tiistai 16. elokuuta 2016

Edessä Rintaoperaatio / The Look
Hola !

Edessäni on vihdoin se päivä, kun pääsen operoimaan rintani. Olen odottanut tätä päivää varmaan ikuisuuden eikä leikkaukseen lähtö ole todellakaan hetken johtopäätöksen tulosta.

Myönnettäköön, olen isopovinen nainen luonnostaan ja moni varmaan ihmetteleekin, miksi ihmeessä haluan mennä operoimaan rintani. Yleisimmät kommentit tuttujen suusta, mitä olen rinnoistani kuullut ovat "Sullahan on hyvät tissit !" "Sun pitäis vaan olla tyytyväinen, koska kaikilla ei ole yhtä isoja rintoja omasta takaa." Ei pidä. Parhaimmillaan olen ostanut jopa H-kupin rintsikoita Funky Ladystä, joten eiköhän se kerro koko luokkaa.. Kautta blogi ja somehistoriani minulta on kyselty rinnoistani sekä epäilty niiden aitoutta, mutta kyllä, pikkuiseksi tytöksi minulla tosiaan on luonnostaan aika isot rinnat.

// Hola !

Finally the day is ahead of me that I get to undergo a boob operation I've waited for ages. I've pondered this for a few years now actually and finally I'm sure that I really want to do this.

I have quite big boobs naturally and many may think what the heck do I want to do with my boobs. Biggest cup size that I've bought in bras is an H cup ! Throughout blogging and being on social media I've read a lot of comments about having fake boobs, that it's simply not possible for a skinny girl to have naturally big tits. But oh well, they sure are natural, at least to this point !  


Mutta tiiättekös mikä ongelma luonnostaan isoilla rinnoilla on ? Painovoima ! Painovoima on kyllä tehnyt tehtävänsä eivätkä rintani ole todellakaan kimmoisat ja pyöreät. Ne roikkuvat aika paljon ja löysää tunnotonta ihoa on todella paljon. Lisäksi useat laihtumiset viimeisen vuoden sisään, milloin mistäkin syystä, ja päälle vielä treenaaminen, niin rintojeni koko on vuodessa tippunut useita kuppikokoja. Eikä se tunnu yhtään hyvältä ! Jotenkin mulla on vaan tosi epämukava olla rintojeni kanssa. Eniten epämukavuus näkyy ehkä juuri, kun pitäisi olla alasti. Yksin ollessa tissini ovat ihan fine, mutta seurassa, erityisesti juuri miesten kanssa olostani tulee helposti todella epävarma, rintojen suhteen. En ole kyllä ikinä kuullut yhtäkään huonoa kommenttia miehen suusta, päin vastoin !

Mutta jotenkin vaan, äh, kerronpa vaikka muutaman esimerkkitilanteen demonstroidakseni, mikä minua häiritsee: Makaat selälläsi ja rintasi valahtavat molemmille sivuillesi, great. Seksin aikana rintasi helskyvät ties mihin suuntaan ja joudut välillä kahmimaan niitä "ojoon". Lisäksi ne synnyttyvät helskyessään, itsestäni ainakin, kiusallisia ääniä. Et voi käyttää yhtäkään vaatetta ilman rintsikoita, sillä rintasi valahtavat aina mahaasi. Rintsikoiden käyttäminen joissakin tosi kivoissa vaatteissa näyttää oikeasti todella hölmöltä eivätkä straples rintsikat pidä rintojasi aloillaan kymmentä sekuntia pidempään. Kuulostaa ja varmaan onkin todella pinnallinen ongelma, mutta se on oikeasti todella ärsyttävää, kun yli puolet kaupan vaatteista eivät sovi rintojen takia. Jos et käytä rintsikoita, rintasi kipeytyvät todella helposti, sillä rintasi liikkuvat omavaltaisesti milloin ja mihin haluavatkin.

// But do you know the struggles of a big boobie girl has ? Gravity ! And when you do a lot of workout plus have a lot of going on in your life, like stress, loosing weight etc. it really reduces the size of your breasts leaving them hanging with loose skin. And it doesn't feel good at all ! I really do feel uncomfortable with my boobs especially being naked. Well being alone it doesn't matter but with friends or especially men, I get really insecure. I haven't ever heard a bad comment from a man though, the opposite !

But let me tell you a few things that I have to struggle with: When you lie down your boobs fall to your sides, awesomeness. During any movement or sex your breasts swing around all over the place. You can't wear any nice clothes, especially without bras because your boobs just won't stay pud. And it actually hurts not wearing bras. So, the struggle is real.


Joten thank god kauneuskirurgia on olemassa ! Mielestäni kauneusoperaatioissa ei ole mitään vikaa, jokaisella on oikeus muuttaa ulkonäköään, jos näin haluaa ja kokee sen itselle parhaaksi. Eihän se oikeastaan muille kuulu. Oli se sitten pieni tai iso asia, liitoksissa itsetuntoon tai vain halu muuttaa itsessään jotain, koska noh, haluaa ja voi. Minusta on turha mennä kritisoimaan ihmistä, joka haluaa ja on muuttanut itseään jollain tapaa, kunhan tämä itse on tyytyväinen itseensä. 

Jokaisella on oma kauneusihanteensa ja se ei välttämättä aina vastaa sitä, mitä geeniperimämme on meille suonut. Itseensä ei tarvitse tyytyä, jos tietää, että asialle voi ja pystyy tehdä jotain. Tämä on kuitenkin mielestäni eri asia kuin olla tyytyväinen itsensä kanssa, joten älkää ymmärtäkö väärin. Minusta on tärkeää olla tyytyväinen itseensä sellaisena kuin on eikä antaa ulkonäköasioista tulla pakkomielle. Itseään ei voi loputtomasti muuttaa. Ei nämä tissit ole esim. minulle elämää kaatava tekijä eikä asia, mikä piinaa minua päivittäisellä tasolla, mutta kun tissit voi käydä operoimassa, niin minähän käyn !

Keskustelu kauneusoperaatioista vs. luonnollisuus on mielestäni todella vaikea ja hassu aihe kinastella, sillä jokaisella on varmasti myös monia eriäviä mielipiteitä aiheesta. Kaiken ei tarvitse olla mustaa ja valkoista. Naista, joka panostaa ulkonäköönsä ja itsensä ehostamiseen, tuntuu saavan kritisoida ihan vapaasti mielen mukaan, mutta jos joku tällainen menisi sanomaan, että naiset, jotka antavat itsensä rupsahtaa eivät ole mieleen, niin siitähän vasta haloo heräisi. Itsekin kyllä ihailen luonnollisuutta, mutta omalla kohdallani en vain ole osannut tyytyä siihen, eikä minun tarvitsekaan. En silti väheksy yhtäkään ihmistä, joka ei halua tehdä itselleen mitään. 

// So thank god they've invented plastic surgery ! I don't think there's anything bad in operating yourself if you don't over do it. Everybody has the right to change their selves if they find it best for themselves. It's really nobody else's business, whether you're doing it because you have insecurities or just because you want and you can. I don't think there's no need to criticize anyone as long as the person is content with him- or herself.

Everyone of us have our own beauty ideals and sometimes we're just not built the way we want to be. You don't need to settle with what you have naturally if you know you can change something somehow. It doesn't mean though that you can't feel good or satisfied with yourself so don't get me wrong. It's kinda hard to explain. I personally hate discussions about beauty operations against being natural because it never seems like you can be in the between. It's like all black and white. For example, I admire being natural but then again I just can't settle completely with what I have and really don't even need to. I don't think little of people who don't want to do anything with themselves either.


Anyway, kävin konsultaatiossa The Lookilla heinäkuussa ja pakko sanoa, että The Lookin tilat ovat kyllä aivan ihanat ! Sisään astuessa tulee todella ylellinen olo ja näkee, että tilojen esteettisyyteen on panostettu. Konsultaatiosta käteeni jäi hyvä fiilis tulevasta operaatiosta ja tietopankkini laajeni hurjasti. Ennen konsultaatiota minulla oli jo aavistus, mitä haluaisin rinnoilleni tehtävän ja Suvin avustuksella valitsimmekin juuri minulle sopivan leikkauksen sekä implantin. 

Päädyimme kohotukseen ja implantointiin, mikä tehdään Tallinnassa tulevana torstaina, 18.8, kirurgi Mare Malvan toimesta. Kohotuksella saamme rintani ylös ja implantoinnilla rintoihini toivomani pyöreys ja pinkeys. En halua mitään megatissejä, mutta ei niistä kyllä mitkään pienetkään tule.. I like big boobs and I cannot lie ! Uskon, että tulen olemaan aika sopusuhtainen kuitenkin ja niinkuin sanoin, onhan minulla ollut tuntumaa isoihin rintoihin jo omasta takaa.

// Anyway, I had a consultation with The Look and I have to say I loved their place ! You can feel luxury as you step in and the place is just so aesthetic. After the consultation I had a really good feeling about the upcoming operation and I got a lot of information about everything. With the help of Suvi we chose the right operation and implant for me. Next Thursday dr. Mare Malva will perform breast lift and augmentation with me in Tallinn, Estonia. I don't want huge boobs but they won't be small either. I like big boobs and I cannot lie !


Leikkaus alkoi jännittää toden teolla vasta viime viikolla, kun löimme päivämäärät lukkoon, mutta onneksi sain kattavan infopaketin, joka rauhoitti mieltäni. Tiedän nyt tarkalleen, mitä odottaa, miten valmistua tulevaan leikkaukseen sekä miten pitää hyvää huolta itsestäni jälkikäteen. Olen aika lailla yrittänyt olla miettimättä koko asiaa, haluan vain saada leikkauksen nopeasti alta pois. 

Tänään illalla koittaakin muuten vihdoin The Lookin ja Ribella salongin yhteiset avajaiset, jonne minäkin suuntaan ! Ihanaa, että ollaan saatu aivan Kampin kupeeseen kauneusklinikka sekä salonki, jossa voi saada lähes kaikki kuviteltavissa olevat kauneuspalvelut saman katon alta. ♥

Muistakaahan seurailla tarkasti torstaina, sillä luvassa voi olla sensuroimatonta meininkiä operaatiosta kulissien takaa !

TÄSTÄ voit käydä tutustumassa muihin The Lookin palveluihin.

// I haven't really had time to think about the operation but I am a little nervous and excited. I got a huge information package so I know what I'm facing, how to prepare myself and how to take care of myself afterwards. I just want to get this done ! Remember to follow me on Thursday because there might be some material coming up behind the scenes of the operation !

xx CC83 kommenttia :

 1. Tosi mielenkiinnolla odotan et minkälainen lopputulos tulee! Ite ainaki oon kauneusleikkauksien puolestapuhuja ja yleensä leikattu vaan näyttää paremmalta ku leikkaamaton (poikkeuksia tietenkin, mutta kaikki varmaa ymmärtää pointin). Tosi paljon tsemppii ja toivottavasti kaikki sujuu hyvin! Kerro sit lopputuloksesta et miten meni ja ootko tyytyväisempi jne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wtf? Mitä mä askel luin. Nyt on tyttö kyl niin hakoteillä. Mulla ei oo mitään leikkauksia vastaan, mut jos nuoret naiset ajattelee noin niin sit on kyl korvien välissä vikaa

   Poista
 2. Tiiätkö tai voitko kysyä mistä noi ihanat isot vaasit missä on kukkia on peräisin??

  VastaaPoista
 3. Mulla aivan sama ongelma kun sulla!:D Itsekkin olen miettiny leikkausta, ehkä tulevaisuudessa sitten joku päivä toteutan. Tsemppiä sulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyttäkää nuoret tytöt rahanne fiksummin. Jos on todellinen terveydellinen syy niin sitten lääkärin puoleen, mutta tuollaiset leikkaukset jotka johtuvat huonosta itsetunnosta ja nykyajan ulkonäköpaineista, on syytä jättää tekemättä. T. Kirurgi

   Poista
  2. Kiitos tsempeistä ! Kirurgi, hmmm, osaat ainakin myydä hyvin palvelujasi ! Kyllä se on vaan, että rintoja leikellään ulkonäön takia. Ymmärrän terveydelliset syyt, mutta aika pitkälti ne ovat ulkonäön vuoksi :D

   Poista
  3. Cheyennen vastaus tässä kertoo aika paljon siitä tyhjästä, mikä pään sisältä löytyy. Mutta no, onneksi sillä on ne tissit, se ehkä paikkaa puutetta! Ihanko oikeasti ensimmäinen ajatus kirurgista on se, että tällä on tarve myydä palvelujaan? Itse oon ihan onnellinen, että maailmassa on aika monta kirurgia, jotka tekee hommia nimenomaan terveydellisistä syistä. Tiedätkö muuten, että on olemassa muutakin kirurgiaa kuin kauneuskirurgiaa? ;)

   Poista
  4. Tässä puhuttiin rintaleikkauksista. Silikoneja varmaan laitetaan kuitenkin enemmän kuin kohotuksia tehdään (voisin kuvitella), enkä keksi hirveästi terveydellisiä syitä silikonien ottamiselle.

   Poista
 4. Hei sulla olisi mahdollisuus myös "kunnalliseen" kelan korvauksella terveydellisistä syistä rintojen pienennysleikkaukseen. Maksat vain pöiväkirurgian maksun. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. " Rintsikoiden käyttäminen joissakin tosi kivoissa vaatteissa näyttää oikeasti todella hölmöltä eivätkä straples rintsikat pidä rintojasi aloillaan kymmentä sekuntia pidempään. Kuulostaa ja varmaan onkin todella pinnallinen ongelma, mutta se on oikeasti todella ärsyttävää, kun yli puolet kaupan vaatteista eivät sovi rintojen takia. Jos et käytä rintsikoita, rintasi kipeytyvät todella helposti, sillä rintasi liikkuvat omavaltaisesti milloin ja mihin haluavatkin" :DDD Nämä ongelmathan poistuu kun lyö lisää painoa tisseihin :D Kuulostaa kuin vanhassa hölmöläis-sadussa peiton jatkaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä pointti.

   Poista
  2. Kohotuksella rinnat nousevat ja rinnat tulevat ns. tiukentumaan. Tisseihin voi sitten iskeä vaikka nännisuojat ja heittää paita päälle ja unohtaa rintsikat ! :)

   Poista
  3. Nännisuojat kumoaa maanvetovoiman ja pitävät lisäpainot paikallaan :)

   Poista
 6. kerrothan kuulumisia leikkauksesta ja sen jälkeisistä fiiliksistä? olen vuosia pyöritellyt implantti asiaa päässäni mutta jokin sisälläni estää menemästä, kai se on se pelko :) tsemppiä sulle, myönnän alkuun ihmetelleeni sinun syitä implantteihin mutta tämän kirjotuksen jälkeen en todellakaan ihmettele, kateellisen ajatuksia taisi alkuun olla ;) tuut kyllä näyttämään täydelliseltä, koska näytät jo nyt lähes tulkoon siltä :) saanko kysyä myös miten rahoitit leikkauksen? onko osamaksu mahdollista? miten sinut päädyttiin leikkaamaan tallinassa? olen seurannut the lookin sivuja ja he tuntuvat nykään paljon tekevän leikkauksia kreikassa?? olen luullut että leikkausket on siirretty lähes kokonaan sinne ja siksi olen arkaillut vielä enemmnä asian suhteen koska itse en sinne asti haluaisi lähteä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron varmasti kuulumisia ja fiiliksiä jälkikäteen ! Osamaksu on mahdollinen, minulle valittu kirurgi leikkaa Tallinnassa ! Kreikasta en osaa sanoa yhtään :o

   Poista
 7. Onko ne implantit ihan pakolliset jos haluaa pienentää ylisuuria rintojaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joten miksi sit implantit kun muutenkin isot....... ? Huoh.

   Poista
  2. En halunnut pienentää rintojani, mutta kohotuksen myötä rinnat pienenevät pakostakin. :)

   Poista
 8. Mä sitten taas ihailen mahdollisemman pieniä tisuja. Nuorempana halusin isot tissit ja olen onnellinen etten uskaltanut tehdä asialle mitään. Itse oon sitä mieltä, että leikkauskset kannattaa tehdä kolmenkympin aikoihin, kun on hieman viisaampi ja esim kauneus ihanne varma. Mulla on ainakin ulkonäkö ihanteet muuttuneet rajusti sitä mukaa mitä ikää on tullut. Leikkauksia vastaan mulla ei oo mitään ja jokainen tekee omat päätökset. Eletään tä ainoa elämä niinkuin itse halutaan. Itse oon miettinyt käydä silottamassa otsaryppyjäni....En vaan tiedä millä tavalla vielä. Mulle tuli muuten myös yllätyksenä, ettei sulla oo jo sikareita kun esim tuossa kuvassa missä pidät käsillä tukea niin rintasi ovat todella pyöreät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vain illuusio, minkä olen saanut aikaseksi käsillä rintojani nostamalla ! Mustakin pienet rinnat ovat kivat ! Tai siis tiedän monia kauniita naisia, joille pienet rinnat vain sopivat enkä yhtään ajattele, että kaikilla pitäisi olla isot pyöreät rinnat, koska itselleni sellaiset haluan. :) Tää asia on häirinnyt mua niin kauan, että kyllä mä sen teen nyt parikymppisissä :)

   Poista
 9. Ai nii. Mulla on joku a kuppi ja kyllä mullakin maatessa tissit häviää kainaloihin ja näin on ollu teini iästä lähtien. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei ! Mulla sitä massaa vaan valahtaa niin paljon, että sen takia niin häiritsevää :D

   Poista
 10. Tossa ekassa kuvassa vasemman rinnan ympärillä on kuin pitkä leikkausarpi. Onko rintoja jo ennenkin leikelty?

  VastaaPoista
 11. Itsellänikin on suht isot rinnat (60G/H, mutta tyydyn käyttämään 65F koska helpompi löytää mistään) kokooni nähden, sillä olen muuten aika pitkä, laiha ja luustoltani pieni. Olen harkinnut vakavasti tissieni vikojen korjaamista, koska muutenkin mahtaisivat mennä julkisessa terveydenhuollossa, mutta tiedä sitten olisiko jälki yhtä hyvää(?). Tosiaan, omani ovat onnekseni aika kivan muotoiset ja ryhdikkäät, mutta aika radikaalisti erikokoiset keskenään ja nännit vetäytyvät "sisäänpäin" helposti.
  Päätin vielä antaa aikaa tisuilleni, ja katsoa että kun saan nänneistä kivan terhakkaat häiritseekö koko ero minua enää niin paljoa. Löysin nimittäin erään laitteen joka lupaa korjata tämän asian, ja tuntuu että voisikin pitkällä käytöllä saada aikaan ihan pysyviä tuloksia :DD
  Kun kirjoitit että rintasi valahtavat sivuillesi ja niissä on paljon tunnotonta ihoa, sait kaikki myötätuntoni ja ymmärryksen korjausleikkaukseesi. Ja kun sanoit ottavasi isot, ymmärrän kyllä senkin koska tuntuisi varmaan typerältä vaihtaa rinnat perus B tai C kuppiin, kun on kuitenkin elänyt tähän asti isoilla rinnoilla. Kyllä minäkin mietin että jos teen korjausleikkauksen joskus, haluan ehdottomasti isomman rinnan kokoiset enkä lähteä pienentämään varustustani:D Sitä paitsi, ihmiset huomaisivat helpommin jos yhtäkkiä poven on paljon pienempi mitä ennen.
  Luonnollisuus on musta mahtavaa, mutta toisaalta kun itseä ei ole siunattu niin paljoa luonnon kauneudella että alasti olon voisi kokoea normaaliksi, kun kropassa on virheitä joille ei itse voi mitään. Molemmilla meillä mahtaa tilanne olla se, että vaatteet päällä vartalo näyttää hyvinkin siunatulta mutta molemmilta löytyy kehityshäiriöksi jopa luokiteltavia piirteitä. Ja näiden kehityshäiriöiden korjausleikkauksen jopa rakas valtiomme meille kustantaisi:D

  Tsemppiä CC paranemiseen ja laita ihmeessä jonkun somen kautta operaatiosta lisää tietoja! Nuokin ennen kuvat havainnollistavat hyvin tilannettasi, joten kiitos niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tsempeistä ja kommentistasi ! "Kiva" kuulla, että on muitakin naisia, jotka pystyvät samaistumaan tilanteeseeni ! Kyllä varmasti tulen somettamaan leikkauksen jälkifiiliksiä, joten eiköhän siitä sitten lisää myöhemmin.. :) ♥

   Poista
 12. Mä niiiin tiedän miltä susta tuntuu,koska itellä sama ongelma! :-D tsemppiä leikkaukseen! saanko udella että paljonko tämä sun operaatio maksaa? ja kaikkea hyvää sulle :)

  VastaaPoista
 13. kuulostaa niin tutulta... etenkin tuo mahaan valahtaminen varsinkin jos istuu

  VastaaPoista
 14. Kuule ei sitä miestä haittaa jos rinnat hölskyy. Ellei ole sitten joku salarakas pano keissi. Jos mies sua rakastaa niin hän sietää myös esteettiset pikkupuutteesi.Ja jos sua itseäs hölskyminen haittaa niin suosittelen pohtimaan miten parantaa omaa itsetuntoa. Voit kokeilla vaikka psykoterapiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti sietää, ja olen ollut suhteessa yms. missä asia ei todellakaan ollut mikään issue. Se vaan häiritsee itseä niin paljon ! Hahhah voi luoja vai, että psykoterapiaa, morjens :D

   Poista
  2. Suosittelen lämpimästi kans psykoterapiaa tai ohan niitä muitakin vastaavia paljon :D
   Oksettanu aina " julkisuuteen " nousemises.

   Poista
  3. Ei tarvii katella, jos tulee huono olo ;) Kaikkea hyvää sulle !

   Poista
 15. Joo. Sun fanittaminen jäi tähän. Terveys vs. Ulkonäkö.
  Lähinnä tulee mieleen mielipuoli kaikista jotka käy ulkonäkösistä syistä laittamaan rintoja. Suosittelen myös siis psykoterapiaa.
  Tiedätkö muuten miltä näyttää tissit kun niitä joutuu pari kertaa elämän aikana leikkaamaan uudestaan, puhumattakaan siitä, miltä ne näyttää vanhana kun ne otetaan mahdollisesti ja todennäkösesti pois? Todella järkyttävältä roikkuvalta ihokasalta. Terveys vs. Ulkonäkö ja valitset ulkonäön. Ei oo järjellä sua pilattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä ei ollut vain ulkonäkösyyt. :)

   Poista
  2. Olihan jos hankit silaritki siihen kylkeen vielä?

   Poista
  3. Kohotus pienentää rintoja huomattavasti. En halua pienempiä rintoja:)

   Poista
  4. Tässä "Anonyymi" kirjoittaa melko ristiriitaisesti, kun rintoja ei saisi leikata ulkonäkösyistä, mutta kuitenkin vanhana tissit ovat sitten implanttien poisottamisen jälkeen "järkyttävät roikkuvat ihokasat"..... öööö no eikös sekin ole ulkonäköön liittyvä perustelu? Eiköhän ne roikkuvat ihokasat tule sitäpaitsi valtaosalle naisista jo pelkästään ikääntymisen myötä - ja erityisesti niille jotka saavat lapsia, eivätkä käy sen jälkeen korjausleikkauksessa. Surullista, miten yksinkertaista sakkia täällä huutelee järjettömyyksiä nimettömänä. Mitä jos vain annatte toisten päättää omasta kehostaan itse. Käyttäkää energianne mielummin vaikka eläinten tai lasten oikeuksien puolustamiseen!

   Poista
  5. Juu, siinä kato roikkuu ihoa ja yleensä nännit joudutaan leikkaamaan pois.
   Se ei ole silloin kaunis luomu roikkuva rinta :) eli ei ulkonäöllisesti tarkoitettu.
   Puhut, kuin kaikkien äitien pitäisi mennä korjaamaan? Onneksi maailmassa on fiksuja äitejä, jotka tahtoo antaa hyvää kuvaa lapsilleen :)

   Poista
 16. Se on ulkonäkö syy, jos ei halua pienempiä rintoja. Puhut itsesi pussiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lukemaan tekstin ja huolellisemmin läpi. :)

   Poista
 17. Minulle on tehty rintojen pienennys/kohotusleikkaus, joten tiedän kyllä nuo epämukavuusongelmat, ja jopa niska- ja selkäsäryt. Mulle leikkaus tehtiin yli kolmekymppisenä, kun olin harkinnut leikkausta kauan ja tiedostin riskit. Mutta en voi käsittää, miksi pitää survoa silareita terveeseen kroppaan? Nekö on muka sitten kauniit ja tuovat onnen ja autuuden? Miksi ei voi vain käydä kohotusleikkauksessa ja jättää silarit ottamatta. En käsitä, miksi niin monet haluavat survoa ihonsa alle vieraita aineita, ihan vaan ulkonäön takia. Entäs komplikaatiot? Kaikki korjsusleikkaukset? Jos haluatkin joku päivä silareista eroon?
  Sinuna miettisin vielä, lukisin blogeja joissa kerrotaan pienennysleikkauksista, ja niistä helpotuksen tunteista, jotka sopusuhtaiset rinnat ovat tuoneet. :) Ei pidä mielestäni keskittyä vain "ylellisyyteen", "luksukseen" ja "kauniiseen sisustukseen", kyllä se onnellinen elämä tulee jostain ihan muualta kuin kauniista kukka-asetelmista ja silikonirinnoista. Toivottavasti mietit kaikki mahdolliset asiat läpi, moneen kertaan, ennen leikkausta. Tsemppiä elämässäsi ja päätöksissäsi!

  VastaaPoista
 18. Voi morjens näitä kommentteja taas. Psykoterapiaa? Hahaha. Jos ongelma on rintojen roikkuminen, niin ei se psykiatri niitä saa nostettua!
  Se, että päättää korjata itseään häiritsevän asian vartalossaan, ei tee ihmisestä mielenterveyspotilasta. Eri asia, jos hurahtaa kirurgiaan tyyliin Michael Jackson(RIP), niin siinä vaiheessa voidaan alkaa miettiä psykoterapian tarpeellisuutta ;'D

  Tsemppiä Cheyenne! Mulla oli viikko sitten sama leikkaus ja oon jo nyt tosi tyytyväinen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu äläpä ! Haha :D Se on kauneusoperaatio, ulkonäkösyyt ovat ilmeisesti liian raskaita ihmisille käsiteltäviksi. Kiitos tsempeistä ! <3

   Poista
 19. Olen lukenut ja susta saa todella bimbon kuvann.
  Ei tulisi ikinä mieleen että kun rintsikoita ei voi olla käyttämättä niin hankin silarit :( maailman typerimmät syyt, menee yhtä turhiin kastiin kuin ulkonäkösyyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Camoon, se oli yksi monista syistä ja pieni sellainen. :)

   Poista
 20. Hei Cheyenne. jouduin miettimään hetkisen sulle kommentoimista, sillä joudun vähän nielemään ylpeyttäni. ensinnäkin, mulla on aina ollut jonkintasoinen ongelma sua kohtaan ja se johtuu siitä että mua ärsyttää kuinka mun poikaystävä ja sen kaverit ihailevat sua. mun poikaystävä seuraa sua instassa ja snapchatissa ja nään kuinka se kattoo sun kuvia kieli pitkällä. hänen mielestään sä oot parhaimman näköinen nainen suomessa, ja kannusti sua miss helsinki-kisoissakin. voin myöntää että oon selaillut sun instakuvia ärsyyntyneenä ajatellen että "miksi ton pitää näyttää tolta, miksi pitää ottaa seksikkäitä kuvia seksikkäissä asennoissa". aina oon miettinyt, että miten sä onnistutkin tehdä kaiken niin, mikä on ihan äärimmäisen kuumaa miehille, esim kaikki mallikuvauksesi, se lävityksesi ja nyt tämä. Viimeisin "tissikuvasi" instassa oli vikatikki, olin niin mustasukkainen! (olen itse pienitissinen, ja kuka mies nyt ei tykkäisi tosta sun kuvasta??) Mua on raivostuttanut että mun poikaystävä ihailee sua, ja sen takia oonkin pari kertaa tullut kommentoimaan jotain ilkeää sun blogiin. ja tästä haluan pahoitella. se ei ole sun syysi. kauniit naiset saa aina huomiota miehiltä. Kaikilla meillä on joku, joka on se "fantasia", mulla se on mieslaulaja ja mun poikaystävällä se on sinä. oon nyt vihdoin tajunnut että siinä ei ole mitään pahaa, eikä siitä saa rangaista varsinkaan sua. oon myös tajunnut sen, että paljon kivempaa ihailla myös itse sua, kuin kihistä mustasukkaisuudesta vieressä :D
  halusin kertoa tän myös siksi, että kun sä saat ikäviä kommentteja, ne on varmasti usein juuri meiltä kateellisilta tyttöystäviltä. :D otat ilkeät kommentit kyllä asiallisesti vastaan mutta halusin silti kertoa tämän. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan kannata olla liian mustasukkainen, ettei syö suhdetta ! :) kiitos kommentistasi, arvostan sitä:) Mä en sille voi mitään, että poikaystäväsi seurailee minua ulkonäköni takia eikä tarvii kyllä pelätä, että asialle edes tapahtuisi mitään 😘

   Poista
 21. Heh, näin nämä asiat vaan jakaa mielipiteitä. Itse ihmettelen esim. huulien täyttämistä, jos on JO normikokoiset tai jopa paksut huulet. Tai överi implantteja. Jokainen tehköön kuitenkin kuten haluaa, eihän se muilta ole pois. Tässä tapauksessa olen sitä mieltä, että teet oikein, kun ylipäänsä lähdet jotain tekemään rinnoille. :) Olisi luullut, että pelkkä kohotus auttaisi, mutta ilmeisesti rinnoista tulisi sitten todella paljon pienemmät, paljonko? Ja minkä kokoiset implantit aiot laitattaa? Anyway, tsemppiä leikkaukseen, toipumiseen ja jatkoon! :) Blogisi on nykyään paljon mukavampaa luettavaa. Vaikutat koko ajan asiallisemmalta tyypiltä. Kaikkea hyvää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana kommentistasi ! En tiedä paljonko ne pienenisivät, mutta aika paljon.. Mulle laitetaan varmaan 300-400cc :)

   Poista
 22. Kirjotin aiemmin kommentin tänne mutta poistin sen kun tajusin että se tuli omalla nimellä vaikka mielummin oisin kirjottanut nimettömänä. Kävin kanssa viime ma Marella leikattavana ja tehtiin sama operaatio kuin sulle. Suvi oli sitä mieltä että yli 400mm implantti, jota kuitenkaan kirurgi ei suostunut laittamaan ja päädyttiin lihaksen all 285mm implanttiin. Mitä sulle on suunniteltu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on suunniteltu samaa, mutta saas nähdä käykö samoin kuin sulla !

   Poista
 23. Ahh mikä turhake. Toivottavasti implanttis hajoaa ja kuolet.
  Hanki terapiaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy kyllä sääliksi tällaisia kommentoijia :/ Kaikkea hyvää, ihanaa ja positiivista sulle ! <3

   Poista
 24. Hei Cheyenne,
  ajattelin että kirjoitan nyt vielä ennen operaatiota.. Itselleni on tehty rintojenpienennysleikkaus 2011 julkisella puolella Helsingissä. Silloin noin 75E/DD-kokoiset rinnat pienennettiin 75C-kokoon. Itselläni oli löysää ihoa ja rintakudosta sen verran, että tunnistan mainitsemasi vaivat.. Leikkauksen jälkeen olin kuukauden sairaslomalla, mutta kipuja ei juuri ollut. Leikkausarpia on nännien ympärillä ja pystyhaava alapuolella. Olin ja olen edelleen todella tyytyväinen! Arvet haalenivat aika nopeasti, nyt niitä ei huomaa kuin tarkasti katsomalla. Rinnat ovat terhakkaat, eikä rintsikoita edes tarvitse käyttää! Silti ne ovat kivat, tarpeeksi isot, pyöreät ja seksikkäät, enkä kaipaa edellisiä. Ikinä.
  Mietin vain sitä, että eikö kannattaisi kuitenkin miettiä "tiukennusta" ilman silareita?
  Nämä ei missään nimessä ole pienet tai tylsät, vaan oikeasti toimivat rinnat!
  Silikoneissa on kuitenkin riskejä ja ne täytyy joskus vaihtaa.. mitä jos tulee sellainen tilanne, että rahat eivät esimerkiksi riitä jatkohoitoon? Entä imetys..? Ylimääräinen implantti on aina ylimääräinen..keho ei välttämättä sitä huoli ja kyllä se painovoima jatkossakin toimii.
  Ihan vaan ajattelin kertoa oman tarinan/mielipiteen lyhyesti, ajattelin että ehkä siitä voi olla iloa vielä ennen leikkausta. implantithan kerkeät ottamaan myöhemminkin, jos siltä oikeasti tuntuu!
  Onnea operaatioon!
  t.Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi ! Olen tosiaan asiaa pohtinut todella paljon ja tiedän plussat ja miknukset.. :) ja olen päättänyt, että otan implantit lisäksi ja sillä mennään !

   Poista
 25. Tekis mieli kommentoida jotain .... Mut sulla ei näköjään oo järjen hiventäkään niin parempi ettei sano mitään....
  Älä sitten itke mediassa huonosta päätöksestä myöhemmin :)

  VastaaPoista
 26. Heippa! Mä oon kamppaillu samojen asioiden kanssa ku sinä mut päätin et vasta sitten ku oon synnyttäny tulevat lapseni teen tämän saman toimenpiteen. Itseäni kans mietitytti et miks noin nuorena teet ton toimenpiteen varsinkin ku sulla on noin hyvät tissit. Mielenkiinnolla odotan postausta kuinka toimenpide meni ja mikä on lopputulos. Onnea leikkaukseen ja hyvää syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tsempeistä ! Asiaa on tullut pohdittua paljon ja halusin todella tehdä leikkauksen jo varhaisessa iässä:)

   Poista
 27. Ei mun kommentti vissii tullukka :/ no mut kuitenki. Ite kävin vuos si elokuus the lookin kautta tallinnassa korjaamassa "laihdutuksen pilaamat" rintani. Laihdutin sellaset 14 kiloo ja rinnat näytti tyhjiltä patalapuilta joilla imetetty ainaki kolme kersaa. Ja joo voin sanoa että itsetunto kyllä kärsi, kun oman peilikuvan pilas tyhjät nahkapussit kokoo 70D.
  Kävin tallinnan klinikalla paras ystäväni matkaseurana ja palasin kotiin n 450mm lihaskalvon alle laitettujen implanttien kanssa ja koko nyt 70G-H. Seuraavana päivänä mentiin shoppaileen ja iltalaivalla vasta takasin suomeen. Ja päivääkään en kadu. Operaatio meni hyvin, palauduin hyvin ja voin edelleen hyvin ja itsetunto paljon parempi. Varmasti joutuu implantit joku päivä uusiin mutta se ei haittaa :) ja sano kuka mitä sano niin I love big boobs too <3 ja kauneuskirurgia on tätä päivää ja jos on tyytymätön itseensä niin miksi ei korjaa, kunhan ei mee liiallisuuksiin.
  Tsemppiä ja odotan kuulumisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi ! Totta se vaan on, että miksei korjata, jos voi :D Tällä kertaa kohotettinkin vain ja implantointi tehdään myöhemmin, jotta saadaan mulle paras lopputulos:)

   Poista
 28. Minkä merkkiset ja kokoiset implantit otat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle laitetaan Sebbinit varmaan vuodenvaihteessa ja ollaan kaavailtu n. 400CC:)

   Poista
 29. Nää leikkausasiathan on aina semmosia, mikkä jakaa paljon ihmisten mielipiteitä, ja monet valitettavasti mieltää esim rintaleikkaukset bimbojen touhuks.... itsekkin olen käynyt korjausleikkauksessa viime joulukuussa, koska rintani olivat tubulaariset, eikä niitä pystytty muuten korjaamaan normaalinmuotoisiksi kuin laittamalla implantit tuomaan niihin sen normaalin pyöreän muodon. Itsekkin sain kuulla eräältä läheiseltä ihmiseltä paljon arvostelua ja haukkumista päätöksestäni lähteä leikkaukseen, ja hän sanoi myös että minun pitäisi mennä terapeutin juttusille, mitä olet näköjään sinäkin joutunut täällä kuulemaan... olen ollut erittäin onnellinen päätöksestäni, ja nyt minusta vasta tuntuu ensimmäistä kertaa elämässäni siltä, että rintani näyttävät hyvältä, ja sopivat kroppaani :) olen itsekkin vasta 21 vuotias, mutta lääkärit kertoivat, ettei implantit vaikuta mitenkään imettämiseen. Älä välitä nuista ihmisten negatiivisista kommenteista, he eivät ole perehtyneet asioihin tarpeeksi paljon, eikä heillä todennäköisesti ole itsellä ongelmia rintojensa kanssa, eivätkä siksi voi ymmärtää päätöstäsi :) toivotan sulle tsemppiä tulevaan, olet rohkea kun uskalsit kertoa asiasta avoimesti ja anna haukkujen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta samantien ulos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En välitä ! Kyllä tiedän, mitä teen ja Mare Malva on oikeasti todella osaava lääkäri ja multa ei mm. Katkennut hirveästi noita maitotiehyitä kohotuksessa, joten imettämisen kanssa ei tule todennäköisesti ongelmia:)

   Poista
 30. voi näitä säällittäviä nuoria naisia,eikö teillä oikeesti oo muuta elämää kuin esitellä noita voisarvia julkisesti.Ihailujahan sinäkin miehiltä haluut ,ei sua tuo tissien koko häiritse.Tervejärkinen itseään kunnioittava nainen ei esittele tissejään saatikka huutele niitten kokoa.No,itse ihaluahan tuo on,joskin niin saakelin naurettavaa ja sanoisinko että tosi alentavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järki on kyllä tallella ja kuka nainen ei haluaisi miehiltä ihalua ? :) Itseni vuoksi korjautin rintani kuitenkin, enkä miesten vuoksi.

   Poista
 31. Onko noi sun nännit tolla kohdin? Alemmassa kuvassa josssa kohotat tissejä ylöspäin.
  Sulla on kyllä jo ihan mahtavat rinnat luonnostaan, Harvemmin näkee noin hyviä kenelläkään :) Tsemppiä leikkaukseen kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On about noilla kohdin, missä vain pidän käsiä nännien päällä. :) Kiitos tsempeistä !

   Poista
 32. Todella kamalia kommentteja täällä, huomaa ettäollaan Suomessa. Täällä ainut oikea tapa on kärsiä hamaan loppuun saakka, mitään ei saa yrittää parantaa tai korjailla, siihen on tyytyminen, jonka luoja on luonut!
  Hirveä haloo yhden ihmisen päätöksestä tehdä jotain omalle vartalolleen!

  Voin kertoa, että yksi kosmeettinen leikkaus on tehokkaampi apu kosmeettiseen "vikaan", kuin psykoterapia :D Siis jos itsetunto on muuten terve ja kunnossa, ja ainut häiritsevä juttu on esim. roikkurinnat tai koukkunenä.

  Ei se oo keltään pois, jos joku muu on tyyttväisempi vartaloonsa.

  Ps. Silikoni-implantit eivät vaikuta imetykseen.
  Kohotus saattaa vaikuttaa, koska siinä poistetaan kudosta ja maitotiehyet voivat kärsiä. Itse imetin ongelmitta, vaikka on implantit. Ja nykyimplantteja ei välttämättä tarvitse koskaan vaihtaa, se on vanhaa tietoa, että esim.10v. välein pitäisi vaihtaa.

  Uusi leikkaus on tarpeen vain, jos tulee komplikaatioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näimpä, puhut täysin asiaa ja olen kyllä kanssasi samaa mieltä :) :D

   Poista
  2. Nimimerkki Anonyymi. NYKYTIEDON valossa implantteja tulisi vaihtaa, ja asian voi lukea esim. johtavien valmistajien julkisista PDF -tiedostoista. Varmasti myös jokainen normaali kirurgi on ks.suositukset leikkausta harkitsevalle antanut.

   Imetyksestä implanteilla puolestaan todetaan mm.Yhdysvaltojen sekä Uuden-Seelannin terveysministeriöiden sivuilla, "omalla vastuulla" sekä "Kukaan ei tiedä onko implanteilla imettäminen turvallista?" Pyynnöistä huolimatta jotain 10-vuoden tutkimustuloksia ei FDA:lle ole toimitettu...
   Johtopäätös. Anonyymi ei voi perustaa tietoa tieteelliseen tutkimukseen saati esittää imettämistä ja sen turvallisuutta faktana.

   -Hyvä, jos leikkauksesi meni hyvin!

   Poista
 33. Nyt on kyllä ihan pakko kysyä, ootko käyny keravalla yläasteen? :D Näytät nimittäin yheltä mun luokkalaiselta, nimi ja ikäkin sopii yks yhteen. Joka tapauksessa stemppiä leikkaukseen ja sait uuden lukijan! :)

  http://myynmaailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 34. Toivoisin, että yhä useammat, jotka käyvät korjaavissa rintojen leikkausoperaatioissa, kirjoittaisivat kokemuksistaan. Mutta kommentteja lukiessa en yhtään ihmettele jos eivät... Hävetkää! Eihän se teiltä ole pois,jos toinen tahtoo korjata itsessään sen asian mikä painaa mieltä ja mielialaa joka päivä, vai onko? Itse olen kohta 23v ja olen kärsinyt murrosiästä asti hyvin eriparisesta tissikaksikosta. On hyvin vaikeaa löytää ns. nättejä rintaliivejä, kun toisen rinnan saa ahtaa I65-kokoiseen kuppiin ja toiselle riittäisi monta kokoa pienempi kuppi.. Ja tottahan toki isompi rinta painaa enemmän niin miksi se ei myös roikkuisi alempana!

  Joka kerta kun olisi aika lähteä rantalomalle tai mennä julkiseen kylpylään, tulee ajatus, että onko pakko? Eihän ne muut ihmiset sitä ääneen sano, mutta varmasti ajattelevat, että mikä tuon tytön rintoja vaivaa? Varmasti jopa naiset ajattelevat juurikin näin muista naisista ja ilkkuvat päälle. Ei mitään rotia. Itse koitan salaa etsiä rannalta, valokuvista ja uimahalleista kohtalotovereita, jotka jakavat tuntemukseni, jotta en enää tuntisi itseäni niin epänormaaliksi tissikummajaiseksi..

  Olen miettynyt leikkausta, jotta saisin itselleni symmetrisemmät rinnat, mutta asia tuntuu niin hankalalta ja kaukaiselta. Asun Lapissa ja 'lähin' konsultointiliike taitaa löytyä Oulusta, jonne on n. 500km matka. Olen myös joka kerta, kun olen käynyt kunnallisella terkkarilla, halunnut kertoa tilaanteestani, mutta aina on tullut ajatus, että tilannettani vain vähäteltäisiin tai minua sanottaisiin jopa hulluksi, kun tämmöisiä 'turhia' mietin.

  Sulle paljon peukkuja, kun uskallat näistä asioista puhua ja tehdä asialle jotain! Kunpa itsellekin tulisi tilaisuus ja rohkeutta tehdä asialle jotain, jotta saisin itsestäni 'kokonaisen'.. :)

  VastaaPoista
 35. Hei! Kävin itsekin The Lookilla samoista syistä 2014 :) laitettiin myös kohotuksen lisäksi mentor 350cc :) Maailman paras päätös. 2vuotta myöhemmin sain kuitenkin raskauden aikana todella pahan rintarauhastulehduksen ja menetin toisen rinnan sitten... Mut jonain päivänä korjautan vielä.
  Mutta leikkaus oli todellakin elämäni parhaita päätöksiä :)

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*