni voi olla samaa mieltä. Ja otsarypytkin korkeintaa söpöt, miksi pitää jo tuossa iässä pilata sekin... Susta tulee yks ilmeetön feikkimuija muiden joukkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se riippuu ihan siitä kuka ajattelee, joilleki rypyt sopii, toisille välttämättä ei. Toisille rypyt on okei ja toiset haluaa niistä eroon. What's the problem. Tuollainen ruma anonyymi kommentti tekee sinusta paljon rumemman kuin yksikään Botoxin piikittelijä. :)

   Poista
  2. Kai mielipiteet pitää kestää? Minustaki nuo huulet on tyhmän näköset ku on nii isot. Huvittavat. En muutenkaan ymmärrä näitä tyhjiä botox-ihannoijia. Vanhana kaunista katseltavaa.

   Poista
  3. Ei pidä, jos "mielipide" on suoraa haukkumista. Mulle opetettiin nuorena, että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ei pitäisi sanoa mitään. Tollanen haukkuminen on rumaa. Ikävää, jos on teistä rumaa ja tyhmän näköstä, mutta please, tuo, että haukkuu julki anonyymisti on paljon rumempaa. Mielestäni kuka tahansa saa tehdä itselleen ihan mitä vain, kunhan on itse tyytyväinen eikä kenenkään tarvitse sietää mitään haukkumisia yms. Peace :)

   Poista
  4. No sitten ei varmaan kannata julkaista kuvia kun kritiikkiä ei kestä. 👌🏻

   Poista
  5. Kritiikki ja kritiikki:) haukkuminen ja kiusaaminen, varsinkin anosti on kyllä vaan ihmisten oman pahan olon purkaamista, joten jos on tarve "kritisoida", niin antaa mennä vaan 😂

   Poista
  6. Näköjään kaiken negatiivisen palautteen otat kiusaamisena. 😅 Saa ilmaista mielipitteensä ja aina se ei oo ihanaa ylistämistä.

   Poista
  7. Aika surullista, että pitää tulla sanomaan rumaksi ym. En tiiä mihin sillä pyritään loppupeleissä, mutta ei se mun elämää liikuta. Kritiikki on aina tervetullutta, jos se on asiallista ja/tai rakentavaa. Muunlaisten "mielipiteiden" ja "kritiikkien" antajia käy vaan enemmän sääliksi:)

   Poista
 7. Minkä nimistä täyteainetta huulissasi on? :)

  VastaaPoista
 8. Kauanko diamond clinic'u tarjous on voimassa?

  VastaaPoista
 9. Sun huulet oli täydelliset tuon ensimmäisen toimenpiteen jälkeen!

  VastaaPoista
 10. Olis kiva kuulla miten sun tatskan poisto etenee? Itellä sama edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut taukoa poistossa, joten olen edelleen puolivälissä.. :S

   Poista
 11. Kivat noi piilolinssit! Käytätkö niitä päivittäin? Pystytkö pitää niitä pitkiäkin aikoja :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän päivittäin ja sen verran, kun on tarvetta nähdä eli semmonen reilu 12h saattaa vierähtää piilarit päässä.. :)

   Poista
 12. Oho! Pystyt pitää niin pitkiä päiviä! Mäki kyl käytän melkein joka päivä, vaikka välil huolettaa onko se ihan tervettä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyl mä yleensä käytän enemmän ku 8h 😄

   Poista
  2. Pidätkö sä ikinä välipäiviä piilareista? Vai onko sun silmät tottunu nii hyvin ettei kaipaa?

   Poista
 13. Hyvä että varoitat muita, "huulisokeus" näkyy yllättäneen sinutkin!

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*