sunnuntai 28. elokuuta 2016

Liikkumattomuus saa Hulluksi / Immobility is a Torture
Heipsanssaa, nyt olisi luvassa hieman toipumiskuulumisia !

Reilu viikko on kulunut nyt leikkauksesta ja kaikki on sujunut oikeastaan erittäin hyvin. En ole kokenut varsinaisesti mitään kipuja, mutta pientä pistelyä on hieman tuntunut muutamina päivinä toisessa rinnassa. Tukiliivejä on pidetty päällä ympäri vuorokauden, mutta muutamia kertoja on ollut kyllä pakko töllötellä rintojani peilistä, sillä uusi näky on vaatinut totuttelua. Rinnat ovat nyt niin täyteläiset eivätkä ne roiku ! Sitä fiilistä on vaikea kuvailla, mutta olen oikeasti todella iloinen ja onnellinen, että leikkaus on vihdoin tehty.

Kuten huomaatte alla olevasta kuvasta, rinnat ovat nyt ihan erilaiset kuin aiemmin. Jos kiinnitätte huomiota siihen, missä tatuointini sijaitsee, voitte todella huomata, miten paljon nännejäni on siirretty ylöspäin ja kuinka paljon ihoa on poistettu leikkauksen yhteydessä. Ottakaa muuten myös huomioon, että leikkauksesta on kulunut vain sen viikon verran. Rinnat tulevat vielä muotoutumaan ja asettautumaan seuraavan 6 kuukauden ajan.

// Hello !

It's been a little over a week from my breast lift operation everything has gone pretty well. I haven't really experienced any pain except for small tingling pain every now and then. I've been wearing my support bra over the clock but I have for a few times let my breast breath and checked out myself in the mirror. My boobs are now so perky and aren't hanging anymore ! I guess it will take a while to get used to the sight and especially to the feeling but I'm really happy I did the operation.  

As you can see in the picture below my boobs look very different to what they were before. If you take a closer look you can notice from my tattoo how much they lifted my nipples and how much skin has been removed. Take a note that the operation was only a week ago. The shape of the breast will shape up during the next sic months.


Vuodelevossa tuli oltua tiistaihin asti ja keskiviikkona uskalsikin jo ajaa autoa, käydä keskustassa moikkaamassa kaveria, ulkona syömässä sekä leffassa ! Olen ottanut kuitenkin todella rauhallisesti, sillä rinnat tuntuvat kävellessä hieman hassuilta, ehkä hieman kiristäviltä ja myös ajatus siitä, että kipua saattaisi tulla, on saanut varovaiseksi. 

Ainoa asia, mikä on oikeastaan häirinnyt minua, on liikkumattomuus. Se on todella piinaavaa ja vaikuttaa mielialaani, syömiseeni ja tehokkuuteeni. Nyt varsinkin on tullut huomattua liikunnan ja treenaamisen merkitys itselle, kun sitä ei nimenomaan saa tehdä. Aikaa olisi nyt rutkasti tehdä vaikka ja mitä, mutta ajatukseni eivät oikein rullaa täydellä teholla ja minusta on tullut itse asiassa hieman saamaton ja se ahdistaa. Liikunnan avulla pysyn säännöllisessä ruokarytmissä ja tulee syötyä hyvin ja terveellisesti. Nyt on tullut syötyä aika lailla päin honkia, on tullut herkuteltua aika paljonkin, välillä unohtuu syödä moneen moneen tuntiin. Jostakin pitäisi saada se motivaation kipinä ylläpitää noita ruokailutapoja, mutta ehkä tämäkin on vain vaihe eikä minun pitäisi olla liian ankara itselleni. Asiat olisivat varmaan myös hieman toisin, jos asuisin yksin, mutta täällä äidin luona on seuraa kuitenkin koko ajan ja kaapit ovat täynnä ruokaa..

// I was in bed until Tuesday but on Wednesday I saw a friend of mine, drove a car, ate out and went to the movies ! I've taken it really easy since my boobs feel a little funny as I walk and they feel a little tight as well. Also the fear of having any pain is making me be very careful.

Only thing that has really bugged me is immobility. It's really tormenting and affects my mood, my eating and my efficiency. Now if ever I've understood the meaning of working out to me when I'm not allowed to do it. I have so much time to do almost anything but my thoughts are a one big mess, I'm really inefficient and it is making me feel anxiety. With the help of working out I stick to my diet and eating five times a day but now I've actually eaten a lot of crap, I eat when I feel like it and sometimes I even forget to eat. I'm trying to find my motivation to eat well but I guess I shouldn't be so hard on myself. 

Lisää kuvateksti

Anteeksi, kun tuli hieman tällasta negatiivisotteista tekstiä, mutta joskus vain ärsyttää ja ahdistaa ja sitä pitää päästä purkamaan. Eilen lauantaina ja tänään uskaltauduin jo kuitenkin aamukävelylle koirani kanssa ja se piristi kyllä kovasti ! Aamut ovat lähteneet ihan eri tavalla käyntiin. En malta oikeasti odottaa, että pääsen salille ! Treenaamiseen tulen panostamaan täysillä ja minulla on paljon tavotteita sen suhteen. Viimeisen vuoden aikana on ollut niin paljon kaikkea vaikuttamassa siihen, että harrastus on ollut on-offia, paino on tippunut milloin mistäkin syystä ja muutenkin muuttuva elämäntilanne on vaikuttanut paljon. Kuten olen jo aikaisemmin sanonut, sen aika on todellakin ohi ja ainoa asia, johon tulen keskittymään on minä, enkä anna kenenkään vaikuttaa siihen. :) Viimeisen kuukauden aikana ehdin kuitenkin treenata sen verran, että sain muutamia kiloja takaisin ja touchia treenaamiseen. Se on niin mun juttu !

Kuvan lippiksen tilasin muuten TÄÄLTÄ hieman treenimotivaattoriksi ja fiilistelyyn, kunhan pääsen takaisin salille. Junkyard on kyllä ehdottomasti yksi lempinettikaupoistani, sillä sieltä löytyy aina kaikkea siistiä treenivaatetta sekä asustetta ja erityisesti KENKIÄ. Sieltä löytyy aina uusimmat ja siistimmät Addut ja Niket ! Eikun shoppailemaan TÄSTÄ klikkaamalla. ♥

The Lookin hinnasto on muuten nousemassa syyskuussa, mutta mikäli varaat aikasi ennen elokuun loppua, saat operaatiosi vanhaan hintaan ! Laita viestiä pikapikaa info@thelook.fi

// Sorry for having a little negative touch on my text and being so frustrated. I actually took already a few long walks with my dog during this weekend and it succeeded to lift my mood a quite bit ! I just can't wait to get back to the gym ! Working out will definitely be a number one thing for me and I've set a lot of goals that I will work hard to achieve. I'll just have to get myself well first ♥

xx CC 

Lisää kuvateksti
*postaus sisältää yhteistyölinkkejä31 kommenttia :

 1. Kiva kuulla sun kuulumisia! Hyvältä näyttää<3 Eiköhän se siitä, pitää vaa jaksaa olla kärsivällinen. Kuinka kauan toipuminen kestää? Tai siis millon saat taas mennä salille normaalisti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin 4 viikkoa leikkauksesta pääsee taas salille eli syyskuun puolivälissä. :)

   Poista
 2. Voi kauhea, miten nuoret ihmiset pilaavat itsensä kumihuulilla,töröhuulet, ja kumitisseillä. Olisitte omia itsejänne mielummin, kun kauniita olette muutenkin. Eivät ne tissit tunnu aidoilta kosketeltaessa, myös ulkonäöllisestikin eivät näytä aidoilta. Terveisin kohta viisikymppinen luomu, ja nuorekas kaikinpuolin, jolle ei tulisi pieneen mieleenkään laittaa mitään kamalia kumipalloja, mitähän niistä liukenee elimistöön, kun tulee kaikenlaisia oireita, kuten Suvilla ja Katrilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on niin hirveetä ja kamalaa. Hienoa, että luomu toimii Sinulle ! Täällä ei toistaiseksi ole mitään ylimääräistä rinnoissa:)

   Poista
 3. Kannattaapas odotella kunnes leikkauksen jälkeinen turvotus on ohi, haluaako sitten julkaista samanlaisen kuvan ja kehua tuloksia...............

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli julkaistua jo ! Olen päättänyt, että bloggaan toipumisen vaiheet ja tällainen se on nyt ! :)

   Poista
 4. Hyvältä näytti ennen leikkaustakin..

  VastaaPoista
 5. Vaikka juuri nyt tuntuu mahtavalta, että mikään ei roiku eikä liivejä tarvitse niin suosittelen käyttämään alusta lähtien. Olin rintojen pienennysleikkauksessa muutama vuosi sitten (G-kupista noin C:hen, näytin samalta kuin sinä ennen leikkausta). En käyttänyt orjallisesti liivejä, ja nyt olen taas lähtötilanteessa. Kun roikkuvaa rintaa joutuu ahtamaan liiveihin niin koko on taas tuo G-kuppi. Rintojen iho on todella ohutta ja valitettavasti minulle jäi myös lähes pysyvä "pitkät päällä" -efekti. Todella ärsyttävää kesäkuumalla kun ei halua pitää jakkuja tai huiveja peittona ja silikoniset nännisuojukset hiostavat todella paljon. Kannattaa miettiä haluaako jatkaa leikkauskierrettä ja kuinka ohueksi rintojen ihon voi venyttää - sen pinta-ala kun ei tule leikkausten myötä lisääntymään. Itse jätän tähän ja kärsin roikkuvista ja isoista rinnoista lopun elämäni.

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistäsi ! Tähän tulen varmasti kiinnittämään huomiota, sillä en todellakaan toivo, että rinnat lähtevät uudestaan pahasti roikkumaan 😵

   Poista
 6. Noi sun rinnat on nyt ihan täydelliset! Isot, kiinteet, pyöreet ja LUOMUT mitä harvoille suodaan <3 Tietenkään kenenkään muun mielipiteellä ei pidä olla merkitystä mitä omille tisseilles teet mut jos multa kysyttäis (:D) niin unohda ne implantit! Mistä muuten saat/sait rintaliivejä kun oot noin siro mutta rintava? Itsellä kans kuppikoko 65 F-G ja oon tottunut aina pettymään alusvaateostoksilla kun 1) tällä ympäryksellä harvoin löytyy mitään, 2) jos löytyy ni ne on jotain järeitä "turvaliivejä" 3cm paksuilla olkaimilla tai 3) maksaa ihan törkeesti :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Funky Ladystä löytyy 65 kokoisille hyviä rintaliivejä ja todella isoillakin kuppikoilla ! Niistä joutuu kuitenkin valitettavasti hieman pulittamaan:/

   Poista
 7. Kerrotko minkä vuoksi lippalakin lipassa täytyy nykyään olla koomisesti joku tarra paikoillaan? Onks se niinku muatii vai mikä siinä on? Onks sun miälest okei jos antaa hintalapun roikkuu myös? Ei tietenkään mistään edestä vaan takaa silleen nätisti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli juuri tullut paketista, niin on saattanut unohtua paikalleen.. Itse otan ne kyllä aina pois. :)

   Poista
 8. imetys ei onnistu enää jos siirtää nännit, kivat sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vaan onnistuu, mikäli kirurgi on hyvä työssään ! Mulla ei esim. maitotiet juuri katkenneet.

   Poista
 9. Laitettiinko siis silikonitkin vai vain nosto?

  VastaaPoista
 10. Kuinka nopeasti pääsit leikkaukseen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsin leikkaukseen konsultaatiosta parin viikon sisällä muistaakseni. :)

   Poista
 11. Mulla samanlaiset ja olisinkin kiinnostunut kuinka paljon operaatio tulisi maksamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkkä kohotusleikkaus on 3700€, implantoinnin yhteydessä 4800€. Mulla tulossa tarjous koskien kyseistä operaatiota, joten kannattaa pitää silmällä blogiani !

   Poista
 12. Vau hyvältä näyttää! Itellä ollut kanssa kohotusleikkaus mielessä jo jonkin aikaa, mukava saada tälläsiä konkreettisia muutoskuvia. Kiitos!

  VastaaPoista
 13. Voi kiitos ! Tarkoituksenani onkin ollut, että voisin tuoda ko. leikkausta enemmän esille ja kun itsekin tuli kyllä pohdittua leikkausta hyvin pitkään. :)

  VastaaPoista
 14. Hyvältä näyttää :D Vaimolleni tehtiin samanlainen nännien siirto vuonna 2006 ja edelleen rinnat terhakkaasti pystyssä. Ikää hänellä nyt + 40v. Leikkaus tuolloin tehtiin ihan julkisen terveydenhuollon kautta, koska suuret rinnat haittasivat liikuntaa ja aiheuttivat niska ja hartiakipuja. Jos teillä baisilla on samanlaisia oireita niin kannattaa käydä kunnallisella ensin, sieltä saa lähetteen samoille yksityisille, jotka leikkaavat kalliilla rahalla yksityisvastaanotoilla. Älä C.J ota niitä i iplantteja, pärjäät omillasi varmasti hienosti eteenpäin.

  VastaaPoista
 15. Hei! Näyttää tosi hyvältä sun uudet rinnat! Laitettiinko sulle lihaksen päälle vai alle implantti?

  VastaaPoista
 16. Upee muutos :) Itse olen pohtinut kohotusleikkausta, mutta en ole tietoa hakenut vielä (en ole uskaltanut). Hyvä, että törmäsin tähän blogipostaukseen! Rohkea olet ja kaunis.

  VastaaPoista
 17. Vasta nyt löysin sun blogiin Cheyenne, kirjoitat mainiosti, aroista aiheista ja aina niin rehellisesti ja itsekriittisesti, miksiköhän mediassa susta aina kirjoitetaan niin ilkeään sävyyn? Olisi kiva nähdä myös jotain vlog-tyylistä, oletko harkinnut? Ja ne tissit, todella upeat! Koko ei näytä lainkaan kärsineen ja paljon nuorekkaamman näköiset, meneekö vaatekaappi uusiksi siltä osin? Jos olisin nainen kokisin tissikateutta :)

  VastaaPoista
 18. Paljon sulta pienennettiin per rinta? Ja mikä oli kuppikoko ennen ja jälkeen �� itselläni tehtiin myös pienennys ja kohotus tikkarityylillä julkisella pari kk sitten. Tosi tyytyväinen tulokseen.

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*