tiistai 20. syyskuuta 2016

Elämäntapamuutokseen / Lifestyle Changes

http://clk.tradedoubler.com/click?p(71770)a(2876108)g(17351100) 

Hellou ja ihanaa viikonalkua kaikille !

Viikonloppuni sujui aika rapeasti, sillä lauantaina valveilla oloa kertyi 21 tuntia, unia 2 tuntia ja sunnuntaiksi piti mennä vielä kouluun kahdeksaksi tunniksi.. Nollausiltama oli suunniteltu ennen kuin tiesin, että koulutus osuu samalle viikonlopulle, mutta yolo ! Ei tule kyllä toistumaan pitkään aikaan ! Tuli juotua ehkä vähän liikaa ja mulla se kostautuu edelleen aiheuttamalla pientä masennuksen fiilistä: tänään tuntui kuin olisin ollut hermoromahduksen partaalla. Ei ollenkaan kivaa. Asiat tuntui jotenkin tosi vaikealta ja ahdistavalta ja tuntui kuin kaikki seinät olisivat kaatuneet päälle. Syytän tästä kyllä täysin alkoholia.  

Tuli kyllä nollattua ainakin seuraavaksi puoleksi vuodeksi. Alkoholi ja minä ei vaan sovita yhteen ja aionkin pidättättäytyä silloin tällöisissä sivistyneissä yksissä ellei eteen satu jotain oikeasti spessumpaa. Tarviiko siihenkään edes alkoholia ? Alkoholi ei vain kuulu elämäntapaani ja sotkee aina kaikkea jaksamisesta treeneihin jne. Suhtautumiseni alkoholiin on kyllä muuttunut radikaalisti viimeisen parin vuoden aikana ja siitä olen kyllä enemmän kuin iloinen ja ylpeä itsestäni. Tässäkin kohtaa huomaan itsessäni aika suurta kasvua.

// Hello,

As I told you, I went out on Saturday with my friends and oh how torn apart I felt on Sunday ! 21 hours awake, 2 hours of sleep and then 8 hours of school on Sunday. Will I never do that again ! I don't usually drink a lot and I could really feel it badly in my body and still can: I felt a bit depressed today and it was like I was having nearly a nervous breakdown. It was aweful ! 

Luckily I don't need to drink again in a while. I'll just stick to sipping wine every now and then. Me and alcohol just don't come along too well anymore and makes me feel distressed. It just isn't a part of my way of life anymore. I've noticed that my attitude towards drinking has changed radically the past few years and I can only be happy and proud of myself that it has.


Maanantaita olenkin odottanut kuin kuuta nousevaa enkä vain sen takia, että pääsen treenaamaan ! Koska viimeisen kuukauden aikana olen oikeasti päästänyt käsistäni periaatteeni syömiseen ja syömisen ylipäätään, niin ajattelin, että samaan aikaan, kun saan alkaa treenaamaan, laitan myös muut osa-alueet elämästäni ruotuun. Siispä otin jo eilen isoja askelia freshimpää elämäntapaa kohtaan. Kiinnostaako teitä kuulla millaisia muutoksia teen ja mitä käytännössä ruokavalioni on ja mitä periaatteita haluan ja pyrin noudattamaan ? :)

Mulla on paljon muitakin asioita, mitä haluan muuttaa elämässäni ja haluankin lähteä rakentamaan sellaista kokonaisvaltaista hyvinvointia ja onnellisuutta, toteuttaa unelmia ja pienin askelin arjen tasaantuessa uskon ja aion päästä tavoitteisiini. Tervetuloa vain seurailemaan matkaani !

// From Monday on I started some big changes in my life and I have really been waiting for this week to come. I can finally work out and work on my diet. The past month I've been eating really badly and I've noticed it in my well-being: I've been so strained and absent-minded that it has really made me a huge mess. But it's over now ! 

Are you interested in hearing what kinds of changes I'm making and what my diet is and principles are ? There are a lot of things I want to change in my life and improve my overall well-being, happiness and make my dreams come true. So if you're interested, welcome to follow my life !


Pienenä esimakuna voisin jakaa teille aamupalani:

1dl luomu kaurapuuro
50g luomu raejuusto
suomalaisia mustikoita
goji- ja mulperimarjoja
ripaus kalaharinsuolaa
1tl maca-jauhoa
1rkl luomu maapähkinävoita
muutama leikkele kalkkunaa

Ihan superherkkua heti aamusta ja antaa hyvin energiaa tulevalle päivälle. Puuron kanssa voi hirveästi kikkailla, mutta tämä mixaus on ehdottomasti lempparini ! ♥

// Here I can give you a little taste on my lifestyle by sharing you my breakfast:

1dl organic oatmeal
50g organic cottage cheese
blue berries
goji and mulberries
kalahari salt
1tsp maca 
1 tbs organic peanut butter
A few slices of turkey

Superyummy from the morning on and gives you well energy for the upcoming day ! 

xx CC 


5 kommenttia :

 1. Ehdottomasti kiinnostaa!! Ruokavalio ja treenipostaukset on kivoimpia vaikka kaikkia sun postauksia kiva onkin lukea! :) innolla odotan seuraavaa postausta! :) <3
  -Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ! <3 Näitä on varmasti luvassa. :)

   Poista
 2. Olet kaunis mut valitettavasti asusi on mielestäni todella mauton :( tulee jotenkin pieni sääli ja myötähäpeä. Ja, ei, en ole kateellinen niinkuin luulet kaikkien tyttöjen sinua kohtaan olevan. :) Mulla on upea kroppa jota mun ei tarvii kuitenkaan paljastella saadakseni huomiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En suinkaan ajattele noin ja kullakin mielipiteensä. Itselläni oli kaunis, seksikäs ja hyvä olla, joten se on tärkeintä. :) Kiva, ettei sun tarvii paljastella, ei tarvitse munkaan ! ;)

   Poista
 3. 1 dl puuroa? pikkuruinen annos :D

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*