lauantai 20. elokuuta 2016

Leikkauksen jälkeen
Hellou ja ihanaa lauantaita kaikille ♥

Leikkaus on nyt takana päin ja täällä ollaan kotona vuodelevossa. Vaikka leikkaus oli todella iso, ei kipuja ole sen pahemmin ilmennyt eikä myöskään komplikaatioitakaan ! Alkuperäisistä suunnitelmista poiketen, ja toisin kuin on uutisoitu, minulle tehtiin tällä reissulla pelkkä kohotusleikkaus. Olen hieman spesiaalimpi tapaus juuri (entisten) luonnostaan isojen rintojeni vuoksi, jonka vuoksi parhaimman ja kauneimman lopputuloksen saamiseksi kirurgini Mare Malvan mielestä oli paras tehdä pelkkä kohotusleikkaus alkuun. Ihoni laatu rinnoissani on todella joustavaa, minkä vuoksi minulla olisi ollut riski, että rinnat lähtevät pian uudestaan roikkumaan, mikäli implantit olisi laitettu samalta istunnolta. Normaaleissa tapauksissa implantointi kohotusleikkauksen yhteydessä olisi onnistunut. 

// Hello !

The operation is now done and here I am at home resting. Even though it was a quite big operation I haven't had any bad pains, yet, nor suffered from any complications. At first we we're supposed to do an augmentation in addition with the breast lift but we ended up doing only a breast lift. My skin is so elastic on the breast so there was a risk that my breasts would start hanging again soon after the operation. So to say, I was a special patient and for the best result this was the best option in my case. 


Leikkaukseen meneminen alkoi jännittää vasta klinikalla juuri ennen leikkausta. Kävimme operaatiota sekä mahdollisia komplikaatioita ja riskejä läpi Malvan kanssa, mutta olin jo päättänyt, että oli mikä oli, leikkaus tehdään. Isoin asia, mistä myöskin lukijani olivat kovin huolissaan, oli leikkauksen vaikutus imetykseen, mutta onnekseni Mare on niin taitava ja huolellista jälkeä tekevä kirurgi, että imetyksen pitäisi onnistua normaalisti ! Eikun nukutukseen ja seuraavaksi heräänkin illalla vasta myöhään, nukutus oli saanut minut ihan pihalle ! Tosin heti leikkaussalista tullessa olin hieman heräillyt sekä vaatinut saada puhelintani, mutta tästä en itse muista mitään. Oli vissiin tarve päästä heti snäppäilemään, heh. Ainoa, mikä nukutuksen jälkeen tuntui oli pieni hengenahdistus, mutta se katosi iltaa myöten. Hieman ärsytti, että olin herännyt niin myöhään, sillä ystäväni Joni ei päässyt enää moikkaamaan minua safkoineen klinikalle.. Klinikalla sain iltapalaksi kuitenkin voileipiä ja ne pysyivät hyvin masussa. Olin nimittäin kuullut, että nukutuksen jälkeen olo voi olla heikko eikä ruoka välttämättä maistu (mitä oli vaikea uskoa, että kohdallani kävisi).

// I didn't stress too much about the operation until I was actually at the clinic. We wen't through the operation and risks but I was already 100% sure that I will do the operation. Many of my readers were worried about breast feeding after the operation but my surgeon Mare Malva is such a talented surgeon that there will not be problems with breast feeding in the future. The anesthesia knocked me out pretty well and I woke up late in the evening. I didn't feel that bad actually after the operation. I could eat and drink normally and didn't experience nausea. 


Huomaan jo nyt valtavan eron rinnoissani ja oli ehdottomasti oikea päätös mennä leikkaukseen. Edellisen postaukseni kommenttien perusteella suhteellisen moni otti itseensä leikkaukseen menemisen ja hölmöt suosittelivat jopa psykoterapiaa, koska halusin leikkauksen monelta osin ulkonäkösyistä. Sitähän varten kauneusoperaatiot pääosin ovat ja tämä tulee aivan varmasti vaikuttamaan positiivisesti itsevarmuuteeni. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että mikäli ulkonäössä jokin asia häiritsee ja se on mahdollista korjauttaa, niin miksi ei ? Ei rintaleikkaus huononna ketään ihmisenä tai sillä ole mitään tekemistä älyn kanssa. Rinnoistani tulee pommit, enkä voisi olla asiasta yhtään iloisempi ! Ei leikkaukseni ole keltään muulta pois, joten huutelijat huudelkoon. Kauneuskirurgia on nykypäivää.

 Mutta takaisin rintoihini. Kohotuksen myötä rintani pienenivät huomattavasti ja kuppikokoni tippui aikaisemmasta F:stä C:hen. Pieni identiteettikriisi meinasi tehdä tuloaan, mutta onneksi saan implantit kuitenkin, kun rintani ovat toipuneet tästä operaatiosta. Kyllä mä vaan tykkään itselläni isoista rinnoista eikä siitä mihinkään päästä. Tärkein asia, miksi leikkaukseen mentiinkin, oli se, että roikkumisesta päästään eroon ja siitä päästiinkin ! Ihoa poistettiin runsaasti ja huomaan itse, että rinnat tuntuvat täyteläisemmiltä ja ovat selkeästi koholla. Nännejä siirrettiin ylöspäin muistaakseni 6-8cm, joten ero on kyllä huomattavissa ! Olen kyllä superonnellinen, enkä malta odottaa, että toivun täysin ja näen lopullisen lopputuloksen. ♥ Pidän kyllä enemmän jo näistä kuin edellisistäni, vaikka pienemmät ovatkin ! Nyt ei vielä viitsi hirveästi kuvailla, sillä haavat näyttävät sen verran härskeiltä, mutta eiköhän sitten myöhemmin !

// I can already see a huge difference in my boobs and it was definitely the right decision to go to the operation. No more hanging, they feel more firm, my nipples are smaller and prettier, all good here ! Only thing that is bothering me is that my cup size dropped to a C but I will get the implants later. I'd rather have these smaller boobs than the previous ones so you can imagine how the difference feels to me. I'm happy with the results and that's all that matters.

Tärkeintä nyt tässä vaiheessa onkin haavojen hoito ja lepo. Ensi viikolla käyn The Lookilla sairaanhoitajan tekemällä tarkastuksella ja täällä kotosalla sitten otetaan ihan rauhassa. Neljään päivään haavoja ei saa kastella, mutta sitten pääseekin jo suihkuun. Vasta kun haavat ovat parantuneet saa alkaa hoitaa arpiakin ja Snapchatin puolella sain aika paljon kehuja bioöljystä, jota aion varmasti hankkia ! 

Nyt ei kun kohti paranemista !

// Time for heeling !

xx CC

36 kommenttia :

 1. Miks tyrkytät itteäs julkisuuteen väkisin ? Onko se sun elämän tavoite... On julkkiksia ja on todella turhia julkkiksia! (:

  VastaaPoista
 2. Harmi, olit harvinainen siro tyttö isoilla luonnollisilla rinnoilla. Nyt sinusta tulee vain tusina silikoni missi, jonka kropassa ei oo mitään spesiaalia, kumia vaan mitä kuka tahansa voi ostaa :( Vaikka alasti peilistä saattaa näyttää omasta mielestä paremmalta, ei se kumipallo ikinä tunnu niin hyvältä kun aito rinta. Luomu on aina luomu. Kai se on tämä vinksahtanut kauneusihanne, että rinnan kuuluisi olla pyöreä pallo, jota lähes kenelläkään ei ole luonnostaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tapauksessa "kumipallo" tulee tuntumaan itselle paremmalta vaihtoehdolta eikä kenenkään muun sanalla ole väliä. :) Eiköhän kunkin kroppa ole silti ainutlaatuinen, vaikka rinnat olisikin laitettu. Ei se minua haittaa, vaikka jollain toisella olisi samanlaiset laitetut rinnat, luonnolliset rintani häiritsivät niin paljon, etten toivoisi samaa kellekään muulle.

   Poista
  2. Anonyymi voi mennä itseensä, eikö voisi edes sen kerran elämässään olla iloinen jonkun toisen puolesta? Ja miksi muka ei sirossa vartalossa voisi suuret rinnat näyttää hyvältä? Taitaa olla joku kateellinen nainen siellä huutelemassa :) Ei leikkauksissa ole mitään pahaa, niitä demonisoidaan ihan turhaan. Jos on jokin kohta ulkonäössä joka haittaa itseä, en näe mitään syytä sille että miksi kyseistä asiaa ei voisi käydä korjauttamassa. Kyllähän se hyvältä näyttäminen kohottaa myös itsetuntoa kummasti, joka muuta väittää, valehtelee. Mielestäni tämä lopputulos on erittäin onnistunut, onnittelut Cheyennelle :)

   Poista
 3. Kävit siis rintojen pienennyksessä ja niitä tehdään ihan terveydellisistäkin syistä. :)

  VastaaPoista
 4. Suomi on mielensäpahottajien luvattu maa.Kannattaa tehdä niin kuin itsestä parhaalta tuntuu, ja olla välittämättä muiden mielipiteistä 😊

  VastaaPoista
 5. Mä kans koskettelen minkälaisia luomu rintoja mielelläni vain, mut kumitissit kierrän kaukaa, oli sitten kuinka "hyvät" tahansa.

  Mikko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onneksi sua ei kukaan pakotakkaan kokeileen "kumitissejä" :-)

   cheyenne, ihana että oot noin avoin ja kerrot kokemuksistas :) tsemppiä paranemiseen!

   Poista
 6. Olet siro ja kaunis nainen ja nyt mittasuhteet ovat rintojen osalta hyvät ! C-kupin ryhdikkäät rinnat riittävät hyvin eikä sinun tarvitse suurentaa rintojasi enää. Ylisuuret rinnat eivät ole mikään tae seksikkyydestä ja ovat olleet pois muodista jo pitkään !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Pitää katsella, kunhan rinnat paranevat. Kyse ei ole tarpeesta, muodista tai seksikkyydestä, vaan siitä mitä itse haluan itselleni. :)

   Poista
 7. Voi sua raukkaa kun elämä pyörii vaan rintojen ympärillä.. Kuinka monta postausta ajattelit vielä aiheesta kirjottaa? Vaikutat kyllä hieman tyrkyltä niin kuin aiemmin mainittu. Pakko saada huomiota hinnalla millä hyvänsä. Nyt vähän itsekunnioitusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pyöri. Jaan blogissani kokemukseni ennen ja jälkeen leikkauksen, ei sen kummempaa. :)

   Poista
 8. seiskaankin oli pakko tunkea ittes.. todella monia joo kiinnostaa julkisuudenhakusen bimbon tissileikkaus! mitä jos hankkisit itsetunnon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No livehaastattelussa oli lähelle 20k näyttöä, joten ilmeisesti kiinnosti kuitenkin 😉

   Poista
 9. Kommentoin edelliseen postaukseesi ja taivastelin, kuinka kamalia kommentteja sulle on tullut. Typeriä, elämäänsä tympääntyneitä luusereita, älä sä niistä välitä!
  Olet UPEA, kaunis ja positiivinen nainen. Sussa on jotain sellaista positiivista energiaa, susta huokuu hyvä fiilis :) ja sekös ihmisiä ärsyttää! Muistutat mun parasta ystävää, teidän kaltaisia on harvassa! Oon varma, että meillä synkkais sun kanssa :)

  Tukiliivit päällä rinnat näyttää jo hyviltä. Mulla on omat rinnat paranemisvaiheessa, tehtiin kohotus ja implantit samalla. Arpiin kohdistuu niin suuri paine, etteivät meinaa parantua.
  Sinänsä hyvä asia tehdä ensin pelkkä kohotus, ei tule arville ylimääräistä venytystä.

  Sä oot ihana ja upea, Cheyenne! Paljon tsemppiä paranteluun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana, kiitos todella paljon kommentistasi ! Tsemppiä sullekin paranemiseen :)

   Poista
 10. voi ihana sinä<33 tsempit paranemiseen! innolla odottelen jo seuraavaa postaustasi :)

  VastaaPoista
 11. Mun mielestä sun kannattaisi jättää rinnat noin, vaikka tietysti ymmärrän, että makuja on monia ja tärkeintä on miellyttää itseään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Implantoinnin paikka olisi vasta puolen vuoden päästä, joten tässä on aikaa harkita ja miettiä, jos mieli vaihtuukin :)

   Poista
 12. Ihan näin miehenä toteaisin, että nyt kun olet saanut ne hankalat ylisuuret rinnat korjattua(mikä oli varmasti fiksu leikkaus), niin en näe kyllä pienintäkään tarvetta silikonille.

  VastaaPoista
 13. Omasta mielestäni nuo ovat nyt ihan täydellisen kokoiset ja etenkin kun sulla on noin solakka vartalo niin näyttää paljon sopusuhtaisemmalta. Kun treenaatkin ja tällee nii pienemmät rinnat tekee kyl sporttisemman lookin ja korostaa lihaksia paremmin ku sellaset kroppaan suhteettoman suuret. C on muutenkin just se koko mitä suurin osa miehistä (etenkin miehistä) ja naisista pitää parhaana, täyteläiset muttei yliampuvat :) uskon kyl et on ainakin hetken totuttelemista kuppikoon pienenemiseen ja jos ei tunnu omilta niin ei tietenkään pidä tyytyä siihen mitä muut pitää parhaana. Tää on niin täysin makuasia että en tajua kyllä niitä jotka alkaa neuvomaan mitä pitäis tai ei pitäis tehä, mun mielestä tärkeintä vaan ettet tee päätöstä siks et muut pitäis sua seksikkäänä vaan mikä susta itestäs tuntuu parhaalta. Vaik koko maailma ois sitä vastaan niin pääasia että olet itse tyytyväinen itseesi, silloin ei muillakaan pitäis olla asiaan sanomista. Itse en kauneusleikkauksia ole tehnyt enkä harkitse tällä hetkellä mutta myös mun mielestä kun keinot kerran on ja jos siltä tuntuu niin miksei. Ja rintojen kohotuksen ymmärrän kyllä täysin, niitä tehdään terveydellisistäkin syistä. Mutten tuomitse sitä jos joku haluaa esteettisistä syistäkin leikkaukseen mennä. Pienet on ongelmat ihmisillä jotka siitä jaksaa nostaa haloon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti pitää päästä näkemään rinnat ensin, kunhan ne toipuvat ja miten itse niihin sopeudun ja miellyttääkö itseä:) Ihan itseni vuoksi suurentaisin, jos suurrennan, ihan vain senkin takia, että edellisillä rinnoilla "lookki" oli muhkeampi. Katsellaan, mitä tuleman pitää. Kiitos kommentistasi ! 💞

   Poista
 14. Kyl kuvistakin huomaa rintojen pienentyminen. Musta oot kauniimpi noin. :) Toivottavasti laitat lisää kuvia sillä ihan mielenkiinnosta haluisin nähdä miltä ne nyt sitten näyttävät. Tsemppiä sinne :)

  VastaaPoista
 15. Mff:n Lauran blogin jälkeen on ollut hankala löytää kiinnostavia blogeja. Nyt kuitenkin oon ihan täysin ihastunut sun blogiin! Tosi rohkea ja aito. Kiitos kaikista lukukokemuksista ja odotan tosi paljon miten Juice+:n tuotteet tulee toimimaan. Toivottavasti tuloksista saa lukea pian lisää. Kiitos sinulle ja tunnelmallista alkavaa syksyä! :)

  VastaaPoista
 16. Aika pieniltä näyttää nyt. Ota ihmeessä isommat heti kun mahdollista, muuten bimbon maineesi saattaa kärsiä.

  VastaaPoista
 17. Onneksi olkoon! Näin kuvan toisaalla, voi vitsit kunpa jättäisit tuohon, olisi niin mahtavaa nähdä ns. kohujulkkiksella kerrankin 100% järkevä ja onnistunut kauneusleikkaus. <3

  VastaaPoista
 18. Wow Cheyenne :) Oon aika pitkään jo seurannut blogia ja aina tänne vaan pitkänkin tauon jälkeen tulee surffattua. Jotenkin tuo sun tämän hetkinen hyvä fiilis huokuu ruudun lävitse ja jos vaan voisin olla ylpee susta, tai mähän olen!! Oot saanu uudet tuulet puhaltamaan oikeen urakalla, so happy :)

  Tsemppiä tulevaan ja paranemiseen :D BTW sinähän se päätät mitä kehollesi teet ja tiedät mitä haluat <3

  VastaaPoista
 19. Suosittelen itsetutkiskelua. Mikä vaivaa, kun on pakko kokoajan olla tyrkyllä? En halua ilkkua sillä, että operaatio menikin pieleen, mutta, mieti elämäsi prioriteetit uusiksi. Voin kertoa, että kukaan ei arvosta tyhjää päätä. Ota tämä miten haluat, sainpahan sanottua.

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*