tiistai 13. syyskuuta 2016

Vedetäänkö Perseet ?


 Heipsanssaa,

Kuinkas teillä on viikko lähtenyt käyntiin ? :)

// Hello,

How has your week started ? 


 Oma viikkoni alkoi palaveeraillessa sekä omien projektieni kimpussa. Hieman stressaannuttaa pikkuasiat, mutta asioilla on aina tapana järjestyä ja olen siitä positiivinen tässäkin tapauksessa. Ensi viikon maanantaina alkaakin treenaaminen ja fresh life toden teolla enkä ajatellut sitä ennen stressaa esim. syömistä, liikkumista tai kroppaa ylipäätään. Tavoitteet on asetettu ja tavoitteet on tehty saavutettavaksi. Tiedän, että omistautumisella ja kovalla työllä taivas on vain rajana. I can and I will.

 // My week started with meetings and working on my own projects. I've been stressing over some small things but I believe that everything will fall in place eventually. Next week Monday I will start working out and living fresh but before that I didn't think of stressing too much about my eating, moving around or how my body looks at the moment. I've set my goals and I will achieve them. I know that with dedication and hard work anything is possible.


Ennen heittäytymistä treenaamiseen ja terveellisten elämäntapojen maailmaan olisi kuitenkin tarkoituksena ihan suoraan sanottuna vetää perseet tulevana lauantaina "Cheyennen tissibileiden" -merkeissä. Mähän en normaalisti dokaa tai ravaa baareissa, enkä todennäköisesti tule sitä myöskään jatkossa tekemään sen useammin, mutta nyt olen antanut itselleni luvan irrotella ja pitää oikein kunnolla hauskaa kavereiden kanssa.  Toivottavasti en tule katumaan tätä päätöstä, mutta saanpahan ainakin muistutuksen siitä, miksi ei tule dokailtua hirveästi, haha. Joten kaikki kamut, tutut ja vähemmän tutut, vedetäänkö perseet yhdessä ?! Ootte tervetulleita pitämään hauskaa meidän kanssa heti, kun osaan sanoa, missä juhlitaan ! ♥

// Before getting on track with my working out, diet and lifestyle I've finally promised my friends that I will go out party with them and get wasted. Yeah, you read right. I'm not really a going-out person and I will probably keep away from drinking in the future but now I've given myself the permission to loosen up a bit. I will probably regret it but at least I'll know again why I don't like going out anymore, lol.

http://www.everydaymineralssuomi.fi/tradetracker/?tt=20791_12_255555_&r=%2F
 
Muutamia yhteistyökuvioita on laitettu aluilleen ja tästä yhteistyöstä EveryDay Mineralsien kanssa en voisi olla enempää innoissani ! Ihanaa tehdä yhteistyötä sellaisen yrityksen kanssa, joka toimittaa täysin vegaanisia, eläinkokeettomia luonnonkosmetiikkaatuotteita. Mineraalimeikit ovat iholla hengittävämpiä, sisältävät hyviä ihoa hoitavia ainesosia ja sopivat herkemmällekin iholle, sillä ainakaan nämä EDM:n meikit eivät sisällä ihoa ärsyttäviä raaka-aineita. En malta odottaa päästä testailemaan tuotteita.

// I've started some collaborations and EveryDay Minerals is one of them. I'm so excited to work with a brand that imports environmentally conscious makeup products that are 100% vegan and cruelty free. Mineral makeup let your skin breath more, includes skin caring ingredients and EDM makeups don't include skin irritating raw materials.

http://www.everydaymineralssuomi.fi/tradetracker/?tt=20791_12_255555_&r=%2Fcategory%2F33%2Fnaytteet

 Ihan alkuun mun oli kuitenkin aloitettava tuotenäytteillä, jotta löydettäisiin juuri mun ihoon sopivat sävyt. Näytteitä voi tilata ilmaiseksi TÄSTÄ, mikä on erinomainen käytäntö, sillä omaa sävyä voi olla hyvinkin vaikeaa valita, mikäli tuotteet ovat entuudestaan tuntemattomia. Meikkejä ei ole myöskään mukava tilata, jos tulee huomatuksi, että hei, eihän nää nyt passaa ollenkaan ja siinä vaiheessa rahaa on voitukin tuhlata jo useiden kymmenien eurojen edestä. Noista siveltimistä voin jo sanoa, että ne tuntuivat iholla hyvältä ja ovat kyllä laadukkaampia, kuin mitä itse omistan entuudestaan.

// First of all we started our collab with samples to find the perfect tones for my skin. You can even order free samples to help you decided the products you'd like to get before spending your money on products you will never use. I loved the brushes since they felt really good on my skin and they are better than I owned before. Even the brushes are environmentally conscious and are made of renewing bamboo and synthetic hair. 

http://www.everydaymineralssuomi.fi/tradetracker/?tt=20791_12_255555_&r=%2F

Eräs lukija kyseli, miksi markkinoin blogissani nykyään enemmän, niin tottakai teen yhteistyötä minua kiinnostavien yritysten kanssa, mikäli saan siihen mahdollisuuden. Sen verran on kuitenkin mainittava, että en halua blogissani mainostaa tai markkinoida mitään, mistä en todella pidä tai ole tyytyväinen tai muutoin koe suositeltavaksi muille. Joten ei huolta hätää, en markkinoi vain sen vuoksi, että jotain saisinkin ilmaiseksi. Sen takia en halua esimerkiksi tässä kohtaa tuputtaa teille sen enempää luonnonkosmetiikka asiaa, mutta lisää voitte mennä tutustumaan TÄÄLTÄ. Lisäksi, jos päädyt jo tilaamaan tuotteita saat -10% alennusta koodilla FABULICIOUSCC2016.

Lisää luonnonkosmetiikka asiaa ja arvostelua kuitenkin heti kun tuotteet ovat päässet kunnolla käyttöön.

Ihanaa viikkoa kaikille !

// One of my readers asked me why do I do so many collaborations and to this I just have to say why not, if I have the chance to work with brands that interest me ? I have to say, though, that I don't want to advertise in my blog anything that I don't really like or what I'm not totally content with. So no worries, I won't be promoting you anything that I don't stand by . :)

xx CC

Liity blogini lukijaksi TÄSTÄ Facebook Cheyenne Järvinen Instagram FabuliciousCC Snapchat FabuliciousCC
 
*postaus sisältää yhteistyölinkkejä 

 

3 kommenttia :

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*